Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Sansim az diye baslama canim hic umutla basla Allah ol desin yeter ki sebepsiz bi sekilde bile werir Rabbim bu ugurda emek harcayan herkesin emeginin karsiligini wersin insallah walla bende gunler gecmesin istiyorum artik bu buyu bozulmasin istiyorum insallah Rabbim hicbirimizin umutlarini bosa cikarmasin tedawin en olumlu sekilde gecsin insallah kucaklarimiz bebislerle dolsun bundan sonra en buyuk derdimiz gece bolunen uyku olsun insallah :)

Kizlar transfer gunuyle beraber 8. Gunum bugun gogus agrim tamamen gitmisti ama son bir saattir uykudan uyandiracak derecede icten boyle sanki bas kisminin altindan bi siziyla uyandim we ates gibi yaniyo goguslerim bu ney ki simdi

Kizlar transfer gunuyle beraber 8. Gunum bugun gogus agrim tamamen gitmisti ama son bir saattir uykudan uyandiracak derecede icten boyle sanki bas kisminin altindan bi siziyla uyandim we ates gibi yaniyo goguslerim bu ney ki simdi
Canım diğer topikte gördüm hayırlı olsun gözün aydın olsun

Canım diğer topikte gördüm hayırlı olsun gözün aydın olsun
Saol canim benim insallah ptesi yukselen degerimi sonrada kese kalp atisi gorunce biraz rahatlayacam simdi daha buyuk bir kaygi bindi sirtima Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darisi sana we tum isteyenlere biran once insallah

Amin canim insallah beni karamsarliga surukleyen cok kisinin ilk seferde basarisizlikla husranla biten hikayeleri ama seninde dedigin gibi umutsuz olmayacaz ya Allah bismillah deyip deniycez gerisi nasip kismet isi Insallah emegimiz bosa cikmaz pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum bende senin gibi senin icin cok umutluyum insallah mutlu son yakin

Aynen oyle canim ben bugun idrar testinde pozitifi gordum cok sukur pteside gorunce iyice rahatlayacam darisida sana insallah en yakin zamanda sendende guzel haberleri alirim insallah :)

Aynen oyle canim ben bugun idrar testinde pozitifi gordum cok sukur pteside gorunce iyice rahatlayacam darisida sana insallah en yakin zamanda sendende guzel haberleri alirim insallah :)
Aaa gercektenmi ay cok sevindim senin adina masallah diyeyim nazar olmasin canim insallah yarin kan testiylede tasdiklenir benimde umutlarim yeserdi simdi bir an once baslansin istiyorum simdi

Aaa gercektenmi ay cok sevindim senin adina masallah diyeyim nazar olmasin canim insallah yarin kan testiylede tasdiklenir benimde umutlarim yeserdi simdi bir an once baslansin istiyorum simdi
Cok saol canim benim testim pazartesiye insallah bundan sonrasida olumlu gecer.
Bak demistim sana olumlu basla olumlu gitsin hersey guzel olacak Allahin izniyle sende bu mujdeyi wereceksin insallah :)

Amin canim ya insallah senin ilk seferde olumlu sonuc alman banada umut oldu insallah yakinda bende burdan mutlu haberi veririm

Selam kizlar...benimde transferimin 4.gunu bugun.Rabbim cumlemize nasib etsin ins bekleyen hasret cekenlere amiiin.7ekim test gunum cok heycanliyim..ins bende yazabilirim buraya hikayemi

Merhaba herkese benim de 3. Tedavim. İlk 2 si de poztifti ancak 7. Haftada ikisini de kaybettim. Umarım bu son olur. Embriyo lar hazır adet oldum kontroller başlıyor yarın. Artık çok yorgun hissediyorum umarım 4. İçinn uğraşırken bulmam kendimi

Selam kizlar...benimde transferimin 4.gunu bugun.Rabbim cumlemize nasib etsin ins bekleyen hasret cekenlere amiiin.7ekim test gunum cok heycanliyim..ins bende yazabilirim buraya hikayemi
Hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün inşallah galiba nisan ayında da tedavi vardı beraberdik farklı Bi topikte ben mi yanlış hatırladım

Ins kavusursun bunda evladina yada evlatlarina cnm.dondurulmus mu transfer edilicek ?oncekiler kacinci gun embiryosuydu?

Saol cnim cok tesk..evet cnm dogru hatirladin..sen hangi asamadasin???
Benim nisanda pozitif geldi ama 16 haftalıkken sebepsiz kalp durmasıyla sonlandırıldı şimdi kasım adetiyle ikinci olacak inşallah. Bu arada genetik kromozom be pıhtılaşma testleri yapıldı sonuç bekliyoruz

Ne guzel sende zor kismini atlatmissin darisi bana insallah benim daha yeni basliyacak tedavim ve cok heyecanliyim sende Kac embiriyo transfer edildi canim

Benim nisanda pozitif geldi ama 16 haftalıkken sebepsiz kalp durmasıyla sonlandırıldı şimdi kasım adetiyle ikinci olacak inşallah. Bu arada genetik kromozom be pıhtılaşma testleri yapıldı sonuç bekliyoruz

Ins iyi gelir cnm.yasin kac peki?kacinci gun embiryosuydu?dondurulmusmuydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…