- 26 Nisan 2018
- 7
- 9
- 46
8e kadar kullandımİyi geceler arkadaşlar tecrübeli hamilelere soruyorum estorfemi kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Ben hgs yi sisli echomar da cektirdim,bazi hastanelerin anestezi ile islem yaptigini duymustum, doktorum hic gerek yok demistiz echomarda 5 dk suruyor ve acisiz gecmisti..yeni yaptiracak olanlara tavsiyemdir, ama sizin durumunuzda bence vakit kaybetmeden doktorunuza danisin..
mrb geçmiş olsun bnde geçen ay çektirdim istanbul fulya acik emar da 550 tl yalnız beni merkez yönlendirdi yoksa fiyat 750 ymis. Ben bahceci umut cem beye gidiyorum. Korunmaniza gerek yok zaten adet bitiminde 5 inci güne falan denk getiriliyor.Merhaba bende hsg cektirecegim. Doktorunuz başka yerde olduğu halde orada mi çekim yaptırdınız? Birde fiyat bilgisi nedir? ILLA muayene olduğumuz doktor mu çekmeli. Bana hemen gel çarşamba hsg cekeyim dedi. 700 lira da fiyatı varmış bana pahalı geldi. HSG çekilen ay korunmak mi gerekiyor.
mrb geçmiş olsun bnde geçen ay çektirdim istanbul fulya acik emar da 550 tl yalnız beni merkez yönlendirdi yoksa fiyat 750 ymis. Ben bahceci umut cem beye gidiyorum. Korunmaniza gerek yok zaten adet bitiminde 5 inci güne falan denk getiriliyor.
Evet merkez çok önemli zaten yeterince zor bi surec o yüzden iyi araştırmak lazim.bn daha önce başka bi yerde yaptırdım ve cokharcadım maddi olarak baya yipratti manevi olarak soylemiyorum bile o daha kotu bana bi buçuk günlük embriyo koydular 2 gunluk bile değildi. Bu defa çok araştırdım bence en iyi tup bebek merkezleri istanbulda siz Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama imkanınız varsa bahceci derim merkez ve Dr olarak gerçekten bi çok kişi tarafındanbüyük çapta memnuniyete sahip. Fulya da Güvenç karlikaya umut ta cem celik tavsiye ederim.iki taraftan da arkadaşım var hamile olup çocuk sahibi olan. Şişli Memorial iyi diye biliyorum ve tabiki Bülent traş. O da konusunda tecrübeli. Tabi yine karar sizin. Hakkinzda neresi ve kim olacaksa hayırlısı olsun.Teşekkür ederim ilginiz için. Bana da tüp bebek dedi doktor, yaş ve düşük Amh den dolayı. Ulyumurta rezervi az. Napicagimi nereye gideceğimi nasıl baslanicagini bu işlerin hiç bilmiyorum. Neresi iyi hangi doktor başarılı. Bayağı ciddi bir araştırma gerekiyor sanırım bu işler.
Evet merkez çok önemli zaten yeterince zor bi surec o yüzden iyi araştırmak lazim.bn daha önce başka bi yerde yaptırdım ve cokharcadım maddi olarak baya yipratti manevi olarak soylemiyorum bile o daha kotu bana bi buçuk günlük embriyo koydular 2 gunluk bile değildi. Bu defa çok araştırdım bence en iyi tup bebek merkezleri istanbulda siz Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama imkanınız varsa bahceci derim merkez ve Dr olarak gerçekten bi çok kişi tarafındanbüyük çapta memnuniyete sahip. Fulya da Güvenç karlikaya umut ta cem celik tavsiye ederim.iki taraftan da arkadaşım var hamile olup çocuk sahibi olan. Şişli Memorial iyi diye biliyorum ve tabiki Bülent traş. O da konusunda tecrübeli. Tabi yine karar sizin. Hakkinzda neresi ve kim olacaksa hayırlısı olsun.
