Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Ins iyi gelir cnm.yasin kac peki?kacinci gun embiryosuydu?dondurulmusmuydu??
Yaş 39 2. Gün embriyosuydu toplanan yumurta sayısı az olunca bekletmek istemediler gebelik takibinde de sıkıntı yoktu oğluşumda gelişimi bile ileriydi ama nasip işte iki ay önce sonlandırıldı tüp bebek uzmanımızda düşünüyorsan 3.adette başlamalıyız Dedi son 36 gün inşallah

Evet 3 ay gecmesi lazimmis bi soraki deneme icin.

Gecmis olsun üzüldum sizin adiniza
2tane edildi cnm.yasin kac?ins hayrlisi olur cnim
Ikiz gebelik sansin yuksek o zaman canim ben 36 yasindayim sansim az heralde troid cikolata kisti ameliyat derken hep sorunlar cikti normal yollada cok ugrastim olmadi artik tüp bebege karar verdik Dr.bu ay kistini kucultelim sonrasi adetindede tedaviye basliyayim dedi bakalim hayirlisi

Bakalim cnm Rabbim ol derse olur ins.hakkinizda hayirlisinolsun cnm.Rabbim isteyen bekleyen ugrasan herkese nasip etsin tez zamanda ins...

As canim ayin 23 une kalp atisi icin randewu yaptilar sabirsizlikla o gunu bekliyoruz insallah sende durumlar nasil
Aa iyi canim hadi hayirlisi ama biraz gece vermisler randevunu boyle durumlarda sabirsizlasiyo insan bende dun adet görünce bugun arayip randevu aldim 17 ekimde kistin kucultulmesi icin gidecegim sonrada tüp bebek tedavisine basliyacam canim sabirsizlikla bekliyorum aylar degil günler gecmek bilmiyo

Burda ilk ultrasyon 3 aylikken oluyor canim yine Allahtan bana erken werdiler 6 haftalikken kalp atisi duyuluyormus ben daha gec cagirsalardi ozele gidecektim ama 6. Haftanin sonuna denk geliyor 3-4 gun icin yapmayalim sabredelim dedik sonucta guzel haberler alalimda bi sekilde geciyor gunler hadi bakalim ucundan baslanmis tedawine insallah seninde guzel haberlerini aliriz

Hayirlisi olsun gec olsun canim sonunda güzel haberler olduktan sonra bende heyecanli bir bekleyisdeyim ama tuhaf olan adetim lekelenme tarzinda geliyo bu ay Agnucaston kullanmisdim bide Adacayiyagi kullandim ondanmi bilemiyorumda sokulmedi iki gündür bakalim bikac gune sokmezse bi tuhaflik var diye dusunmeye basliycam adetim duzenli gelmesse tüp bebekde yapmazlar

Bir kac gune olmazsa doktoruna soyle canim progesteron weriyolar bi sure icince sokuyor benimde adetlerim cok duzensiz 6-7 ayda bir tedawiden once progesteron werdi doktor 10 gun icip biraktim bir hafta icinde adet olmustum

Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....

Hayirli olsun canim cokk sewindim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kacinci gunun bugun test gununmuydu dikkat et yorma kendini bu gunler onemli

Hayirli olsun canim cokk sewindim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kacinci gunun bugun test gununmuydu dikkat et yorma kendini bu gunler onemli

Saol cnmmm Allah razi olsunnn...agzin bal yesin...evet canim test gunumdu 10.gun cnm bugun.yatiyorum canim is yapmiyorum

Amin cnm amiiin.Rabbim yuzumuze bakti cok sukur...rüya gbi yaa.cok garibim.aglaya aglaya şırkıldim
Daha yeni basliyor canim ben bir haftadir ogrendim ilk ogrenince mutluluk sonra korku ekleniyor insallah Allah nasip eder dogurmayi dogurana kadar bitmiyor galiba Allahim esirgesin hepimizin yawrusunu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…