Merhabalar. Ben de tüp bebek tedavisiyle şuan hamileliğimi sürdürüyorum. Ben de siteyi çok takip ettiğim için bu konuda her olumlu haberin nasıl etki uyandırdığını çok iyi anlıyorum. Allah hepimize anne olma duygusunu yaşatsın dilerim. İki deneme yaptım. Öncesinde hiç aşılama yada 1 yıl bekleme süreci denemedim. 38 yaşımda çocuk ister istemez Bursa pembemavi ismail beye gittik. Eşim diyabet hastası bende de hipotiroidi var. Ama bunlar engel olmaz sadece dikkat edilmeli dendi. Yaş en büyük dezavantajımızdı kromozom anomalileri açısından. İlk tedavi 3 yumurta, ikisi döllendi, 1 i 3.günde transfer edildi ve tuttu. Ancak transfer edilmeyen 5.güne ulaşamadığı için dondurulmadı. Gebeliğimin 9.haftasında kalp atışının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. Hiçbir araştırmaya yollamadım. 3 ay ilaçlar kullandım çeşitli (estrofem, duphaston, dhea, dienille) ve tekrar tedaviye başladık. 9 yumurta ve 3 ü 5.güne gitti. Transferim progesteron yüksekliği yüzünden 3 ay ertelendi. 2 yumurta transfer edildi ve şimdi oğlum karnımda 22 haftalık. Diğerini de dondurduk. Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle...