Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba 8 ekimde 4 yumurta toplandı ve 4ü de döllenmişti. 13 ekimde 5. gün embriyosu transfer edildi 2 tane.transfer sonrasında 3 gün kadar uzandım evde hiç bir iş yapmadım.sonrasında attım kendimi dışarı. çok aktif bir kişi olduğum için o 3 günde bile sıkıntıdan patladım. sonrasında da işe başladım. ağır kaldırmadan uzun süreli ayakta kalmadan günlük işlerimi yapmaya başladım.bu sitede çok baktım ne belirtiler yaşayacağım diye ve kendimi çok dinledim bazen. zaman zaman umutlandım evet tuttu diye zaman zaman yok tutmadı diye canım sıkıldı. ama hep tutsun diye dua ettim. 22 ekim akşamı 9. günümde dayanamadım ve idrarda baktım. normalde idrar testleri sabah ilk idrarla bakıldığında pozitif çıkması daha mümkündür ben onuda gözardı edip akşam baktım idrarda ve şok oldum çift çizgi çıktı. silik de değildi üstelik. zaten test günüm 10. gündü ve çok rahat bir şekilde ertesi gün kandan baktırdım. sonuç 271 çıktı. çok mutlu oldum. şimdi pazartesiyi bekliyorum 2. bir kan testi daha yapılıp artışına bakılacak. biliyorum bebişlerim benimle ve sonuna kadar benimle orda kalacaklar. annelerini hiç üzmeyecekler. Allah herkesin yardımcısı olsun ve herkese nasip etsin.

darısı bizim başımıza inşallah bende 1. haftada baktım silik gördüm bende akşam bakmıştım ama dün doktora acile gittim düşünce doktor yanlıştır o test dedi tüm ümitlerimi yıktı.

Merhabalar biz 7-8 ay önce Maslak Acibademde tüp bebek denememizi gerceklestirdik sonucumuz negatif geldi, temmuz ayında tekrar gittik yeterli yumurtam buyumedigi icin Bulent Hocam birkaç ay sonraya erteledi. Bulent Hocamı cok seviyorum ama orada calisan diğer yardimci personelin ciddiyetsizligi ve umursamazlığı beni mutsuz ediyor. Sizce ne yapmalıyım?

merhaba 8 ekimde 4 yumurta toplandı ve 4ü de döllenmişti. 13 ekimde 5. gün embriyosu transfer edildi 2 tane.transfer sonrasında 3 gün kadar uzandım evde hiç bir iş yapmadım.sonrasında attım kendimi dışarı. çok aktif bir kişi olduğum için o 3 günde bile sıkıntıdan patladım. sonrasında da işe başladım. ağır kaldırmadan uzun süreli ayakta kalmadan günlük işlerimi yapmaya başladım.bu sitede çok baktım ne belirtiler yaşayacağım diye ve kendimi çok dinledim bazen. zaman zaman umutlandım evet tuttu diye zaman zaman yok tutmadı diye canım sıkıldı. ama hep tutsun diye dua ettim. 22 ekim akşamı 9. günümde dayanamadım ve idrarda baktım. normalde idrar testleri sabah ilk idrarla bakıldığında pozitif çıkması daha mümkündür ben onuda gözardı edip akşam baktım idrarda ve şok oldum çift çizgi çıktı. silik de değildi üstelik. zaten test günüm 10. gündü ve çok rahat bir şekilde ertesi gün kandan baktırdım. sonuç 271 çıktı. çok mutlu oldum. şimdi pazartesiyi bekliyorum 2. bir kan testi daha yapılıp artışına bakılacak. biliyorum bebişlerim benimle ve sonuna kadar benimle orda kalacaklar. annelerini hiç üzmeyecekler. Allah herkesin yardımcısı olsun ve herkese nasip etsin.

Merhabalar biz 7-8 ay önce Maslak Acibademde tüp bebek denememizi gerceklestirdik sonucumuz negatif geldi, temmuz ayında tekrar gittik yeterli yumurtam buyumedigi icin Bulent Hocam birkaç ay sonraya erteledi. Bulent Hocamı cok seviyorum ama orada calisan diğer yardimci personelin ciddiyetsizligi ve umursamazlığı beni mutsuz ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Bulent Hocam duyuyor mu acaba beni, bizim gibi düşünen baskalari varsa mutsuzluğumuzu hocamiza buradan nasil duyurabiliriz?

Merhaba. Bende tubbebek yöntemiyle hamile kaldım. Uzun ve zorlu bir süreç ama mücadeleye değer. Ben 8yillik evliyim. 5. Denemede tuttu çok şükür. Moralinizi yüksek tutun ve Allaha bırakın. Benim doktorum samsun da ıdris koçak. Bu yolda herkese sabır ve umut diliyorum.

