- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Sevindim gözünüz aydin. Kaan bozkurt da tedavideydinizKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Sevindim gözünüz aydin. Kaan bozkurt da tedavideydiniz
Orda mi tüp bebek yaptirdiniz ve hamile oldunuz acaba?
Cok şükür oldu canim bi an hamilemiyim düsuncesine bile kapildim dört bes gun kahverengi pembe arasi lekelenme olunca bi an cok istemesemde hayal kurmaya baslamistimBir kac gune olmazsa doktoruna soyle canim progesteron weriyolar bi sure icince sokuyor benimde adetlerim cok duzensiz 6-7 ayda bir tedawiden once progesteron werdi doktor 10 gun icip biraktim bir hafta icinde adet olmustum
Bir kac gune olmazsa doktoruna soyle canim progesteron weriyolar bi sure icince sokuyor benimde adetlerim cok duzensiz 6-7 ayda bir tedawiden once progesteron werdi doktor 10 gun icip biraktim bir hafta icinde adet olmustum
Tebrik ederim canim senin adina cok sevindim Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah ilk tüp bebek denemendemi tuttu masallah benimde 17 ekimde kistim kucultulecek ayin sonundada adet olursam baslanilacak tup bebek tedavisine bir embiriyomu ikimi transfer edildi canim biraz anlatirmisinKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Tebrik ederim canim senin adina cok sevindim Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah ilk tüp bebek denemendemi tuttu masallah benimde 17 ekimde kistim kucultulecek ayin sonundada adet olursam baslanilacak tup bebek tedavisine bir embiriyomu ikimi transfer edildi canim biraz anlatirmisin
Canım benim gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin insallah yaa senin adına cok sevindim gercekten insallah darısı basımıza olurKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
İnsallah bu tedawinle o mujdeyi alirsin canim Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallahCok şükür oldu canim bi an hamilemiyim düsuncesine bile kapildim dört bes gun kahverengi pembe arasi lekelenme olunca bi an cok istemesemde hayal kurmaya baslamistimama yine geldi kirmizilar bakalim artik tedavimizi olucaz gerisi nasip
Canım benim gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin insallah yaa senin adına cok sevindim gercekten insallah darısı basımıza olur
Merhaba oncelikle hayırlı olsun benim 5.günüm zaman geçmiyor film izliyorum kitap okuyorum KK da takiliyorum ev islerine annem yardımcı oluyor sağolsun yemeğini yapabiliyorum gaz oldu kasık agrisi oldu dun ve bugün pembe akıntı var bende beklemedeyim hayilisiKızlarrr merhaba.. bende düm transfer oldum 1.sınıf 1.kalitee 2 embriyo transfer edildi geriye kalan 3.tanesinide dondurdum. Cok heyecanlıyım yatsam yatanıyorum kalksam suclu hissediyorumm sizler neler yaptınızz kasık agrınız oldumunyada böyle gaz gibi sislik felann bana yardımcı olurmusunuzz:)) Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Tesekkür ederim canım ikimiz içinde ve bekleyen herkes içinde hayırlı olur :) ben annemde kalıyorum hiçbirşey yaptırmıyolar ablam kuzenim felan yemek yemeye kalkıyorumbiraz ev şçinde dolanıyorum bide vc için kalkıyorum tamam:)) tuvalete giderken ve uyurken cok korkuyorum bişey olursa diye bu korku nasıl geceeckk yan yatıyorum ya zararı olur mu.Merhaba oncelikle hayırlı olsun benim 5.günüm zaman geçmiyor film izliyorum kitap okuyorum KK da takiliyorum ev islerine annem yardımcı oluyor sağolsun yemeğini yapabiliyorum gaz oldu kasık agrisi oldu dun ve bugün pembe akıntı var bende beklemedeyim hayilisi
Kızlarrr merhaba.. bende düm transfer oldum 1.sınıf 1.kalitee 2 embriyo transfer edildi geriye kalan 3.tanesinide dondurdum. Cok heyecanlıyım yatsam yatanıyorum kalksam suclu hissediyorumm sizler neler yaptınızz kasık agrınız oldumunyada böyle gaz gibi sislik felann bana yardımcı olurmusunuzz:)) Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Sağol canım Allah razı olsun :) ya belirti aramıyırum da karnımda gaz var sislik var gibi beniö opudan sonrada öyleydi vc cıkamamıstım bile. Acaba hala onun etkisi mi ki diye merak ediyorum yada yanlıs olumsuz bişey mi var diyeMerhaba cnm.hayirli olsun cnm transferin.dha dur bakalim tatlim dun olmus henuz transferin)belirti arama smdiden daha cook war onlara.yat dinlen ama sureklide yataga bagli kalma..arada gez dolas evin icnde rahime kan gtmeli.ama 3gun yat sen sadece wcye ve yemege kalk..Rabbim nasib etsin cnm sana ve isteyen hrkese.amin.
Sağol canım Allah razı olsun :) ya belirti aramıyırum da karnımda gaz var sislik var gibi beniö opudan sonrada öyleydi vc cıkamamıstım bile. Acaba hala onun etkisi mi ki diye merak ediyorum yada yanlıs olumsuz bişey mi var diye
İnş. Gecer sükür kanama lekelenme olmadı bi aksam jel sıkarken cubuk hafif lekeli cıktı oda normalmiş mst attm doktorumada:) ya bişey sorucam yatarken yan felan yatmann zararı yoktur dimi kuzum:)) ay ben cok düşünüyorum acaba bişey olurmu diye sen neler yapıyon beni biraz bilgilendir yaDaha dun olmus ya canim kasiyor insan kendini ister istemez heycandan stresten.anliyorum seni...
İnş. Gecer sükür kanama lekelenme olmadı bi aksam jel sıkarken cubuk hafif lekeli cıktı oda normalmiş mst attm doktorumada:) ya bişey sorucam yatarken yan felan yatmann zararı yoktur dimi kuzum:)) ay ben cok düşünüyorum acaba bişey olurmu diye sen neler yapıyon beni biraz bilgilendir ya
Yatarken bende hep yan yattım gece bugünde öyle yattımda aklıma takıldı sorsyım dedim :)Bende de olmadi sukur leke falan transfer sorasi.hicbisi olmas cnim ben genelde sirt ustu yattim dizlerimi cwkip ama yanda yattim arada yani.
Yatarken bende hep yan yattım gece bugünde öyle yattımda aklıma takıldı sorsyım dedim :)
Elimden geldikce öyle yapıyorumm mcanım ama doktorlar bınun bi etkisi olmadıgını söylüyor benim doktorum 2 gün dinlen sonra gezip tozabilirsin dedi :) bilemiyosun işte napıcagınıBisey olmas cnm cok yavas don ama .hareketlerin cok usul olsun
Elimden geldikce öyle yapıyorumm mcanım ama doktorlar bınun bi etkisi olmadıgını söylüyor benim doktorum 2 gün dinlen sonra gezip tozabilirsin dedi :) bilemiyosun işte napıcagını