Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım hayırlısı olsun inşallah birde şunu söylemek istiyorum kesinlikle tedaviye başladıktan snra kmseyi dinleme sürekli yatma transferden sonra bu çok yanlışmış ben böyle birşey yapmadım sadece 1 gün dinlendim daha sonra ağır iş yapmadım ama günlük hayatıma devam ettim yürüyüş yaptım bunlar çok önemliymişBizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var. Umut tüp bebek ve memorail arasında düşünüyordum. Bende bir problem çıkmadı çok şükür nihai karar veremiyorum. Dediğinizi de bir araştırayım.
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. Darısı bizlere Allah'ın izniyle.bugün transferimin 12. günüydü test yapıldı sonuc 338 cok sükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Bahceci yi tavsiye ederimBizdede sperm sayı ve morfoloji sorunu var. Umut tüp bebek ve memorail arasında düşünüyordum. Bende bir problem çıkmadı çok şükür nihai karar veremiyorum. Dediğinizi de bir araştırayım.
Doktor için kimi önerebilirsiniz acaba?Bahceci yi tavsiye ederim
Hepsi kaliteli benim doktorum remzi abaliDoktor için kimi önerebilirsiniz acaba?
Cem hocada cok iyi o umutta remzi fulyadaDoktor için kimi önerebilirsiniz acaba?
Kızlar mrb sonucu pozitif olanlara hayırlı olsun digerleride bu sonucu görsün inşallah bende ilk tüp bebek denemem dün opu oldum 12 yumurta toplandı ama 6 si döllenmiş bu iyi mi sizce 5 .güne kalir mi
içiniz rahat olsun çok yumurta demek iyi diye bişey yok benim 7 yumurtam toplandı 5 i döllendi ama sadece biri kaliteli devam etti onu transfer ettiler ve tutundu çok şükür o yüzden kafanıza takmayın yeterKızlar mrb sonucu pozitif olanlara hayırlı olsun digerleride bu sonucu görsün inşallah bende ilk tüp bebek denemem dün opu oldum 12 yumurta toplandı ama 6 si döllenmiş bu iyi mi sizce 5 .güne kalir mi
Umut oldunuz inanın çok sağoluniçiniz rahat olsun çok yumurta demek iyi diye bişey yok benim 7 yumurtam toplandı 5 i döllendi ama sadece biri kaliteli devam etti onu transfer ettiler ve tutundu çok şükür o yüzden kafanıza takmayın yeter
5.güne dayanmak ne demek arkadasım. Bilmediğimden soruyorumÖncelikle gecmis olsun. Benim de 14 toplanmisti ve 10 tanesi dollendi. 5. güne kadar dayananlar oldu. :) Senin de ulaşır Allah'ın izniyle, içini ferah tut.
Canm sonucun ne oldu merak ettim bende ayni sorun varda oyuzdenYarin test gunum dua edin kk bacilarim
Cok sukur hamileyim canim. Biraz kahverengi lekelenmem olmustu. Allah in izniyle o da hemen kesildi. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Dun de 12.gunumdu kan testi yaptirdik 969.8 cikti iki hafta sonra gel kalp atislariyla keseye bakalim dedi. Hayirlisi artik. Beklemeyi seviyorum zaten beklerim :)) . Insallah Rabbim sanada nasip ederCanm sonucun ne oldu merak ettim bende ayni sorun varda oyuzden
Gozun aydin canm benim cok sevindim bende ocakta dondurulmuslari yapacam dun kan pihtilasmasi biraz cikti bende canm kacinci denemen ve kac yillik evlisin bide nerde yaptinCok sukur hamileyim canim. Biraz kahverengi lekelenmem olmustu. Allah in izniyle o da hemen kesildi. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Dun de 12.gunumdu kan testi yaptirdik 969.8 cikti iki hafta sonra gel kalp atislariyla keseye bakalim dedi. Hayirlisi artik. Beklemeyi seviyorum zaten beklerim :)) . Insallah Rabbim sanada nasip eder
Canim icime dogdu ikiz olabilirCok sukur hamileyim canim. Biraz kahverengi lekelenmem olmustu. Allah in izniyle o da hemen kesildi. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Dun de 12.gunumdu kan testi yaptirdik 969.8 cikti iki hafta sonra gel kalp atislariyla keseye bakalim dedi. Hayirlisi artik. Beklemeyi seviyorum zaten beklerim :)) . Insallah Rabbim sanada nasip eder
:)) insallah saglikli olsunda canim fark etmez ama zor sanirim ikiz gebelikCanim icime dogdu ikiz olabilir