Aslında bizim de ilk adresimiz ürologtu önce mikro tese ile tüp bebek olmayı düşünüyorduk sonra eşimde sperm çıkınca Mikrotesesiz tüp bebek olacağız diye sevindik. Ürologumuz bize tedavi önermedi direk tüp bebek önerdi burada da Ürologun bi çıkarı yok daha yok kadın doğumcunun var ama onunla yeni tanıştım. Bilemiyorum canım benim de kafam karıştı. Beklemek de istemiyorum. Senin olmamasının nedeni neydi tüp bebeğin. Bizde problem eşimdeydi şimdi onda da sperm çıkınca çıkanları dondurduk yaza yine sperm çıkmazsa o dondurduklarımızla yapılacak. Dondurulan spermler o hastanede olduğu için biraz da oraya mecbur gibiyiz.Hep ayni seyleri yasadik iste. Biz de acele ettik arastirmadik 2.5 sene tup denedik bekledik. Ama en sonunda urologa gittik ve bizd en basta gelseydiniz simdi bebeginizi kucaginiza almistiniz dedi. Su anda tedavi goruyoruz. Olumlu sonuc alir miyiz bilemiyorum ama derdi olani derdi olan bilir o yuzden tup bebek merkezleri de doktorlari acimasizlar!
tayfun bağışı duydun canım bir tyanıdık hamile kaldı tayfun beye gidip. ne kadar tuttuğunu bilmiyorum. zeynep kamilde süreç uzun canım. ama bence yaşın gençse zeynep kamil ile bala, burada çok memenun olanlar var.Arkadaşlar ıstanbul aci badem tayfun bağış yapan varmi nasıl ne kadar gitti tutar toplam?
Ve pendik kaynarca yeni yüz yapan varmı lütfen bilgi versin lütfen rica ediyorum
diğer merkezlerle yaklaşık aynı. ama niye siz henüz yaşınız 40ı doldurmadan devlet raporu geçen bir yerde tedavi olmuyorsunuz. mesela bahçeci umut var altunizadede. hemen rapor çıkarıyorlar. pendik i bilmiyorum. ama bahçeciden başka da rapor geçen yer vardır, en azından ilaçlarınız düşer. ilaçlar pahalı yaklaşık 2000 tl oluyor. ama raporlu olrusa 900e 700e düşüyor...Yasim 37 cnm genc değil tayfun bey gittik ilgisiz davrandı üzüldüm çok 6800 ilac haric denildi sizce nasıl diğer merkezlere göre
Ürolog size neden önce bize gelseydiniz keşke dedi. Sorununuz neydi ki?Hep ayni seyleri yasadik iste. Biz de acele ettik arastirmadik 2.5 sene tup denedik bekledik. Ama en sonunda urologa gittik ve bizd en basta gelseydiniz simdi bebeginizi kucaginiza almistiniz dedi. Su anda tedavi goruyoruz. Olumlu sonuc alir miyiz bilemiyorum ama derdi olani derdi olan bilir o yuzden tup bebek merkezleri de doktorlari acimasizlar!
Eşimin sperm sayısı düşüktü. Ama embriyolar gelişmeyincr araştırmaya başladık ve zaten tüp beebk doktorumuz da spermlerde sıkıntı var tedavi lazım dedi. Biz de kaan aydosa gittik. Spermlerimizin sadece %19 canlı çıktı onun da %29 u hasarlı çıktı. Bu değerlerle tüp de tutmaz once tedavi olacaksınız dedi ve 6 aylık tedavi verdi. 2.5 yıldır uğraşıyoruz. En baştan gitseydik muhtemelen şimdiye kadar bebeğimizi kucağımıza alırdık.Ürolog size neden önce bize gelseydiniz keşke dedi. Sorununuz neydi ki?
Eşimin sperm sayısı düşüktü. Ama embriyolar gelişmeyincr araştırmaya başladık ve zaten tüp beebk doktorumuz da spermlerde sıkıntı var tedavi lazım dedi. Biz de kaan aydosa gittik. Spermlerimizin sadece %19 canlı çıktı onun da %29 u hasarlı çıktı. Bu değerlerle tüp de tutmaz once tedavi olacaksınız dedi ve 6 aylık tedavi verdi. 2.5 yıldır uğraşıyoruz. En baştan gitseydik muhtemelen şimdiye kadar bebeğimizi kucağımıza alırdık.
Yasim 37 cnm genc değil tayfun bey gittik ilgisiz davrandı üzüldüm çok 6800 ilac haric denildi sizce nasıl diğer merkezlere göre
Hayır en baştan beri üroloğa gitmiyoruz. 2.5 senedir 2 kez tüp denedik. Bahçecideki doktorumuz baştan sorun yok biz en kalitelisini seçiyoruz dedi. 2 kez tutmayınca tedavi gerekiyor eşim için demeye başladı. Ben ona kızıyorumbaştan yönlendirmedi bizi. 3 ay önce gittik üroloğaBenim anlamadığım zaten en baştan üroloğa gidip tedavi oluyormuşsunuz uzun zamandır. Neyin pişmanlığını yaşadığını anlayamadım canım şu anki doktorunızmsize ne önerdi tam olarak. Biz de Bakorcıoğlunun sözünden çıkmıyoruz ondan önce öylesine göründüğümüz doktor choriomon önerdin1ay kullandık sonra Bakırcıoğloyla tanıştık o kullanmayın dedi hormonlar zatenn normal gerek yok dedi mikroyeseyle sperm ararız dedi tamam dedik bıraktık. Hiç sperm yoktu geçen Bakorcıoğlunun yanına gittik verdiğimiz analizler 100bin sperm çıktı dondurdular. Başlayalım tüp bebeğe dediler biz de yaza inşallah dedik. Ben sordum yani şimdi sperm çıktıysa normal yolla olması için bi tedavi önermez misiniz diye yok dedi zaten bu hormon değerleri de normal değil spermler de çok Yetersiz bu sayıyla hamile kalmanız zormdedi. Yani hormonlara önce normal demişti şimdi de normaldeğil dedi biz de anlamadık. Burada choriomon veren doktor da sonradan sperm çıkmasının balla polenle ilgisi yok muhtemelen aylar önce kullandığınız 1 aylık choriomon etkisini yeni gösterdi dedi. Ama biz işte en uzman Bakorcıoğlu diye ona güveniyoruz yine. Yeni yaptırdığı analizde de 1 adet sperm bulundu şimdi. Yani bir tek Bakorcıoğlunun yanındayken verdiğimiz yıkamayı semen analizinde yüz bin çıktı daha çıkmadı sperm utandılar heralde
size yazmıştım bahçecinin altunizadedeki yerinde ssk geçiyor diye, arasanıza,,i internette telefonları vardırArkadaşlar bahçeci ssk ile anlaşması varmi orda fiyat tüp bebek te ne kadar
Canım bnde simdu hastaneden geldim sabah çıktım şimdi geldim saatler sürdü gidip gelmek altunizazede bahceci ssk geciyo ve iyi ise rapor çıkarırsan orda yaparım iyi diyorsun değil misize yazmıştım bahçecinin altunizadedeki yerinde ssk geçiyor diye, arasanıza,,i internette telefonları vardır