Selam arkadaşlar acıbadem maslak hastahanesine geçen hafta gittik tüp bebek için bu arada şehir dışından gittik daha önce kalp atışının durması sonucu kürtaj olduk öncesinde başarısız olmuş aşılamalarımız var 2 adet eşimde morfoloji sorunu var kan testlerimizin hepsini yaptırdık ama henüz genetik testimizin sonucu çıkmadı...tamamen objektif olarak yazıyorum amacım maddi ve manevi olarak zor bu süreçte birbirimize destek olmak ve tedaviye başlamadan bir fikir alışverişi yapmak...Merkeze hakkındaki düşüncelerime gelince çok aşırı kalabalık doktor çok yoğun, bekleme salonu küçük bodrum katta hangi saatte muayene olacağınız belli değil sekreterler çok ilgili değil sorularınıza cevap almakta zorlanıyorsunuz ama Bülent Hoca ya ne sorduysak cevapladı sağolsun iyi bir doktor diyebilirim gayet ciddi ve işini yapıyor muayene ücreti hocanın 420 TL... Eğer orada tedavi olursak bize çizdiği yol haritası ise şu şekilde tekrar bir HSG filmi rahimde yapışıklık var dedi kürtaj olduğumdan dolayı olmuş fiyatı 450 TL+5750 TL tüp bebek yumurtaları dondurmak istedi+1500-2000 TL Arası İlaçlar+1190 TL Dondurma ücreti + sonrasında Hitereskopi yapılacak yapışıklığı açmak için fiyatı 2750 TL+ iki ay sonra tekrar HSG Çekilecek fiyatı 450 TL sonrasında eğer bir sorun yoksa dondurulmuş emriyo transferi yapılacak kafamız karışık sizlerden bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olursanız seviniriz ve maliyetlerinizi yapılan işlemleri hepimize bol:anneadayı: günler...
slm salı günü bende acıbadem hastanesinde idim hemen hemen aynı şeyler banada söylendi rahimde yapışıklık olduğunu söyledi bülent hoca bunun içinde 13 bin liralık bir amaliyatdan bahsetti bunu yaptıralım dedik sonrasında şansımız ne olur diye sorduğumuzda yüzde 20 lik bir şans verdi buda bizi çok düşündürdü karrsız kaldık ankarada iki tane dktor adı daha aldık ama gerçekden zor bi sürec kararsızlık 4. denemem olucak ve iyi bir dktor bulmak istiyorum bende rabbim hepimize yardım etsin

günaydın herkeze banada yardım edin arkadaşlar daha önce 3 denemem oldu negatif denemelerdi malesef 36 yaşındayım tamamen kapatmıştık bu konuyu istemiyordum ama ne olduysa tekrar aklıma geldi beni en çok etkileyende kız kardeşim hamileymiş ve benden üzülmeyim diye saklaması oldu cevremdeki insanlarda mutluluklarını benim yüzümden gizli saklı yaşamak zorunda kaldılar netden araştırdım bikaç dktor adı aldım ilki büülent traş dı salı günü gittim acıbademe muayenemi oldm ve pek olumlu değildi bi kaç operasyon geçirmem gerekiyormuş ve bu ameliyatlarda maliyet çok fazla bunuda geçtim sonucu sorduk bülent hocaya şansımız ne olur dedik yüzde yirmi dedi tereddüt ettim düşünmek istedim ankarada cem somer atabekoğlu ve timur gürgan iki dktor daha duydum daha önce tedavi olan arkadaşlar yardım edin lütfen sizce ne yapmalıyım rabbim hepimize yardım etsin

slm salı günü bende acıbadem hastanesinde idim hemen hemen aynı şeyler banada söylendi rahimde yapışıklık olduğunu söyledi bülent hoca bunun içinde 13 bin liralık bir amaliyatdan bahsetti bunu yaptıralım dedik sonrasında şansımız ne olur diye sorduğumuzda yüzde 20 lik bir şans verdi buda bizi çok düşündürdü karrsız kaldık ankarada iki tane dktor adı daha aldık ama gerçekden zor bi sürec kararsızlık 4. denemem olucak ve iyi bir dktor bulmak istiyorum bende rabbim hepimize yardım etsin
Cnm halit firat erden i tavsiye ederim sana onun bu konuda daha çok tecrübesi var

çok tşkrlr cnm birde onunla görüşeyim
günaydın herkeze banada yardım edin arkadaşlar daha önce 3 denemem oldu negatif denemelerdi malesef 36 yaşındayım tamamen kapatmıştık bu konuyu istemiyordum ama ne olduysa tekrar aklıma geldi beni en çok etkileyende kız kardeşim hamileymiş ve benden üzülmeyim diye saklaması oldu cevremdeki insanlarda mutluluklarını benim yüzümden gizli saklı yaşamak zorunda kaldılar netden araştırdım bikaç dktor adı aldım ilki büülent traş dı salı günü gittim acıbademe muayenemi oldm ve pek olumlu değildi bi kaç operasyon geçirmem gerekiyormuş ve bu ameliyatlarda maliyet çok fazla bunuda geçtim sonucu sorduk bülent hocaya şansımız ne olur dedik yüzde yirmi dedi tereddüt ettim düşünmek istedim ankarada cem somer atabekoğlu ve timur gürgan iki dktor daha duydum daha önce tedavi olan arkadaşlar yardım edin lütfen sizce ne yapmalıyım rabbim hepimize yardım etsin
canım ankaraya gitme imkanın varsa iskender başer var ona gidebilirsin ben kocaelinde yaptırdım tüp bebeği ve şu an 8 haftalık hamileyim istersen buraya da gelip üniversite hastanesinde yiğit çakıroğlu ya da sabiha özkanla da görüşebilirsin üniversite hastanesi olduğu için özel muayene ücreti çok değil ve işlemler çok tutmaz devlet karşılayacağı için.ben de bu arada hastane personeliyim gerekirse yardımcı olabilirim

