Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Stres yapma bol bol dua et kuranı kerim biliyorsan oku yada dinle iyi geliyor stres yaparsan olmaz kendini çok yorma yediğine içtigine dikkat et transferden sonra bol bol sıvı al
Teşekkür ederim çok çok sağolun. Bu yumurta toplama işlemine kadar olan süreçte kullandığımız ilaçlar nasıl etki ediyor fiziksel aktiviteye engel oluyor mu acaba? Yumurtalar toplandıktan sonra da transfere kadar olan o bir kaç gün nasıl oluyoruz istirahat gerekiyor mu transfere kadar falan

Ozellikle son gunlerde Biraz şiskinlik yapiyor egilirken karnimda varliklarini hissediyordum. Ama baska engelleyici birsey olmadi bende

Bildiğim kadarıyla transferden önce de kendini çok yormaman gerekiyor aşırı akyivitrden kaçın mesela evde extra temizlik yapma veya spor gibi ilaçlar hormon olduğu için kilo aldırıyor şişkinlik yapıyor

Merhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızım ben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

İnşallah o müjdeli haberi alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Ben de bugün için adet kanaması bekliyorum eğer olursam pazartesi başlayacak tedavim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah o müjdeli haberi alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Ben de bugün için adet kanaması bekliyorum eğer olursam pazartesi başlayacak tedavim Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amiiiiiin :) hepimiz müjdeli haberler alalım inşallah ben de eğer yarın olursam adet Pazartesi kontrole gidicem nasipse

Kizlar merhaba bugun 5. Gunum cetrotide basladim ama igneyi cikarir cikarmaz gobegimde kasinti basladi wucudum alerjide yatkin bi wucut benim gibi olanlar war mi korkuyorm bu kadar yola gelmisken alerji yuzunde tedawim kesilecek diye

Kızlar dün adetimin 2. günüydü kontrole gittim artık tüp bebek için iğnelere başlar umuduyla ama ultrasonda yumurtaların aynı boyda olmadığını uzun protokolle bu ay lucrine başlayabiliriz dedi kafam çok karışık 2 tane solda 2 tane de sağda istediği gibi folikül varmış ama aynı boyda olmayan büyük foliküler de varmış o yüzden şansımız az olur böyle başlarsak dedi bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin bu 3. ay hala başlayamadık geçen 2 ayda da doğum kontrol hapı kullandırmıştı

herkes güzel hikayelerini yazmış ben de yazmak istiyorum çünkü daha önce buraları okuyup çok iç geçirip umudumu tazelemiştim. Ben 6 başarız denemenin ardından artık ümidini tüketmiş hem maddi hem de manevi olarak çok zor zamanlar geçirmiştir. bu süreç insanın hem ruhunu hem fiziksel sağlığını gerçekten sarsıyor, yaşayanlar ne demek istediğimi eminim ki derinden anlıyor. Tüm arkadaşlarımın sorunsuz hamile kalırken ben hala uğraşıyordum, onların mutlu haberlerini duyduğumda hem onlar için çok seviniyor ama bir yandanda kendim için neden Allahım neden diye düşünüyordum, asla bir isyan değildi bu sadece çok yorulmuştum. her gören bebek ne zaman diye soruyor ben bu soruyu duydukça daha da çok geriliyordum. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni bir doktora başladım, bu doktorumla bana laparoskopi yaptı ve tek tüpümde bulunan sıvıyı alarak tek tüpümü kapattı bu beni daha da korkutmuştu halbuki bu sayede hamile kalacağımdan habersizdim :) Daha sonrasında transferim oldu ve heyecanla beklemeye başladım, kendime bir söz verdim acele edip test yapmayacağım diye ama dayanamadım tabiki :) Neyse gel gelelim hamile olduğum haberini aldım ve inanın o güne çektiğim her şey bir anda yok olup gitti. O haberi alınca doktor keseyi görünce geçen yıllar sanki hiç yaşanmamış hemen olmuş gb hissediyorsunuz :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, inananın herkes dualarımda çünkü yaşadım ve biliyorum. Hepimize hayırlı haberler alacağımız günler diliyorum. bu arada okuyunca fark ettim doktorumun adını yazamamışım, doktorum medical park göztepe deki aynur erşahin

Slm kizlar bu gece 10 da catlatma ignesini wuracam cumartesi sabah 10 opu olacagim dua edin lutfen insallah bunca emekler bosa cikmaz Rabbimhepimize hayirli saglikli sihhatli ewlatlar nasip etsin insallah

Cnim Allah razi olsun Rabbim hepimize nasib etsin ins.sanada yasatsin Rabbim birkez daha

Kizlar opu oldum bugun yeni geldim ewe oncelikle yaptiracak olanlar korkmasinlar sadece islem sonrasi kasiklarimda agri war doktorum 37 yumurta topladik ondan biraz fazla sancin olabilir yarin arayip yumurtalar hakkinda bilgi werecekler insallah guzel haberler aliriz hepimiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Maşallah bol bol su iç canım bol su ılık duş transfere kadar en iyi ilaç ağır hareketlerden de uzak kalmaya çalış rabbim güzel gönlüne göre versin hayırlı olsun

Cnim Allah razi olsun Rabbim hepimize nasib etsin ins.sanada yasatsin Rabbim birkez daha
Hazırlıklar başladı şükür düşen kan değerlerimi toplamakla başladık işe son elli gün doktor bugün gel dese gideceğim unuttum eskiyi ilkinden daha heyecanlıyım bugün kızımın doğum günüydü inşallah seneye kardeşiyle kutlarız rabbim sana da ikiz versin inşallah

Maşallah bol bol su iç canım bol su ılık duş transfere kadar en iyi ilaç ağır hareketlerden de uzak kalmaya çalış rabbim güzel gönlüne göre versin hayırlı olsun
İciyorum canim doktorda soyledi 2 bucuk 3 litre arasi tuketmeliymisim dusu yarin alacam artik Rabbim hic birimizin emeklerini bosa cikartmasin yarina insallah dollenenlerin haberinide alirsam daha iyi olurum

İciyorum canim doktorda soyledi 2 bucuk 3 litre arasi tuketmeliymisim dusu yarin alacam artik Rabbim hic birimizin emeklerini bosa cikartmasin yarina insallah dollenenlerin haberinide alirsam daha iyi olurum
Güzel haberlerle gel inşallah ilk deneme mi seninki kusura bakma nolur bu sorular insanı yoruyor biliyorum

Güzel haberlerle gel inşallah ilk deneme mi seninki kusura bakma nolur bu sorular insanı yoruyor biliyorum
Yok canim estagfurullah ewet ilk denemem 3 yillik ewliyim pkoluyum sen hangi asamadasin Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…