Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

ben bahceci umutta selen hanimda tedavideym bilgi isteye. Olursa yardmci olmaya calisirm
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun rabbim eneklerimizi boşa çıkarmasin ınş bende sorun yok dedi ama olmadi iki negatif asilamam var devlette tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışıyorum zeynep kamil de siZ bahceci umut demiştiniz tedavi baslamis siniz hayırlı uğurlu olur ins size orasi nasıl hijjen ılgi doktor başarı oranları hikayeleri anlatabilir misin lütfen fiyat nasıl sgk geçti iyo mu rapor çıkarıyorum bebde ilaclar ne tuttu ve sizin transferi yapildimi kaç yumurta toplandı nasıl geciyo zor mu cnm

Mrb canim .. ben 10 haziran adetimin ikinci gun basladim .. sali gunu tekrar kontrolm var .. yumurtaligin buyumesi icin hormon ilaclari kullanyrm .. yumurta yeterli buyukluge gelince toplama asamasina gecilcek .. ben fiyat hakknda bilgi vereyim .. 6750 tup bebek .. ilaclar 2000 den asaga ya da yukari olablr kullanacagn ignelerin gunune bagli .. benim ki su an 2000 i gecti .. 500 , 1000,830 verdim .. tabi sali kontrol var .. sali tekrar ilac harcama vs olursa yazarim .. sonra rahim dinlendrme yaplcak 500 ..embriyo dondrma yaplrsa 1500 .. benim esimde azosper var yani mcro tese yaplcak ucreti 3050 .. yani canm biz 13000 gozden cikardk mecburen .. ama sskli olursan ki bahceci umutta gecerli .. o zman tup bebek 3500 denk geliyo ama ilaclar tahliller haric .. muayne ucretide var 350 .. ( anlayacagn sen sskli bile olsan esinede micro tese yaplmayacaksa tabi 6-7 bini gozden cikar

Ben selen hanimi bayan oldugu icin tercih ettim ama arastrdmda basari orani yuksek .. ve tup bebekde doktr kadar ekip ve laboratuvarda onemli .. o yuzden en iyisi bahceci .. ben kartalda otrdgm icin bahceci umutu terch ettm .. sen nerede oturuyorsn ?

Amin ins ALLAH hepimiizn yardmcisi olsn cnku hem madden hem manen cokuyoruz ustelik vucudumuza hormon yukleniyor ins sonu guzl olur

Ben selen hanimi bayan oldugu icin tercih ettim ama arastrdmda basari orani yuksek .. ve tup bebekde doktr kadar ekip ve laboratuvarda onemli .. o yuzden en iyisi bahceci .. ben kartalda otrdgm icin bahceci umutu terch ettm .. sen nerede oturuyorsn ?
Canım bende kurtköy de
Rapor çıkarıp bnde ışte nerede ıyi ise diyorum orda yapalım gerçi kısmet işi burda yuz yil hastanesi var ama nasıl dir bilmiyorum herkes bahçeci diyo karşıda uzak ama umut tip altunizade de oda iyi diyorsun değilmi yengem de karşı da yaptı yuzde 10 şansla çok şükür bebegi doğru beş yıldan sonra allahim isteyen herkese bizede versin ins

kesinlikle bahceci grubu .. selen hanimn basari orani yuksk ama dedgm gibi ekip isi ve ekip olarak cok iyiler

Aynen oruç oruç gittim zeynep kamile su an dilim damagim kurudu o kadar yoruldum rapor isi zor
Birde canim rapor ne kadar geçerli süresi yani
Her rapor bir tup bebek denemesi icin gecerli .. 3 yil evllk ve 900 gun prim sarti var .. ben zatn bir yillk evlym diye hic gtmedm ustelik cok uzun surerms ordan orayada hirpalayacaklr devlt hastanesi sonucta bende hem bekleyecgme hem hirpalamacagima 3 bin fzla verelm dedm .. ama cok zorlanyrz dugun borcu btmeden tekrar kredi cektk .. ALLAH yardmcmz olsn

Canım bir yillik evliyiz ama başlattık çünkü 36 yaşım bitti yani olabilir mis yoksa olmaz derdi çıkarmaya önermezdi bizi ayryca iki devlette başarısız asilamam var öncelikle belki ondan oluyor dur sende sor bekleme yani yasiniz kaç bu arada cnn

Ben çoğunu yaotim rahim filmi vardı elimizde eşimin spem vardı onay yaptık sadece kan verdim smer kültür akciğer ultrason bugunde kan verdim öncesi hormon verdim anestezi bakti psikiyatri bakti genel cereah ve dahiliye kaldı çarşambaya kanlarla gösterecem sgk dokümanı nüfus vs onlar var daha asilama larimin raporu almam lazim ve heyet gönderilecek yani uzun ama arda arda gidilirse çabuk yol alınıyor bayram girecek araya herşeyin hayırlısı allah'tan

30 yasindym canm .. ben zeynep kamile gtmedm nettn baktm sartlari varms .. ama tup bebekte 37 den sonra yumurtalk rezervi azaliyor ya ondan belki sana erkn veriyorlardr ama 3 yil sart ve ozellkle 900 gun pirim diyordu .. ben basladm canm bahcecide o yuzdn daha gdp sormam gerekmz ins olumlu sonuclanr sali kontrolm var yine

Hayrlisi canim ALLAH hepmzn yardmcisi olsn

Herkese merhaba kizlar.. ben ikinci tup bebek denememi yaptim ve cok sukur hamileyim..sonucumu bugun ogrendim..suleymaniye kad.dog.hast.de yaptim bu arada..Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...

Arkadaşlar Acıbadem Fulyayada tüp bebek yaptıracak veya yaptırmış olan var mı? Başarı oranı nedir tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Herkese merhaba kizlar.. ben ikinci tup bebek denememi yaptim ve cok sukur hamileyim..sonucumu bugun ogrendim..suleymaniye kad.dog.hast.de yaptim bu arada..Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...
Gozun aydın canım hakkında hayırlısı ınş sag selamet kucağına alırsın önce rapor cikardin degilmi canım senin neden tüp bebeğe kadar gitti neler oldu ilkin asilama vs merak ediyorum bende çünkü onların aşamasında tüm

Bahçeci umut tip mi yoksa fulya bahceci mi orda nasıl peki sgk toplam fiyat yada llyimi ins rabbim emeğini boşa çıkarma cnm ınş

Amin canim cok tesekkur ederim...benim sebepsiz infertiliteydi..ozelde yumurta takibi, asilama vss yapmistim..sonra devlete gitmeye karar verdim.. once rapor cikardim tabi..2 asilama ve tup bebek dediler..asilamalarim tutmadi..sonra tup bebege gectiler onunda ilki tutmadi.. 6 ay sonra 2.yi denedik Rabbime sukurler olsunki bu kez tuttu... yarin kan vericem eger degerim yukseliyorsa sorun yok dedi doktorum..insaAllah sahsaglaim aliriz kucagimiza yavrularimizi hepimiz ..Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…