- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 38
ins canm .. benim evime yakin diye bahceci umutu terch ettm ama bahceci fulyada aynidr sonucta ekip olark calisiyrlar ve teknolojileri ayniBahçeci umut tip mi yoksa fulya bahceci mi orda nasıl peki sgk toplam fiyat yada llyimi ins rabbim emeğini boşa çıkarma cnm ınş
Hayirli olsun :) ins bende sevndrici haber alirm hepimz ALLAHim herkese yardm etsnHerkese merhaba kizlar.. ben ikinci tup bebek denememi yaptim ve cok sukur hamileyim..sonucumu bugun ogrendim..suleymaniye kad.dog.hast.de yaptim bu arada..Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...
Amin canım benim ins hepimiz olumlu sonuç oluruz orucum dularim hepiniz için allahim bize yardım et çünkü doktorların doktoru sensin o ol derse olur ınş bize de gülecek kaderHayirli olsun :) ins bende sevndrici haber alirm hepimz ALLAHim herkese yardm etsn
Çok sevindim adına rabbim bebeğini sağ selametle sana kavuştursun ınş canımAmin canim cok tesekkur ederim...benim sebepsiz infertiliteydi..ozelde yumurta takibi, asilama vss yapmistim..sonra devlete gitmeye karar verdim.. once rapor cikardim tabi..2 asilama ve tup bebek dediler..asilamalarim tutmadi..sonra tup bebege gectiler onunda ilki tutmadi.. 6 ay sonra 2.yi denedik Rabbime sukurler olsunki bu kez tuttu... yarin kan vericem eger degerim yukseliyorsa sorun yok dedi doktorum..insaAllah sahsaglaim aliriz kucagimiza yavrularimizi hepimiz ..Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla..
Çok sevindim adına rabbim bebeğini sağ selametle sana kavuştursun ınş canım
Bn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı varHayirli olsun :) ins bende sevndrici haber alirm hepimz ALLAHim herkese yardm etsn
Ins amin canimAmin canım benim ins hepimiz olumlu sonuç oluruz orucum dularim hepiniz için allahim bize yardım et çünkü doktorların doktoru sensin o ol derse olur ınş bize de gülecek kader
ins canm ins .. ALLAHim yardmcmz olsn .. yengen hangi doktordaydi ?Bn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı var
Sende hamilelik sureclerini hep yaz canBn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı var
Bugun kontrolm vardi .. pers esime micro tese yaplcak sonra benm yumurtalgm toplancakBn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı var
Ins esimde sperm bulrlar yoksa pers benim yumurtalgm da toplnmaz tup bbkde olmazBn yeni yim burda bazen yazılarım yanlış yazılıyor pek anlamıyorum üye oldum öncesi sadece takip ederim ınş okuyabiluyir sun yazıları ve gülücük koydum başka şey çıktı yanlış anlama olurmu canım ins değerin yükselir ınş sağlıklı bir gebelik olur ve melegin gelir yengem bahceci umut da yaptı şimdi bir kızı var
Yengem durumu pek iyi değildi bak tüp le bile olmaz dediler yumurtlama olmuyo du 5 yıllık evli idi şimdi 35 yaşında yani bir başarısız tüp var diyarbakır da oda bahçeci Sanır im orda ıstanbula yönlendirmiş yuzde 10 şansla yapıp rabbim verdi çok şükür mucizesini onlara darısı bize ınş mustafa bahceci diyordu o bence çok ıyi duyurdu her saatte tekefina5 cevap verir arar memnun yaniins canm ins .. ALLAHim yardmcmz olsn .. yengen hangi doktordaydi ?
Allah var unutma elbette bize bir kapı acar obizden haberdar canım umudun kaybetme olurmu dua edelim allahım kolay etsin bizeIns esimde sperm bulrlar yoksa pers benim yumurtalgm da toplnmaz tup bbkde olmazdua edelm birbrmze .. ALLAHIM cok korkuyorm yardm et lutfen ..
Rabbim sonunu güzel yapsın varsin yorulalimSende hamilelik sureclerini hep yaz can
Bugun kontrolm vardi .. pers esime micro tese yaplcak sonra benm yumurtalgm toplancak
ALLAH var keder yok ins canimAllah var unutma elbette bize bir kapı acar obizden haberdar canım umudun kaybetme olurmu dua edelim allahım kolay etsin bize
Aynen canim sonu guzel olsnda yorulmaya raziyz zatenRabbim sonunu güzel yapsın varsin yorulalim
Amin canimm..insaAllah...Hayirli olsun :) ins bende sevndrici haber alirm hepimz ALLAHim herkese yardm etsn
yaaa çok sevindim adınıza allahım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin bende çikolata kisti hastasıyımHerkese merhaba kizlar.. ben ikinci tup bebek denememi yaptim ve cok sukur hamileyim..sonucumu bugun ogrendim..suleymaniye kad.dog.hast.de yaptim bu arada..Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...
Amin cok tesekkur ederim..Bende vardi kist ilacla yok oldu ve hemen tedaviye baslandi..yaaa çok sevindim adınıza allahım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin bende çikolata kisti hastasıyım
hangi ilacı kullandınız bende visanne kullandım 3 ay ama pek bi işe yaramadı bendeAmin cok tesekkur ederim..Bende vardi kist ilacla yok oldu ve hemen tedaviye baslandi..