Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Allah kızını ve sizi korusun, biz umut oldun, teşekkür ederiz çok paylaştığın için.
Nolur çok beklemesin çünkü ben çok dayanıksızım bunu okurkende ağladım fazlasıyla etkileniyorum biliyorum siZin yerinizde olmak çok isteyen çok kişi var ben dahil bunları okuyunca ille de erkek olsun diye direnen insanlara acıyorum evlat diye yalvaran insanların halini bir dinleseler kendileri utanacaklar her neyse siz ve sizin gibiler bitaneler umutsunuz siz bunu bilin melekler hep dibinizde olsun

Neden kk nin tadi tuzu kalmadi anlamadim neden kimse yok neden cogu kidi terk etti kk yi

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikizlerini canım. Ben de iki gündür novaarti araştırıyorum. Düşüncelerini alabilir miyim, ahmet ve mehmet erdemden hangisini tercih etmeliyim ve fiyat hakkinda bilgi verir misin? Embriyolog ve laboratuvar hakkinda ne dersin?

O kadar aynı duyguları yaşamışız ki insanlar, acılar, doktorlar, bitmek bilmeyen muayeneler, yorumlar, şımarık ve görgüsüz anneler. hikayeniz bana da umut oldu. bizlere de dua edin. şimdiden Allah razı olsun.

İnanın çok mutlu oldum yazdıklarımın bir işe yaradığına:)Ben tedaviye başladığım ilk gün klinikte hamile bir anne adayı ile sohbet ederken bana iğnelere ilk başladığım günden itibaren bir avuç kabak çekirdeği ve transferden 2-3 gün öncesinden başlayıp transfer sonrasında ki 2-3 gün boyunca birkaç dilim ananas yememi söylemişti. Bende yedim dediği gibi bilimsel olarak bir gerçekliği var mı bilmem ama isterseniz deneyin sizde. Dualarım sizinle olacak emin olabilirsiniz bol şans şimdiden

Merhaba kızlar yarıdımınıza ihtiyacım var ben 34 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz geçen ay doktora gittik eşimdende benden de testler istedi eşimin sperm sayısı ileri hareketliliği gayet iyi çıktı bende ise amh: 1.41 - fsh: 9.57 - prolaktin 41.36 çıktı. Yumurta rez. azaldığını doğal yolla da hamile kalma durumumun olabileceğini ancak çok zaman kaybetmemek gerektiğini söyleyerek direkt tüp bebek önerdi ve ben ne yapacağımdan emin değilim acaba bir süre daha mı denesem yoksa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlasam mı sizce amh değerim nasıl?

Prolaktininiz cok yuksek once onu dusurmenix gerekir,bu deger tüp yaptirmaniz dogru olmaz,normal yoldan kalamamanizin nedenide prolaktin yuksekligidir bence tabiki,baska bir uzmana daha gorunun ya da arastirin prolaktinle ilgili...

Selam guzel anneler anne adaylari ben size bisey daniscam.ben tup bebek yaptrdm 3nisanda 9.gununde kan degerm 37.. 10.gun 67 ..11.gun 87..15.gun 203 cikti 2gunde 2kat artmali mi deger cok uzgunm bgun.en sonunci testn ustune 4gun snra werdm 87 den 203 e yukselms ama sinirda gbi ben gbi durum yasayan warmi

tavsiyeniz ve dualarınız için Allah razı olsun sizden, bir iki ay daha tüp bebeği ertelemeye karar verdik, Allah bu sırada nasip eder İNŞALLAH hayırlısıyla, eğer olmaz ise tavsiyenizi uygulayacağım.

canım ben de 5 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım doktorlar bu konuda acele etmek istiyorlar çünkü ne kadar erken tüp bebek yaparlarsa başarı şansı o kadar yüksek, tabii bu hem anneye hem onlara kazanç sağlıyor, ancak 8 ay da az bir süre en azından ovulasyon testi vs. ile takip et bir iki ay daha dene, ben doğal bir macun kullanıyorum özelden yazarım sana, kim bilir Allah belki doğal yolla verir, böylelikle hormonlarla doldurmamış oluruz vücudumuzu. Allah dualarımızı kabul eder İNŞALLAH yalnız değilsin yani ben de beklemedeyim.

Merhaba arkadaşlar 2014 aralık ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşime azosperm teşhisi konmuştu. İlk denememizde tuttu ve ikizlere hamile kaldım .Buradaki anne adayları gibi hep çok istedim ve dua ettim Rabbim ol derse olur.MoraliniZi bozmayın ve bebeğinizi kucağınıza alacağınız ana odaklanın .Şimdi minik mucizelerimizin uyumalarını izliyorum ve her nefeste şükrediyorum.Bu mübarek gece de Rabbim isteyen herkese nasip etmesi için dua ediyorum.

Erkek doktorları tavsiye etmiyorsun, bayanlardan da memnun değilsin, geriye ne kaldı:)))

Tavsiye ediyorum yerine etmiyorum yazmisim.net olarak bayanlardan memnun kalmadim diyen kisi zaten erkek doktorlari tavsiye ediyor demektir zaten mantiken:)
Heee iyi aynı fikirdeyiz o zaman, bencr de erkek doktor, kadınlar daha duygusal, sorununu işine yansıtmalı sebebiyle tabiki, fark edersek isimleri duyulan doktorlar genelde erkek..

Kızlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Kafamdaki soru işaretlerine yönelik birçok sayfada cevap aradım fakat bulamadım. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geçen hafta yumurtalarım toplandı. Yaşım 31. 7 Yumurta toplandı, Öncesinde yumurtalarımda hücre anomalisi var, zor denildi... ertesi gün baktıklarında 6'sı döllenmişti. 5. gün embriyosu olarak dün 3 tane transfer gerçekleşti. Yalnız, embriyolog çok ümitsiz konuştu. Buraya kadar geldiniz, bari koyalım embriyoları, çöpe gitmesin tarzında konuştu diyebilirim...
Şimdi bekleyiş içindeyim. Hiç mi ümit yok? Böyle olup hamile olan var mı? Sonuçta embriyolog birşey bildiği için bu kadar umutsuz konuşmuştur diyorum, bir yandan da mucizelere inanmak istiyorum. ..Bugün kasıklarda ağrı var, adet görecekmişim gibi.. belim ağrıyor.
Umutlanmak da istemiyorum ama insanın elinde değil.

Canım merhaba
Asla ümitsizliğe kapılma nasip kısmet işi moralini de sakın ama sakın bozma Bn 2 kere 5.gün embriyo transferi oldum embriyolog hep mükemmel hep kaliteli çok güzel embiriyolar dedi ama malesef hamile kalamadım. Burada 2. 3.gün embiriyosu tutan arkadaşlar var ümidini kaybetme önemli olan embiriyologun dedikleri değil Allah in ol demesi inşallahta olur canım.

İlginiz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibidir. Adeta bir mucize olursa diye bekliyorum. Doktorlar biraz duygusuz olabiliyorlar. Bu ilk denemem ve olmasa da çok üzülmeyecektim eğer bu kadar olumsuz konuşmasaydı.. Ama aynı şekilde bir dahaki denemenin de başarısız olacağını ima edişi beni gerçekten üzdü. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. İsteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Nerede tedavi görüyorsunuz ve geriye kaç embriyo kaldi dondurulmuş sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…