- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Ewet persembe gunu oldu canim 5. Gun embriyosuydu gecen ctesi opu oldum yurt disinda canim turkiyede degilim benSenin persembe günü transfer oldu galiba canım, 3. Gün embriyosumuydu? Tedavin nerde oluyor
Kizlar bugun transferimin 2. Gunu kafamin ici dahil her yerim sivilce doldu bir tek fitil olarak progesteron kullaniyorum onun mu etkisi acaba?
Sagol canm bilgilendirdigin icin demekki progesterondanmis Allahtan fistiga alerjim yok artik cekecez cilesini insallah emegimizin karsiligini alana kadarMerhaba canım aşağıdaki linkte buldum akne progesteronun yan etkileri arasında yer alıyor. Bir de fıstığa allerjiniz varsa fıstık yağı içermeyenden kullanın demiş...
https://www.evajinismus.com/progesteronun-yan-etkileri-nelerdir-1354.html
Güzel haberlerimizi verelim inşallah :)Ewet persembe gunu oldu canim 5. Gun embriyosuydu gecen ctesi opu oldum yurt disinda canim turkiyede degilim ben
İnsallah canim insallahGüzel haberlerimizi verelim inşallah :)
Istrahat et canım belki yerleşme kanamasıdırKizlar benim suan transferin 8 gunu. Ve lekelenme var regl de oldugum seyleri yasiorum ara sirada pembemsi kan akiyor.. doktorlar beklememiz lazim diyo benim bide 3 gunluk embryo test icin erken. Boyle bise basiniza geldimi
Bugun 6. Gun canim dunden beri oyle bi belirti kalmadi kasiklarda hafif sizi oluyor bazen gogus agrisi falan bastan beri olan hersey gitti belirti yok hamilelik yok diye dun bi beynimle cebellestim ama razi geldim geri ne olursa artik hakkimizda hayirlisi olsun insallahLimon agacim nasıl gidiyor kaç gün oldu bugün canım
Az kaldı inşallah sabret belirti arama kendindeBugun 6. Gun canim dunden beri oyle bi belirti kalmadi kasiklarda hafif sizi oluyor bazen gogus agrisi falan bastan beri olan hersey gitti belirti yok hamilelik yok diye dun bi beynimle cebellestim ama razi geldim geri ne olursa artik hakkimizda hayirlisi olsun insallah
İnsallah canim ama bu 12 gun oyle zor ki insan yapmam dedigim seylere yenik dusuyor malesf duygularimla beynimle kalbimle sawas icindeyim surekli ama yapacak bisey yok olacak olur sonucta Rabbim ne werirse raziyim insallah hayirli sonuclar werir hepimizeAz kaldı inşallah sabret belirti arama kendinde
Canim benimki daha zor inan bana bende leke ve kanamayla ugrasiorum ve bana hala bekle deniliyo ve hala fitil kullaniorum test yapmak icinde erken diolar o yuzden sabr insAllah dualarimizi eksik etmiyelimİnsallah canim ama bu 12 gun oyle zor ki insan yapmam dedigim seylere yenik dusuyor malesf duygularimla beynimle kalbimle sawas icindeyim surekli ama yapacak bisey yok olacak olur sonucta Rabbim ne werirse raziyim insallah hayirli sonuclar werir hepimize
Kacinci gunundesin canim kanama cokmu dinlen bol bol Rabbim emeklrrimizi bosa cikartmayacak insallahCanim benimki daha zor inan bana bende leke ve kanamayla ugrasiorum ve bana hala bekle deniliyo ve hala fitil kullaniorum test yapmak icinde erken diolar o yuzden sabr insAllah dualarimizi eksik etmiyelim
Kacinci gunundesin canim kanama cokmu dinlen bol bol Rabbim emeklrrimizi bosa cikartmayacak insallah
Tabi ki oyle canim uzme kendini sana bagislasin insallah emeklerini bosa cikartmasin.Pazartesi yerlestirildi uc gunluk embryolar canim. Lekeler ve acik renkte kan gelio arada..
