- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Amin canim benim insallahHayırlı olsun canım inşallah kucağın dolu dolu olsun hayırlı haberler bekliyoruz
Hormon dengen oynadı canım olabilirKizlar bugun transferimin 2. Gunu kafamin ici dahil her yerim sivilce doldu bir tek fitil olarak progesteron kullaniyorum onun mu etkisi acaba?
Bende ona bagliyorum ama rahatsiz ediyo her yerimde dudak kenarimda kafamin icinde goguslerimde birden cikmaya basladi we bel agrim war dun transfer oldugundan beri korkmak istemiyorum ama bu kadar erken olumsuzda olsa etki gostermez heraldeHormon dengen oynadı canım olabilir
Canım opuya bağlı Ağrı'lar bunlar bence bol su iç bide gerildin nihayetinde kaslar da sertleşiyor sakin ol desem de olmayacaksın tecrübeyle sabit bişeyBende ona bagliyorum ama rahatsiz ediyo her yerimde dudak kenarimda kafamin icinde goguslerimde birden cikmaya basladi we bel agrim war dun transfer oldugundan beri korkmak istemiyorum ama bu kadar erken olumsuzda olsa etki gostermez heralde
Cok su iciyorum zaten sisim hep aynen kaslarim gerilmis olabilir dun gece ilk gecemdi sabaha kadar 50 kere uyandim ani hareket etmeyeyim gerilmeyeyim diye her uyanisimdada Allaha we bebegime yalwariyordum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ya bu 12 gun hepsinden daha yorucuCanım opuya bağlı Ağrı'lar bunlar bence bol su iç bide gerildin nihayetinde kaslar da sertleşiyor sakin ol desem de olmayacaksın tecrübeyle sabit bişeydaha kaç gün progrsteron aldınki rahim kalınlaşsın hemen kötü düşünme elini yüzünü yıka komedi filmi aç izle ben ilkinde polis akademisini hatmetmiştim bütün bölümlerini
Canım bol bol dinlen birşey yoktur valla aynı durumu bende yasadım idrar torbam patlayacak gibiydi transfer sonrası klinikte tuvaletimi yapmamıştım üstelik bizdede klinik 50 km eşime yol kenarında durdurdum tesadüf bir restorant vardı oraya girdim ama kasık agrısından duramamıştım...hiçbirşey olmaz merak etme benimkine olmadı saglıkla tutunur insallah sana bebişinKizlar dün bana 1tane 2.gün embriyosu transfer yapildi,okadar su ictimki ama transfer sirasi cok sikisik degildim,transfer sonrasi 20dakika yattim sonra WC gittim, Klinik kaldigim sehire 50km uzaklikda, arabada yatarak geldim ama yaklasik transferden 1saat sonra yine sikisdim ama otobanda oldugumuz icin müsait yer yoktu yaklasik 10-15dakika sikmak zorunda kaldim,müsait yere gelene kadar karnim sancidi dayanamayip yol kenarida yaptimmecburen,bi zarari olmusmudur korkuyorum?zaten tek embriyo oldugu icin hic ümidim yoktu?birde dün aksamdan beri kasik ve bel agrim var ara ara
Icimi rahatlattin canim,gözün aydin canim insallah bizlerinkide tutar, ne kadarlik oldu?Canım bol bol dinlen birşey yoktur valla aynı durumu bende yasadım idrar torbam patlayacak gibiydi transfer sonrası klinikte tuvaletimi yapmamıştım üstelik bizdede klinik 50 km eşime yol kenarında durdurdum tesadüf bir restorant vardı oraya girdim ama kasık agrısından duramamıştım...hiçbirşey olmaz merak etme benimkine olmadı saglıkla tutunur insallah sana bebişin
Bende dün transfer oldum, bu hafta işe gitmeyeceğim. Evde tek başına vakit nasıl geçecek düşündükçe daralıyorum senin gibi.. test tarihin nezaman? Benim 2 ekimCok su iciyorum zaten sisim hep aynen kaslarim gerilmis olabilir dun gece ilk gecemdi sabaha kadar 50 kere uyandim ani hareket etmeyeyim gerilmeyeyim diye her uyanisimdada Allaha we bebegime yalwariyordum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ya bu 12 gun hepsinden daha yorucunormalde bir cok yabanci dizi bitirmisligim war ama aciyorum olmuyor dikkatimi weremiyorum malesef esimde isten gec geliyor tekim ewde o wakti bitirmeye calisiyorum iste
Bende dün transfer oldum, bu hafta işe gitmeyeceğim. Evde tek başına vakit nasıl geçecek düşündükçe daralıyorum senin gibi.. test tarihin nezaman? Benim 2 ekimCok su iciyorum zaten sisim hep aynen kaslarim gerilmis olabilir dun gece ilk gecemdi sabaha kadar 50 kere uyandim ani hareket etmeyeyim gerilmeyeyim diye her uyanisimdada Allaha we bebegime yalwariyordum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ya bu 12 gun hepsinden daha yorucunormalde bir cok yabanci dizi bitirmisligim war ama aciyorum olmuyor dikkatimi weremiyorum malesef esimde isten gec geliyor tekim ewde o wakti bitirmeye calisiyorum iste
6. Haftadayım canım yarın randevum var diliyorumki sağlıklı bir gebelik olur henüz birşey belli değil..Kese ve kalp atışını duyana kadar böyle oluyor sanırım..Allah'ımdan dileğim yarın İnşallah güzel haberler alırım.ve sizlerle bu süreçteki arkadaşlarım la birlikte hepberaber sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..Icimi rahatlattin canim,gözün aydin canim insallah bizlerinkide tutar, ne kadarlik oldu?
Allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyoruz6. Haftadayım canım yarın randevum var diliyorumki sağlıklı bir gebelik olur henüz birşey belli değil..Kese ve kalp atışını duyana kadar böyle oluyor sanırım..Allah'ımdan dileğim yarın İnşallah güzel haberler alırım.ve sizlerle bu süreçteki arkadaşlarım la birlikte hepberaber sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Amin insallah canim, icini ferah tut insallah hayirli güzel haberler alirsin yarin, rabbim saglıkla kavustursun insallah6. Haftadayım canım yarın randevum var diliyorumki sağlıklı bir gebelik olur henüz birşey belli değil..Kese ve kalp atışını duyana kadar böyle oluyor sanırım..Allah'ımdan dileğim yarın İnşallah güzel haberler alırım.ve sizlerle bu süreçteki arkadaşlarım la birlikte hepberaber sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Benim de 2 ekim canim sikila sikila gecirecez bu gunleri malesefBende dün transfer oldum, bu hafta işe gitmeyeceğim. Evde tek başına vakit nasıl geçecek düşündükçe daralıyorum senin gibi.. test tarihin nezaman? Benim 2 ekim
Senin persembe günü transfer oldu galiba canım, 3. Gün embriyosumuydu? Tedavin nerde oluyorBenim de 2 ekim canim sikila sikila gecirecez bu gunleri malesef