Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Başka hiç embriyo yok..
seni çok iyi anlıyorum.ALLAH m yardımcımız olsun. cok zor bi durum insanın elini ayağını bağlıyor .senin durumuna benzer bişey bende yaşadım.ama bana hiç kalitesiz demediler içleri dolu doluydu 3. 5 yumurta da değildi baya topladılar rakam söylerken bile üzülüyorum çünkü bitane bile saglikli embiriyo oluşmadı.2hic dollenmedi bile sebebsiz bizim durum

Başka hiç embriyo yok..
seni çok iyi anlıyorum.ALLAH m yardımcımız olsun. cok zor bi durum insanın elini ayağını bağlıyor .senin durumuna benzer bişey bende yaşadım.ama bana hiç kalitesiz demediler içleri dolu doluydu 3. 5 yumurta da değildi baya topladılar rakam söylerken bile üzülüyorum çünkü bitane bile saglikli embiriyo oluşmadı.2hic dollenmedi bile sebebsiz bizim durum

Üzülmeyin, isminizin yanında kızınız olduğu yazıyor. Bir tane olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun. Dert etmeyin çünkü zaten maddi ve manevi olarak birden fazla çocuk zordur. Siz anneliği tatmışsınız işte. Bu bile başlı başına çok sevindirici bişey, o yüzden kendinizi rahat bırakın. Çok rahat ve keyifli olun.. Bakın kendiliğinden gelir o zaman.

İNŞALLAH cnim ışte benim üzüntüm kızımın sürek kardeş diye tutturmasi o mucize birkese oldu tekrar olurmu Allah bilir anca seninde transferin olmuş yeni farkettim inşa sana tutunurlar kalitesine takılma nasibi yüzünde varsa olur zaten İNŞALLAH pozitifi alicaksin...

Merhaba kızlar ben de tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür 3 aylık bi kızım var.bu sayfaları hep okudum o hazırlık sürecinde. Mutlaka pozitif olun kızlar. Rabbim herkese nasip etsin. İsteyene yardımcı olabilirim

Sağol canım çok teşekkürler

fiyat kaç liraydı canım.hayırlı olsun buarada ne güzel

Merhabalar.. Ben 31 Yaşındayım.Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Hangi merkeze gidiyorsun?

hikayenizi okuyunca gözlerim dolu dolu oldu. benim de eşimin birkaç gün önce morfolojisinin yüzde 1 olduğunu öğrendik. üzüntüden uçuk çıkardım. genetik hasar testi yaptıracağız.. en büyük hayalim burada hikayemi paylaşmak. hamile imzalarını görünce bile içim gidiyor...

için acımasın yavrucum, Allah sana da bize de verir inşAllah tez vakitte unutma canım yalnız değilsin... hepimiz aynı yerdeyiz

Benimde hikayem belki birilerine umut olur diye yazıyorum. 2011 yılından buyana çocuk sahibi olmak için uğraş veriyoruz yaşım 37 çikolata kisti ve fsh mın yüksek çıkmasıyla başladık tedavilere bursada çok ünlü bir hastanede 3 negatif tüp bebek denenmem oldu 3. deneme sonunda hidrosalpenks teşhisi konuldu ve tüplerim kapalı başlayan ve açık ameliyata dönen bir müdahele sonucu alındı kistimde alındı aynı ameliyatla sonra 4. Denemeye yine bursada başka bir profla başladık ama yumurtlama gerçekleşmediği için bize direk kıbrısta yumurta donasyonu önerdi içmediğim bitki kullnmadığım kür kalmadı sonra istanbulda bir hoca ile tanıştım iyikide tanıştım allah ondan razı olsun( Alle Klinik Furkan Kayabaşoğlu ) sabırla tekrar başladık denemelere 1-2 yumurta derken olumsuz geçen 2 denememde oldu sabırla devam ettik sonunda 6. denememde hamile kaldım rabbim nasip etti doktorum vesile oldu çok zor günler yaşadım inanaın anlatamıyorum yaşadıklarımı bığazım düğüm düğüm rabbim isteyen herkese nasip etsin sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım umarım okursunuznve hiç pes etmezsiniz dualarım sizlerle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sevgiler