çok tşk ederim cnm ankaraya gidicem önümüzdeki hafta bakalım herşeyin hayırlısı senin adınada çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun benim yapışıklığımın geçirmiş olduğum kürtajdan kaynaklı olduğunu söyledi size daha önce yapışıklık ile ilgili teşhis konulmuşmuydu

çok tşkrlr sizede geçmiş olsun hayır ilkkez bülent hoca söyledi üstelik 3 kez deneme yapmıştım daha önce olsun siz neye karar verdiniz çok zor bişey

Slm herkese yıllardır çocuk için savaş veriyorum.burası sadece beni anlayanlarla dolu.onun için içimi ancak buraya bosaltabilirim diye düşündüm.ben 38 yaşındayım.13 yıllık evliyim 12 yıldır bebek özlemi ile ugrasiyorum.evlendikten bir yıl sonra başladık tedavilere 6_7 kez aşılama ve 3 kez tupbebek denedik hepsinde negatif sonuç aldık .ve 4.yu denemeye karar verdik yumurta rezervimde dusmus tabiki bu arada.sonra ignelerimi yaparken ultrsonda Dr bey polip olduğunu ve bu ay yumurtam toplansa ve embriyom olsa dahi transfer yapmayacağını.olan embriyoları mi donduracağını ve havuz oluşturup diğer aylardaki embriyolarla birlikte değerlendirip .transfer yapacağını söyledi.ve önce histereskopi yapacağını rahmi temizleyexegini söyledi.polip olan embriyoyu atiyor dedi.ve bu ay ise sadece tek yumurtam oldu.ilk defa bu kadar az.ve bugün aradılar ama yumurtam döllenmemiş bile.çok üzgünüm çok yıkıldım ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilemiyorum.resmen coktum.ben şimdi ne yapmalıyım.bu durumu yasayan varmi arkadaşlar.lütfen yardım edin.bunalıma girmekten korkuyorum.

öncelikle çok geçmiş olsun sakın kendini kötü hissetme hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım ve halada yaşıyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum doğru dkt bulmak istiyorum kime güveneceğimi bilemiyorum türkiyede 4 tane isim varmış tüp bebekde bülent traş semra kahraman timur gurgan cem somer atabekoğlu bülent traşa gittim evt dktor olarak iyi olabilir ama benim piskolajimi alt üst etti yumurta kalitem düşükmüş polip varmış bikaç kez operasyon geçirmem gerekiyormuş falan filan kısa ve öz bize bu tedavi 50 bin liraya mal olucak olsun dedik bunlardan sonra şansımız ne olur yüzde 20 dedi yıkıldım perşembe günde timur hocayla randevum var baklım onda ne çıkıçak herşeyin hayırlısı ama ümidini kaybetme

Slm herkese yıllardır çocuk için savaş veriyorum.burası sadece beni anlayanlarla dolu.onun için içimi ancak buraya bosaltabilirim diye düşündüm.ben 38 yaşındayım.13 yıllık evliyim 12 yıldır bebek özlemi ile ugrasiyorum.evlendikten bir yıl sonra başladık tedavilere 6_7 kez aşılama ve 3 kez tupbebek denedik hepsinde negatif sonuç aldık .ve 4.yu denemeye karar verdik yumurta rezervimde dusmus tabiki bu arada.sonra ignelerimi yaparken ultrsonda Dr bey polip olduğunu ve bu ay yumurtam toplansa ve embriyom olsa dahi transfer yapmayacağını.olan embriyoları mi donduracağını ve havuz oluşturup diğer aylardaki embriyolarla birlikte değerlendirip .transfer yapacağını söyledi.ve önce histereskopi yapacağını rahmi temizleyexegini söyledi.polip olan embriyoyu atiyor dedi.ve bu ay ise sadece tek yumurtam oldu.ilk defa bu kadar az.ve bugün aradılar ama yumurtam döllenmemiş bile.çok üzgünüm çok yıkıldım ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilemiyorum.resmen coktum.ben şimdi ne yapmalıyım.bu durumu yasayan varmi arkadaşlar.lütfen yardım edin.bunalıma girmekten korkuyorum.
Merhabalar biz 7-8 ay önce Maslak Acibademde tüp bebek denememizi gerceklestirdik sonucumuz negatif geldi, temmuz ayında tekrar gittik yeterli yumurtam buyumedigi icin Bulent Hocam birkaç ay sonraya erteledi. Bulent Hocamı cok seviyorum ama orada calisan diğer yardimci personelin ciddiyetsizligi ve umursamazlığı beni mutsuz ediyor. Sizce ne yapmalıyım?
slm kime gitmeye karar verdiniz merak ettim

X