Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Çok sevindim adına rabbim bebeğini sağ selametle sana kavuştursun ınş canım

Hayirli olsun :) ins bende sevndrici haber alirm hepimz ALLAHim herkese yardm etsn
Bn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı var

ins canm ins .. ALLAHim yardmcmz olsn .. yengen hangi doktordaydi ?

Sende hamilelik sureclerini hep yaz can
Bugun kontrolm vardi .. pers esime micro tese yaplcak sonra benm yumurtalgm toplancak

Ins esimde sperm bulrlar yoksa pers benim yumurtalgm da toplnmaz tup bbkde olmaz dua edelm birbrmze .. ALLAHIM cok korkuyorm yardm et lutfen ..

ins canm ins .. ALLAHim yardmcmz olsn .. yengen hangi doktordaydi ?
Yengem durumu pek iyi değildi bak tüp le bile olmaz dediler yumurtlama olmuyo du 5 yıllık evli idi şimdi 35 yaşında yani bir başarısız tüp var diyarbakır da oda bahçeci Sanır im orda ıstanbula yönlendirmiş yuzde 10 şansla yapıp rabbim verdi çok şükür mucizesini onlara darısı bize ınş mustafa bahceci diyordu o bence çok ıyi duyurdu her saatte tekefina5 cevap verir arar memnun yani

Herkese merhaba kizlar.. ben ikinci tup bebek denememi yaptim ve cok sukur hamileyim..sonucumu bugun ogrendim..suleymaniye kad.dog.hast.de yaptim bu arada..Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...
yaaa çok sevindim adınıza allahım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin bende çikolata kisti hastasıyım

Qlairista diye bir ilac verdi bana..adetin 3.gunu basladim 21 gun kadar kullandim..sonra birakinca regl oldum tabi..sonrada tup bebek ilaclarina basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…