Arkadaşlar merhaba. Benim henüz bir tüp bebek hikayem yok ama Temmuzda başlayacağız. Bana göre ilginç bir başlangıç yaptık. 3 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz. 6 ay içinde olmadığını farkedince doktora gittik bende bir problem çıkmadı ama eşime azosperm teşhisi kondu. Normal yollarla mümkün değil belki mikrotesede sperm çıkarsa tüp bebek yapılır dendi. Hiç sperm yoktu eşimde ve bütün değerler 0 idi ve nedenini. Yaza mikrotese ve tüp bebeği kararlaştırmıştık ama eşim için çok endişeliydim herşeyi araştırdık azospermle ilgili. Faydası olmaz demişlerdi ama beslenmeye falan biraz dikkat ettik bal polen keçiboynuzu özü Vs yedi içti eşim şu son 4 aydır. A1 ay önce yıkamayı demen analizi yaptırdı ve 1 adet sperm bulundu hem de hareketli inanır mısınız o 1 adet sperm bize evin içinde halay çektirdi aha dedik demekki içerde birşeyler var. Sonra hemen doktorumuza mail attım mikro teşekkür yapacak olana. Çöl umutlandım biz dedik o da sevindi bi kaç hafta sonra tekrar tahlil verin kesinleşsin dedi ama İstanbula gelin ki yine çıkarsa doldururuz dedi. Geçtiğimiz hafta pazartesi verdiği sperm analizinde 100 bin sperm çıktı ve öyle hafifledi li doktorun karşısında dersiniz boş hoca yok denilen çocuklar gibi ağzımız kulaklarımızda sırıtıyorduk. Neyse doktor da şaşırdı ne yaptınız birşey mi kullandınız dedi kür falan yok dedik bal polen pekmez bi de inek gibi bol bol ot yedik dedik. Velhasıl bu zamana kadar azospermle ilgili herşeyi araştırdım ama tüp bebek kısmını ihmal etmişim. Yorumları okudum anlayamadım kafam karıştı. Bana doktor öyle üç ay önceden Her gün kullanacağım hormonlar yazmadı. Verdiği ilaçları henüz almadım alınca soracağım yine burada. Ama net bir tedavi ve standart bir hormon ilacı yok galiba. Rapor falan alınıyor diye duymuştum kadın doğum uzmanıma sordum ona artık gerek yok dedi. Yani böyle işte. Korkuyorum kilo almaktan ve başarısız sonuçlanmasından stresli bir iş hayatım var nasıl başa çıkacağım bilmiyorum kısacası içimi dökmek istedim burada

Canim cok sevindim ne mutlu size hic oyle dusundugun gibi kilo almiyorsun. Anladigim kadariyla yasam tarzina dikkat eden birisin yapmam gereken o surecte biraz daha fazla dikkat etmek olsun. Alacagin 2-3 kilo sama etki etmez

Arkadaşlar tekrar merhaba. Daha önce kısaca hikayemi anlatmıştım. Hiç sperm yoktu sonradan çıktı. Çıkmadan önce mikro tese olmayı düşünüyorduk sonrası tüp bebek falandı. İşte şimdi doktorumuza sormuştum şimdi çıkmış madem yine çıkmaz mı tedaviyle falan. Normal yolla olmaz mı diye. Olmaz dedi fsh lh çöm normal değil dedi sperm de artmaz dedi. İlla tüp bebek dedi yani. Özel be pahalı bi hastane. İstanbul Fulya Acıbadem. Şimdi bugün yaşadığımız şehirde normal bi doktora gösterdik tahlik sonuçlarını hormonlar normal dedi. O gittiğiniz yer de size elbetteki öyle söyleyecek dedi. Bugün verdiği tahlik sonuçları çıkınca yaşadığımız şehirdeki doktor yorumlayarak ona göre bişey söyleyecek ama biz bugüne kadar İstanbul'daki doktormuzun sözünden dışarı çıkmadık. Buradaki choriomon önermişti İstanbul'daki size choriomon fayda etmez dedi diye 1 ay kullandıktan sonra onu da bıraktık. Şimdi buradaki de.diyor ki o 1 aylık kullanımınızın etkisiyle çıkmış olabilir o spermler dedi öyle balla polenle olmaz dedi. İstanbul'daki de direk tüp bebeğe başlayalım demişti spermler görür görmez. Acaba iyi niyetinimiz ve acele etmemiz suistimal ediliyor olabilir mi yani farklı tedavilerle spermleri arttırıp normal yolla beklesek mi. İstanbul'daki artmaz dedi tedavi önermedi. Kafam karıştı. Neredeyse 10.000 liraya yakın tutacak bütün masraflar.

Hep ayni seyleri yasadik iste. Biz de acele ettik arastirmadik 2.5 sene tup denedik bekledik. Ama en sonunda urologa gittik ve bizd en basta gelseydiniz simdi bebeginizi kucaginiza almistiniz dedi. Su anda tedavi goruyoruz. Olumlu sonuc alir miyiz bilemiyorum ama derdi olani derdi olan bilir o yuzden tup bebek merkezleri de doktorlari acimasizlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…