Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba ben geçen ay asilama yaptım ama tutmadı 6 yıllık evliyim esimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var tüp bebek yapmaya karar verdik ama fiyatlari ve nerede yapıldığı hakkında bi bilgim yok yaptıranlar nerede yaptınız bide ne kadara yaptınız bilgilendirirseniz çok sevinirim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın

Benimde yumurtalarım toplanlandi transfer günü daha belli değil ilk tüp bebek denemesi bana da dua edin :anneadayı::KK43:

Merhaba canm
Bugun doktorla gorustum ameliyat ve rahim filmi sonuclarima bakti. Bu benim icin bir fayda saglamazmis bi etkisi olmuyacagini soyledi. Cok üzgunum dayanamiyorum ben baska biri haline döndum ne yapicam Allahim caresizim dayanamiyorum kalbim agriyo. Tuplerini almamiz lazim diyor ama ben ne olursa olsun aldirmak istemiyorum belki Rabbim yuzume bakar neden elimdeki careyi tuketeyim diye dusunuyorum bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum sadece buyuk bir cikmazdayim :'(
Dediğini sordum.doktora gerekli bisey değilmiş dediğin gibi fayda sağlamaz mis.eğer imkânın varsa vakit kaybetmeden tüp bebege başlamanız iyi olur

Lütfen biri cevap versin tüp bebek fiyatlari ne kadar
Ben ilaclar haric 5000tl odedim.ben cikokata kistinden rapor cikartabilmistim.o yuzden 1500kadar tutan ilaclar icin esim sanirim 500 600 gibi bi ucret odedi.ayrica hala kullandigim ilaclar var.onlar cok pahali dgl.ben ankara cebeci hastanesinde yaptirmistim.gen-art tup bebek merkezinde yapiyorlar islemleri.

Ben ilaclar haric 5000tl odedim.ben cikokata kistinden rapor cikartabilmistim.o yuzden 1500kadar tutan ilaclar icin esim sanirim 500 600 gibi bi ucret odedi.ayrica hala kullandigim ilaclar var.onlar cok pahali dgl.ben ankara cebeci hastanesinde yaptirmistim.gen-art tup bebek merkezinde yapiyorlar islemleri.
Cok sağol cevap verdiğin için peki sigortalı sigortasız fiyat değişiyor mu bide doktor kadrosu bay mi bayan miydi cevap verirsen çok sevinirim

Cok sağol cevap verdiğin için peki sigortalı sigortasız fiyat değişiyor mu bide doktor kadrosu bay mi bayan miydi cevap verirsen çok sevinirim
Farketmiyor diye biliyrm.ben ogretmenim mesela emekli sandigina bagliyim.bir iki ayan vardi ama erkek doktorlarin ismi daha cok duyulmus.erkek doktor tavsiye etmiyrm.bugune kadar 12-14doktorumun 3tanesi disinda gepsi erkekti.ben bayanlardan hic memnun kalmadı m

Farketmiyor diye biliyrm.ben ogretmenim mesela emekli sandigina bagliyim.bir iki ayan vardi ama erkek doktorlarin ismi daha cok duyulmus.erkek doktor tavsiye etmiyrm.bugune kadar 12-14doktorumun 3tanesi disinda gepsi erkekti.ben bayanlardan hic memnun kalmadı m
Cok soru sordum galiba ama tedavi ye nasıl başladın neler yaşadın yaptirdigin yeri tavsiye ediyor musun bu süreçte neler yaşadın anlatabilirmisin çok zor karar verdim tüp bebek için ve hiç bir bilgim yok

Cok soru sordum galiba ama tedavi ye nasıl başladın neler yaşadın yaptirdigin yeri tavsiye ediyor musun bu süreçte neler yaşadın anlatabilirmisin çok zor karar verdim tüp bebek için ve hiç bir bilgim yok
Sorabilirsin canim ben de bes yil sonunda karar verdim benim bi sorun cikmadi esimdede ben dede.sadece ikinci nci yilimizda cikolata kistim oldugunu ogrendim.sonra kistimi aldirayim da oyle baslayim bebek dusmesin dedim ama aldirdiktan sonra kist eskiden yediyken eski boyutunu da gecip 10cm oldu.o boyutu gorunce acil karar verdim ama aslinda gec kalmistim. Zaten tedaviye iki gun kala kistimden sivi sizdi.konyadaki doktorlar acil ameliyat hayati tehliken var dedi.benim icime sinmedi ve doktor arastirip ankaradaki doktorum Bulent berkeri buldum.sorun yok tup bebek yapabiliriz yada japali ameliyat yapip sonea baslayabiliriz dedi.ben once denemek istedim.uzun protokol tedavide adetin 21.gunu baslaniyor.kisada daha kisa suruyor.doktor hastanin durumuna gore karar veriyor.benim kistten dolayi sadece sag tarafimda yumurta olusuyordu.ben 31aralikta basladim ignelere.22ocakta yumurta toplama 27ocakta transfer oldu.9subatta da hamile oldugumu ogrendim

Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bu kadar uzun mu sürüyor tedavi süreci bende yumurta tembelliği var esimde sorun yok asilama yaptırmıştı m bugün regl oldum ınan gözlerim hala sis o kadar ağladım ki rabbim kimseye bu derdi vermesin

Ben adetin 3.günü başladım.16.yumurtalar toplandı.tabu bu süreçte bi suru iğne hap kullanılıyor.tüp bebek 5bin.ilaçlarla dahada artıyor tabi

Herkese iyi akşamlar dilerim. Geçtiğimiz ay Ankara Novaart 5.750 arti yaklaşık 2000 tl ye ilk tup bebek denemem yaptım. 2.si içinde yine Ankara da bir doktora gittim. O da Genart da yumurta toplama işlemini 3.500 tl ye yaptı. Söz konusu laboratuar 900 tl ye dondurma işlemini yapıyor. Ayrıca benimde musadenizle bir sorum olacak. Genart da 10 yumurtam dollenindi. Sadece 3 ü 5.güne kadar kaldı. 3.gun yumurtaları transfer edilmedi.5.gün yumurtalarimda malesef transfer edilmedi ve donduruldu.Neden olarak bir daha ki ay yine toplayalim senin rezervin az denildi ve ya sakat olursa transferi yapılan gibi bir sebep daha gösterildi. Fakat dondurma öncesinde embriyo sağlığına ilişkin test yapalım denmedi ve yapılmadı zaten. Muayene olmadan ve herhangi bir hormon testi yapılmadan böyle bir karar verilmesi konusunda düşüncelerinizi almak ıstıyorum hanımlar.

canım ben ilaç +muayene+yumurta toplama+transfer yani herşey dahil 8500 tl ye yaptırdım
Kızlar sadece kadın kadrosu olan tup bebek merkezi varmı eşim kesinlikle erkek doktor istemiyor bende daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum 27 yaşındayım 6yillik evliyim bi dusugüm oldu yumurtalarimda gittikçe zayıflıyor kendimi çok çaresiz görüyorum ne olur bana yol gösterin

canım ben ilaç +muayene+yumurta toplama+transfer yani herşey dahil 8500 tl ye yaptırdım
merhaba,önceki yazılarınızı okudum.Siz 2 kez dr ozan özolcay a gitmişsiniz.2 sinde de gebe kalmış hatta birinciyi doğurmuşsunuz bile.Bu bana büyük umut oldu,çünküü ben de Ozan Özolcay a gidiyorum,çevremde ona tüp bebek yaptıranlar var oyüzden tercih etttim. bugün adetimin ilk günü,yarın başlıycaz tedaviye. dua edin bana lütfen

Merhabalar herkeze yazilan manketten disina cikilmis konu ben gene konuya geri dönmek icin.ben tüp bebek yaptirdim ilk denem oldu cok korkulu heycanli bir dönem gecirdim 23 tane yumurtam toplandi baya bi agrim olmustu doktorum ahmet isik bey izmir medical park taki ohss riski ola bilme ihtimali icin transferi 1ay erteledi ben doktoruma güveniyordum önce allaha sonra doktorlarima transferim 1ayin 13oldu ve bana doktor yatak istirati vermedi bende öyle yaptim yatmadim doktorumun dedine milletin dedine bakmadim benim 23 tane embriodan 8tanesi döllendi 3ikinci kalite 5tanesi 1kalite sorun benim esimdeydi iki tane 1kalite embriosu koydurttuk biz ve 13de transfer oldum 6gün sonra idrar testi yaptim silik bir ciski cikti kan testi yaptim her iki günde bir hep yükseldi anlamistim hamileyim ve bi bakaris ikiside tutunmus suan 8hafta 1günlük ikiz gebeyim ikisinin kalbleri atiyor cok sükür tabiki ikiz oldugu icin icimde hep bir korku var gebelik biras zor geciyor mide bulantisi büyük tuvaletde deyisikler halsizlik cok hastaneye yatiyorum birkere kanamada yasadim ama cok sükür suan bebisler iyiler ikiz gebelik yasiyanlar varsa gelin konusalim cok ihtiyacim var buna.bol bol dualariniza ihtiyacim var ve allahhhh herkezi evlat sahibi yapsin kimseyi evlatsiz koyma yarabbim amin..

X