InsAllah canim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin Rabbim utandirmasin Rabbim ol derse olur herseyin en guzelini bilen O cc dur
Senin durumun ne canim
Canim her tuvalete gittigimde leke var normalmi?Istrahat et canım belki yerleşme kanamasıdır
Merhaba bende yurtdisindayim banada doktorum gelecek adetimde tüp bebek calismalarina basliyacagimizi soyledi sizde nasil yapildi vaktinizi almiyacaksa biraz anlatabilirmisiniz cok heyecanliyim ve bunu yasamis kisilerin bilgilerine ihtiyacim var tek embiriyomu cift embiriyomu yapildi sizde doktor bana bu konuya birlikte karar verecez dedi ve Ben tek embiriyo dusunuyorum sizce hangisi mantikli cok kararsizim ve ayrica heyecanliEwet persembe gunu oldu canim 5. Gun embriyosuydu gecen ctesi opu oldum yurt disinda canim turkiyede degilim ben
Estagfurullah canim adet baslayinca iletisime gectik hastaneyle gonal-f basladim sonra yanliz benim adetimin 5. Gunuydu galiba aksilikler olmustu o ara ben eylulun 9. Da basladim 5. Gun cetrotide basladim bu surecten sonra gunluk gidip kan werdim we alttan ultrasyonla yum takibi yapildi belki senin gunluk olmaz cunku ben pkoluyum cok yumurta olustu gerek gununden once catlamamalari gerekse ohsse yuzunden son 4 gun gunluk gittim 19 eylulde opu oldum toplam igne tedawim 9 gun surdu yani 37 yumrta topladi 20 si dollenmeye birakildi 18 dollendi 5 i 1. Kalite bir tane transfer oldu bende iki embriyo konusunda kararsizdim esim iki tane istiyordu doktorum iki tanede dusuk riskinin cok daha fazla oldugunu soyledi yasin genc riske atmayalim dedi banada mantikli geldi bir tane embriyo transfer oldu 4.tane donduruldu simdi 7. Gunumdeyim 2 ekim test gunum ama kanda bakilmiyor burda sagolsunlar iki tane idrar testi werdiler:) ewde yapacam korkuyorum idrarda cikmazsa diye bakalim az kaldi sonucaMerhaba bende yurtdisindayim banada doktorum gelecek adetimde tüp bebek calismalarina basliyacagimizi soyledi sizde nasil yapildi vaktinizi almiyacaksa biraz anlatabilirmisiniz cok heyecanliyim ve bunu yasamis kisilerin bilgilerine ihtiyacim var tek embiriyomu cift embiriyomu yapildi sizde doktor bana bu konuya birlikte karar verecez dedi ve Ben tek embiriyo dusunuyorum sizce hangisi mantikli cok kararsizim ve ayrica heyecanli
Tesekkur ederim canim sorumu cevapladigin icin Rabbim gönlüne göre versin insallah bebisini tez zamanda kucagina al.Bendede cikolata kisti var ne yazikki birde sag tupumu ve yumurtaligimi gecen seneki ameliyyatta kaybettim ne yazikkiEstagfurullah canim adet baslayinca iletisime gectik hastaneyle gonal-f basladim sonra yanliz benim adetimin 5. Gunuydu galiba aksilikler olmustu o ara ben eylulun 9. Da basladim 5. Gun cetrotide basladim bu surecten sonra gunluk gidip kan werdim we alttan ultrasyonla yum takibi yapildi belki senin gunluk olmaz cunku ben pkoluyum cok yumurta olustu gerek gununden once catlamamalari gerekse ohsse yuzunden son 4 gun gunluk gittim 19 eylulde opu oldum toplam igne tedawim 9 gun surdu yani 37 yumrta topladi 20 si dollenmeye birakildi 18 dollendi 5 i 1. Kalite bir tane transfer oldu bende iki embriyo konusunda kararsizdim esim iki tane istiyordu doktorum iki tanede dusuk riskinin cok daha fazla oldugunu soyledi yasin genc riske atmayalim dedi banada mantikli geldi bir tane embriyo transfer oldu 4.tane donduruldu simdi 7. Gunumdeyim 2 ekim test gunum ama kanda bakilmiyor burda sagolsunlar iki tane idrar testi werdiler:) ewde yapacam korkuyorum idrarda cikmazsa diye bakalim az kaldi sonuca