O zaman sanslisiniz merkeze gidip gelme açısından kolaylik olur sizin için. Bn kırklareli nden geldim kaç defa gece 4 de yola çıktık eşimle zor oldu tabi ama bu defa umutluyum Dr um da çok iyi saolsun. Bnde suan okullarin kapanmasini bekliyorum nöbeti falan ayakta oluyorsun gün boyu çalışırken tabi zor oluyor. Ama bi yerden başlamak lazım yaş gecmeden bnm 33 oldu daha fazla beklemek ıstemiyorum. Bnm embriyo hazır çok şükür o süreçleri atlattım. Transfer bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.Istanbuldayim. Şişli memoriali arkadaşım da düşünüyor. Ama etrafımda tecrübeli tüp bebek yapmış kimse yok. Bayağı maliyetli hadi onu bir kenara koyalım süreç zor meşakatli, bir yandan çalışma hayatı var o süreçte izin durumları gerekir. Inşaallah herşey güzel olur herkes için. Buralardan biraz araştırma yapmam lazim sanırım.
Canim merhaba bnde suanda bahceci umut cem bey de tedavi oluyorum embriyolarim donduruldu ilk dongude transfer edilecek sanirim snn demi dondurlumus olucak?O zaman sanslisiniz merkeze gidip gelme açısından kolaylik olur sizin için. Bn kırklareli nden geldim kaç defa gece 4 de yola çıktık eşimle zor oldu tabi ama bu defa umutluyum Dr um da çok iyi saolsun. Bnde suan okullarin kapanmasini bekliyorum nöbeti falan ayakta oluyorsun gün boyu çalışırken tabi zor oluyor. Ama bi yerden başlamak lazım yaş gecmeden bnm 33 oldu daha fazla beklemek ıstemiyorum. Bnm embriyo hazır çok şükür o süreçleri atlattım. Transfer bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
Evet cnm dondurulmus la olacak inş. Bu ay biraz gec başladı transfer süresine kadar yazılılar da bitmiş olacak. Bnde bu ay başlamaya karar verdim. Rabbim hayirlisiyla güzel sonuçlar almayi nasip etsin. Gerekirse okulun son haftası gitmem.Canim merhaba bnde suanda bahceci umut cem bey de tedavi oluyorum embriyolarim donduruldu ilk dongude transfer edilecek sanirim snn demi dondurlumus olucak?
Acibadem maslak bulent traş kadrosu bayanlardan oluşuyorKızlar sadece kadın kadrosu olan tup bebek merkezi varmı eşim kesinlikle erkek doktor istemiyor bende daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum 27 yaşındayım 6yillik evliyim bi dusugüm oldu yumurtalarimda gittikçe zayıflıyor kendimi çok çaresiz görüyorum ne olur bana yol gösterin
Ne güzel umut oldun benimde salı günü yumurtalarım toplanacak umarım burada bizlerde anne olma duygusunu yaşarızMerhaba kızlar. Endometriozis hastasıyım. 2 kez ameliyat oldum. Biri endometriozis diğeri tüplerden birini bağlamak için. 2 yıl ameliyatlar aşılama tüp bebek maceralarıyla geçti. Çok zorlu bir süreçti. Ama en son tüp bebek denememiz tuttu ve şuan 2,5 aylık oğlum var. Şişli memorial da yaptırmıştık. Umut arayan herkese umut olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Merhaba kızlar.
Ben siteye yeni üye oldum, şu an 2 aylık kızım var. Ama hamilelik öncesi bu siteden çoğu kişinin hikayesini deneyim ve başarılarını okuyarak kendime bilgi ve moral ediniyordum.
Ben önce tüp bebek tedavisi olabilmek için devlet hastanelerinin ilk şartlarından biri olan 2 adet aşılama yaptirdim, ama asilamalar tutmadi, sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 2 ay dinlenme arasi verdiğim zaman normal yoldan hamile kaldım. Tabi asilamada kullandığım ilaçlar bi sonraki aylarda da yumurtalarin büyümesini sağladığı için hamile kaldım.
