- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
Anladım çok teşekkür ederim bende eylülde başlayacağım tedaviye bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ilk kez gidicemQlairista diye bir ilac verdi bana..adetin 3.gunu basladim 21 gun kadar kullandim..sonra birakinca regl oldum tabi..sonrada tup bebek ilaclarina basladim
InsaAllah cok rahat bi surec gecirirsin.. ve saglikla kavusursun yavruna... haberlerini yazmayi unutma..Anladım çok teşekkür ederim bende eylülde başlayacağım tedaviye bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ilk kez gidicem
AMinnn aminn sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tabi buralarda mutlaka haber ederim ::)))InsaAllah cok rahat bi surec gecirirsin.. ve saglikla kavusursun yavruna... haberlerini yazmayi unutma..
benimde cikolata kistim var ama tedavi etmeden tup bbek tedavisi goruyorm esim azosperm .. bugun opu yapildi bana transfer bir ay sonra .. ins bende sevindirici habr alirmAmin cok tesekkur ederim..Bende vardi kist ilacla yok oldu ve hemen tedaviye baslandi..
AMinnn aminn sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tabi buralarda mutlaka haber ederim ::)))[/QUOTE cigdem sen hangi hastanede baslayacaksn
Cigdem sen hangi hastanede baslayacaksinAMinnn aminn sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tabi buralarda mutlaka haber ederim ::)))
Amin canim..Allah tez zamanda kavustursun insaAllah...benimde cikolata kistim var ama tedavi etmeden tup bbek tedavisi goruyorm esim azosperm .. bugun opu yapildi bana transfer bir ay sonra .. ins bende sevindirici habr alirm
fulya bahçeci mustafa bey düşünüyorum ama hala karar veremedimCigdem sen hangi hastanede baslayacaksin
Ben bahceci umuttayim .. doktorum selen hanim .. basari oranida yuksekfulya bahçeci mustafa bey düşünüyorum ama hala karar veremedim
Ins canim aminn ALLAHim yardmcmz olsnAmin canim..Allah tez zamanda kavustursun insaAllah...
peki senin rahatsızlığın neydi?Ben bahceci umuttayim .. doktorum selen hanim .. basari oranida yuksek
hmm şimdi gördüm canım sende çikolata kistiymişsin. allahım tez zamanda şifa versin inşallah bebeklerimizi versin.peki senin rahatsızlığın neydi?
Esim azosperm canimpeki senin rahatsızlığın neydi?
ins canm ama esimden dolayi tup bebek yaptk ve ben hic muayneye gtmemistm alttan yani cunku vajinismustm evllgm ilk 6 ayi kabus gbydi neyse bana ustten jelle bakmslardi sorun yoktu esim azosepr ckti sonra selen hanim bir kere deneyelm dedi ve sende cikolata kisti var ama almayacaz yumurta rezervin duser kalsn zararli degk dedihmm şimdi gördüm canım sende çikolata kistiymişsin. allahım tez zamanda şifa versin inşallah bebeklerimizi versin.
Aminn ins inshmm şimdi gördüm canım sende çikolata kistiymişsin. allahım tez zamanda şifa versin inşallah bebeklerimizi versin.
Şimdi nasılsın canımBugun embriyonun 5. Gunu ama yeterli gelisim gosterememis bir gun daha bekletcez dediler .. aranizda boyle olan oldu mu .. transfer sonrasi basarisizlik tamm da daha embriyoda basarisizlik olur mu
Canim 6 yumurta vardi dollenen ama biri 5. Gunu gecebildi ..bunada cok sukur .. donduruldu bir ay sonra transfer yaplcak .. ins tutunur bebegim .. son asamayida atlatirm ins ..Şimdi nasılsın canım
InsaAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine canim.. hic stres yapma..Canim 6 yumurta vardi dollenen ama biri 5. Gunu gecebildi ..bunada cok sukur .. donduruldu bir ay sonra transfer yaplcak .. ins tutunur bebegim .. son asamayida atlatirm ins ..