- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.710
amiiinnn ecmaiinn canm Allah razı olsun Rabbim senınde dualarını kabul etsın inşaAllahDularim seninle canm Rabbim hayirli bir evlat versin. Hepimizin kucagini doldursun Anneligi yaşatsin insAllah
Dediğini sordum.doktora gerekli bisey değilmiş dediğin gibi fayda sağlamaz mis.eğer imkânın varsa vakit kaybetmeden tüp bebege başlamanız iyi olurMerhaba canm
Bugun doktorla gorustum ameliyat ve rahim filmi sonuclarima bakti. Bu benim icin bir fayda saglamazmis bi etkisi olmuyacagini soyledi. Cok üzgunum dayanamiyorum ben baska biri haline döndum ne yapicam Allahim caresizim dayanamiyorum kalbim agriyo. Tuplerini almamiz lazim diyor ama ben ne olursa olsun aldirmak istemiyorum belki Rabbim yuzume bakar neden elimdeki careyi tuketeyim diye dusunuyorum bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum sadece buyuk bir cikmazdayim :'(
Lütfen biri cevap versin tüp bebek fiyatlari ne kadarDediğini sordum.doktora gerekli bisey değilmiş dediğin gibi fayda sağlamaz mis.eğer imkânın varsa vakit kaybetmeden tüp bebege başlamanız iyi olur
Ben ilaclar haric 5000tl odedim.ben cikokata kistinden rapor cikartabilmistim.o yuzden 1500kadar tutan ilaclar icin esim sanirim 500 600 gibi bi ucret odedi.ayrica hala kullandigim ilaclar var.onlar cok pahali dgl.ben ankara cebeci hastanesinde yaptirmistim.gen-art tup bebek merkezinde yapiyorlar islemleri.Lütfen biri cevap versin tüp bebek fiyatlari ne kadar
Cok sağol cevap verdiğin için peki sigortalı sigortasız fiyat değişiyor mu bide doktor kadrosu bay mi bayan miydi cevap verirsen çok sevinirimBen ilaclar haric 5000tl odedim.ben cikokata kistinden rapor cikartabilmistim.o yuzden 1500kadar tutan ilaclar icin esim sanirim 500 600 gibi bi ucret odedi.ayrica hala kullandigim ilaclar var.onlar cok pahali dgl.ben ankara cebeci hastanesinde yaptirmistim.gen-art tup bebek merkezinde yapiyorlar islemleri.
Farketmiyor diye biliyrm.ben ogretmenim mesela emekli sandigina bagliyim.bir iki ayan vardi ama erkek doktorlarin ismi daha cok duyulmus.erkek doktor tavsiye etmiyrm.bugune kadar 12-14doktorumun 3tanesi disinda gepsi erkekti.ben bayanlardan hic memnun kalmadı mCok sağol cevap verdiğin için peki sigortalı sigortasız fiyat değişiyor mu bide doktor kadrosu bay mi bayan miydi cevap verirsen çok sevinirim
Cok soru sordum galiba ama tedavi ye nasıl başladın neler yaşadın yaptirdigin yeri tavsiye ediyor musun bu süreçte neler yaşadın anlatabilirmisin çok zor karar verdim tüp bebek için ve hiç bir bilgim yokFarketmiyor diye biliyrm.ben ogretmenim mesela emekli sandigina bagliyim.bir iki ayan vardi ama erkek doktorlarin ismi daha cok duyulmus.erkek doktor tavsiye etmiyrm.bugune kadar 12-14doktorumun 3tanesi disinda gepsi erkekti.ben bayanlardan hic memnun kalmadı m
Sorabilirsin canim ben de bes yil sonunda karar verdim benim bi sorun cikmadi esimdede ben dede.sadece ikinci nci yilimizda cikolata kistim oldugunu ogrendim.sonra kistimi aldirayim da oyle baslayim bebek dusmesin dedim ama aldirdiktan sonra kist eskiden yediyken eski boyutunu da gecip 10cm oldu.o boyutu gorunce acil karar verdim ama aslinda gec kalmistim. Zaten tedaviye iki gun kala kistimden sivi sizdi.konyadaki doktorlar acil ameliyat hayati tehliken var dedi.benim icime sinmedi ve doktor arastirip ankaradaki doktorum Bulent berkeri buldum.sorun yok tup bebek yapabiliriz yada japali ameliyat yapip sonea baslayabiliriz dedi.ben once denemek istedim.uzun protokol tedavide adetin 21.gunu baslaniyor.kisada daha kisa suruyor.doktor hastanin durumuna gore karar veriyor.benim kistten dolayi sadece sag tarafimda yumurta olusuyordu.ben 31aralikta basladim ignelere.22ocakta yumurta toplama 27ocakta transfer oldu.9subatta da hamile oldugumu ogrendimCok soru sordum galiba ama tedavi ye nasıl başladın neler yaşadın yaptirdigin yeri tavsiye ediyor musun bu süreçte neler yaşadın anlatabilirmisin çok zor karar verdim tüp bebek için ve hiç bir bilgim yok
Nerde yaptın doktorun kimBen adetin 3.günü başladım.16.yumurtalar toplandı.tabu bu süreçte bi suru iğne hap kullanılıyor.tüp bebek 5bin.ilaçlarla dahada artıyor tabi
DenizlideNerde yaptın doktorun kim
Bize 5500 tl + 1000 ile 3000 tl arası ilaç masrafı denildi. ayrıca kaliteli yumurta olursa onu da 700 tl ye donduruyorlar.Lütfen biri cevap versin tüp bebek fiyatlari ne kadar
canım ben ilaç +muayene+yumurta toplama+transfer yani herşey dahil 8500 tl ye yaptırdımLütfen biri cevap versin tüp bebek fiyatlari ne kadar
Kızlar sadece kadın kadrosu olan tup bebek merkezi varmı eşim kesinlikle erkek doktor istemiyor bende daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum 27 yaşındayım 6yillik evliyim bi dusugüm oldu yumurtalarimda gittikçe zayıflıyor kendimi çok çaresiz görüyorum ne olur bana yol gösterincanım ben ilaç +muayene+yumurta toplama+transfer yani herşey dahil 8500 tl ye yaptırdım
merhaba,önceki yazılarınızı okudum.Siz 2 kez dr ozan özolcay a gitmişsiniz.2 sinde de gebe kalmış hatta birinciyi doğurmuşsunuz bile.Bu bana büyük umut oldu,çünküü ben de Ozan Özolcay a gidiyorum,çevremde ona tüp bebek yaptıranlar var oyüzden tercih etttim. bugün adetimin ilk günü,yarın başlıycaz tedaviye. dua edin bana lütfencanım ben ilaç +muayene+yumurta toplama+transfer yani herşey dahil 8500 tl ye yaptırdım