Benim hikayem soyle:
2017 yılın mart ayında çok iyi bi arkadaşımın eğitim araştırma hastanesinde uzmanligini yaptığını ogrendim ve benim 3 senelik evli olup hala çocuk sahibi olamadigimi öğrenince beni yanına çağırdı ve bütün kontrollerini yaptırdı, sonra hiç zaman kaybetmememi ve tüp bebek tedavisine baslamami söyledi, çünkü benim yaşım o anda 33 idi. Ama tüp bebek yaptirabilmek için öncesine 2 aşılama yaptırılması gerekmektedir, onlar tutmadigi halde tüp bebek tedavisine başlıyorlar devlet hastanelerinde. Nisan ayında adetimden sonra bana bazı ilaçlar verdi ve mayıs ayındaki adetimden sonra ilk asilamami yaptı, ilki tutmadi maalesef, zaman kaybetmeden bi sonraki ay 2.asilamami yaptırdım ama haziran ayının 28.inde adet olmaya baslayincam bu asilamanin da tutmadığını öğrenmiş bulundum 3 aydır sürekli hastaneye gidip geldiğim için ve aynı anda çalışmakta olduğum için çok yorulmustum ve tüp bebek tedavisine baslayabilmek için tüm belgeleri bölüm sekreterine teslim edip ara verip eylüle kadar dinlenmek istedigimi söyledim.
Artık eylüle kadar tüp bebek tedavisini dusunmemeye karar verip, hem fiziki hem psikolojik dinlenmeye karar vermisken bi mucize oldu 26 haziranda adet olmam gerekiyordu, ama o tarihte adet olmadım ve o gün hayatımda hiç cekmedigim türden bu başağrısı çektim. Sonraki günde ondan sonraki günde adet olmadım, böylece ağustos ayinin 5ne kadar bekledim ve iş çıkışı eczaneden 2 adet hamilelik testi aldım ve eve gelir gelmez testin birini yaptım ve testte 2 çizgi belirdi gozlerime inanamadim, ama biri diğerinden biraz açık renklidi, daha once hamilelik testinin pozitif olanını görmediğim için hemen testin resmini çekip doktor arkadaşıma attım, o da hemen beni aradı ve "gebesiiinnnn" dedi ışte o an içimi bi mutluluk kapladı, ben ANNE oluyordum
Benim için bu bi mucizeydi, Allaha çok dua etmiştim çocuğumun olması icin ve dualarim kabul olmuştu. o günden sonra 9 ay geçti +2 ay daha geçti ve şu an güzel yüzlü kızım bebeğim kollarimda uyuyor.
Demem su ki kimse umutsuzluga kapilmasin, her seyin bi zamani vardir ve Allah butun icten edilen dualari hep kabul eder.
Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu tattirsin.
Amin cnm inş seninde bu defa bebisin i kucağına almak nasip olur. Çok zor süreçler bunlar. Rabbim yardımcımız olsun. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim. Çok korkuyorumMerhaba kızlar, uzun süredir siteyi yazıları takip ediyorum çünkü bu tedavi sürecinde insan destek ve pozitif şeyler duymaya o kadar ihtiyacı olur ki burda herkez birbirine destek oluyor ne güzel.Ben 24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 2 kere düşügüm oldu gelişim gösteremediler genetik test yaptırdım 13,14. kromozumlarımda sayısal bir bozukluk varmış .Kendim taşıyıcı oldugum için hiç bir sıkıntım yok ALLAH'a şükür ama çoçuk sahibi olurken hastalıklı kromozomlar denk geldigi için tüp bebk tedavisine başvurduk.2 seneden beri tedavi sürecindeyim yumurta sayımda degerlerimde bir sıkıntı yok 2 kere yumurta toplama işlemi oldu ama yumurtamda vardı ama genetikleri pgc(genetik tanı) yöntemi uygulandıgında hasta çıkıyorlar şu an tekrardan iğnelere başladım perşembe kontrolüm var inş. hayırlısıyla bu sefer saglıklı bir embriyo elde edebilirler.Bu süreçte etraftaki insanları çok takmamaya çalışın hiç kimse istemez hasta olmayı ama herkezin imtihanı farklı bizimki de bu şekilde Allhım tedavi olan herkezin ellerine saglıklı bebekler almayı nasip etsin inş.Morelimizi yüksek tutalım ve hastenede kolidorlarında tedavi gören diger insanlarla konusup aaa senn degerin yüksek ,sayın az ,degerin düşük, şunları yap gibi şeylere takılıpta morelimizi düşürmeyelim çünkü en önemli şey inanmak ve morel Allahım bu güzel günlerin hürmetine hepimize hayırlı şekilde evlat nasip eder