Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Yok canim estagfurullah ewet ilk denemem 3 yillik ewliyim pkoluyum sen hangi asamadasin Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah
Benim 13 yaşında Bi kızım var beş yıldır uğraşıyoruz iki aşılama Bi tüp bebek yapıldı 16. Haftada kaybettik elli gün önce şimdi ikinci tüp bebeğe hazırlanıyorum bu sefer olacak içime öyle doğuyor Allah hepimizin yüzünü güldürüyor aslında farkına varmıyoruz verdiği de hayır vermediği de hayır ama bizde sabır yok allahım kucağını doldursun canım

Benim 13 yaşında Bi kızım var beş yıldır uğraşıyoruz iki aşılama Bi tüp bebek yapıldı 16. Haftada kaybettik elli gün önce şimdi ikinci tüp bebeğe hazırlanıyorum bu sefer olacak içime öyle doğuyor Allah hepimizin yüzünü güldürüyor aslında farkına varmıyoruz verdiği de hayır vermediği de hayır ama bizde sabır yok allahım kucağını doldursun canım
Tabiki oyle canim Rabbimin werdigi hersey hayir sirtimizida emegimizide ona dayadik insallah olur bu sefer Rabbim hepimizin gonlune gore wersin sorun ne canm sende ne zmana baslanacak ikinci denemeye

Tabiki oyle canim Rabbimin werdigi hersey hayir sirtimizida emegimizide ona dayadik insallah olur bu sefer Rabbim hepimizin gonlune gore wersin sorun ne canm sende ne zmana baslanacak ikinci denemeye
Sorun yok bizde herşey normal ol denilmesini bekliyoruz sadece ekim sonuna adet olunca başlanacak inşallah

Sorun yok bizde herşey normal ol denilmesini bekliyoruz sadece ekim sonuna adet olunca başlanacak inşallah
Nasip iste aslinda sorunlarda bahane Rabbim ol desin hayirlisyla hepimize insallah arka arkaya guzel haberleri aliriz insallah canm

Slm kizlar cok sukur guzel haber aldim 37 yumurtam toplanmisti 20 tane dollemeye birakmislar 18 tane yumurta dollenmis cok sukur doktor cok sayida yumurta oldugu icin 5. Gun embriyosunu bekleyecem dedi persembe 10 bucukta transferim war Rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmasin heyecanli gunler geliyor

Slm kizlar cok sukur guzel haber aldim 37 yumurtam toplanmisti 20 tane dollemeye birakmislar 18 tane yumurta dollenmis cok sukur doktor cok sayida yumurta oldugu icin 5. Gun embriyosunu bekleyecem dedi persembe 10 bucukta transferim war Rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmasin heyecanli gunler geliyor
Hayırlı olsun canım

Hazırlıklar başladı şükür düşen kan değerlerimi toplamakla başladık işe son elli gün doktor bugün gel dese gideceğim unuttum eskiyi ilkinden daha heyecanlıyım bugün kızımın doğum günüydü inşallah seneye kardeşiyle kutlarız rabbim sana da ikiz versin inşallah

Amin cnim benim.agzin bal yesin

Kizlar opu oldum bugun yeni geldim ewe oncelikle yaptiracak olanlar korkmasinlar sadece islem sonrasi kasiklarimda agri war doktorum 37 yumurta topladik ondan biraz fazla sancin olabilir yarin arayip yumurtalar hakkinda bilgi werecekler insallah guzel haberler aliriz hepimiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Masallah cnm 37yumos cok iyimis.yas kac?gecmis olsun bu arada

Merhaba cango..16. hafta baya ileriymiş neden kaybetmiştiniz acaba? Benimde ilk gebeliğim norma yolla olmuştu 16. haftada MKDB olduğu için kaybetmiştik. Şimdi tüp bebek yaptırdık korkuyorum biraz..

Merhaba cango..16. hafta baya ileriymiş neden kaybetmiştiniz acaba? Benimde ilk gebeliğim norma yolla olmuştu 16. haftada MKDB olduğu için kaybetmiştik. Şimdi tüp bebek yaptırdık korkuyorum biraz..

Mkdb ne demek cnm.?korkma cnim Rabbim nasib eder ins hepimize

Korkma canım benim işyerim 30 km ötedeydi Ağrı'm olunca herkes naz yapıyorum sanıyordu rapor alınca kurumum soruşturma açıyordu ki malum olağanüstü halden dolayı doktorlar korkuyordu sağlık çalışanıyım 16 saat gece vardiyasını da ekle üzerine ohhh Bütün sebepler bunlar bebeğin incelenmesi temiz geldi benim ve eşimin genetiğini bekliyoruz sen sakin ol korkacak bişeyin varsa kontrollerini sıklaştır yoksa beslenmene dikkat et yangel yat canım

Ha birde Bebek'le ilgili anomali falan yoksa 11. Haftadan sonra düşük olmaz demişti Bi doktor arkadasım o yüzden strese girme kuzum Bebişinle konuş o Zaman sakinleşirsin

Ha birde Bebek'le ilgili anomali falan yoksa 11. Haftadan sonra düşük olmaz demişti Bi doktor arkadasım o yüzden strese girme kuzum Bebişinle konuş o Zaman sakinleşirsin

Teşekkürler ederim canım biraz rahatladım. MKDB yani multikistik displastik böbrek olmuş bebek. Bir böbreği hiç oluşmamış doğru düzgün, diğeri de kistik yapıdaydı. İki böbrek de bu şekilde çalışmadığı için suyu bitti gebelik de sonlandırıldı..çok kötüydü gerçekten o süreç. Tüp bebekte de sonuçta riskler olabilir. 16. haftayı bekliyorum şimdi inşallah temiz çıkar her şey..

Slm kizlar tranferim oldu bugun Rabbim hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insallah hicbirimizin emegi bosa cikmasin dualarinizi eksik etmeyin nolur

X