Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Bizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var. Umut tüp bebek ve memorail arasında düşünüyordum. Bende bir problem çıkmadı çok şükür nihai karar veremiyorum. Dediğinizi de bir araştırayım.

Bizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var. Umut tüp bebek ve memorail arasında düşünüyordum. Bende bir problem çıkmadı çok şükür nihai karar veremiyorum. Dediğinizi de bir araştırayım.
anladım canım hayırlısı olsun inşallah birde şunu söylemek istiyorum kesinlikle tedaviye başladıktan snra kmseyi dinleme sürekli yatma transferden sonra bu çok yanlışmış ben böyle birşey yapmadım sadece 1 gün dinlendim daha sonra ağır iş yapmadım ama günlük hayatıma devam ettim yürüyüş yaptım bunlar çok önemliymiş

Kızlar mrb sonucu pozitif olanlara hayırlı olsun digerleride bu sonucu görsün inşallah bende ilk tüp bebek denemem dün opu oldum 12 yumurta toplandı ama 6 si döllenmiş bu iyi mi sizce 5 .güne kalir mi

Kızlar mrb sonucu pozitif olanlara hayırlı olsun digerleride bu sonucu görsün inşallah bende ilk tüp bebek denemem dün opu oldum 12 yumurta toplandı ama 6 si döllenmiş bu iyi mi sizce 5 .güne kalir mi

Öncelikle gecmis olsun. Benim de 14 toplanmisti ve 10 tanesi dollendi. 5. güne kadar dayananlar oldu. :) Senin de ulaşır Allah'ın izniyle, içini ferah tut.

içiniz rahat olsun çok yumurta demek iyi diye bişey yok benim 7 yumurtam toplandı 5 i döllendi ama sadece biri kaliteli devam etti onu transfer ettiler ve tutundu çok şükür o yüzden kafanıza takmayın yeter

T Tsfm01
Embriyoları oluşturduktan sonra 5. güne kadar gelişimlerini izliyorlar. Ondan sonra transfer oluyor. Blastokist transferi deniliyor 5. gün embriyo transferine. Ama bazıları 2. veya 3. gün embriyo transferi de olabiliyor. Doktor ve embriyologlarin kararına göre değişiyor sanırım.

Canm sonucun ne oldu merak ettim bende ayni sorun varda oyuzden
Cok sukur hamileyim canim. Biraz kahverengi lekelenmem olmustu. Allah in izniyle o da hemen kesildi. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Dun de 12.gunumdu kan testi yaptirdik 969.8 cikti iki hafta sonra gel kalp atislariyla keseye bakalim dedi. Hayirlisi artik. Beklemeyi seviyorum zaten beklerim :)) . Insallah Rabbim sanada nasip eder

Cok sukur hamileyim canim. Biraz kahverengi lekelenmem olmustu. Allah in izniyle o da hemen kesildi. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Dun de 12.gunumdu kan testi yaptirdik 969.8 cikti iki hafta sonra gel kalp atislariyla keseye bakalim dedi. Hayirlisi artik. Beklemeyi seviyorum zaten beklerim :)) . Insallah Rabbim sanada nasip eder
Gozun aydin canm benim cok sevindim bende ocakta dondurulmuslari yapacam dun kan pihtilasmasi biraz cikti bende canm kacinci denemen ve kac yillik evlisin bide nerde yaptin

Canim icime dogdu ikiz olabilir

X