Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

vay be süper haber!:cool:Inşallah hiç bir sıkıntı cikmadan sağlıkla kucağıniza alirsiniz:KK68:Sizin ki kaçıncı denemeydi ve sorununuz neydi :KK69:
İNŞAALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM 3. DENEMEYDİ İLK İKİSİ DE TUTMUŞTU AMA DÜŞÜK YAPTIM İNŞALLAH BUNDA ÖYLE SORUNLAR YAŞAMAYIZ BENDE YUMURTLAMA SORUNU VAR

İNŞAALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM 3. DENEMEYDİ İLK İKİSİ DE TUTMUŞTU AMA DÜŞÜK YAPTIM İNŞALLAH BUNDA ÖYLE SORUNLAR YAŞAMAYIZ BENDE YUMURTLAMA SORUNU VAR
düşük yapmanın sebebi neydi peki? kromozom testi yapıldı mi

kızlar merhaba ben de 2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. çikolata kisti nedeniyle bir türlü sonuca ulaşamadık 2 defa çatlatma 2 defa aşılama denemesi olumsuz sonuçlandı ve 2 ay önce tüp bebek için izmir de özel bir merkeze başladım önce kan testlerim yapıldı ve 27.11 de histeroskopi yapıldı çok şükür ki rahim içimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. dün randevum vardı tevdavimin başlaması için iğnelerim yazıldı ve bugün ilk iğnemi vuruldum. cumartesi takip için gideceğim ve kaç gün daha iğnelere devam edeceğimi söyleyip ona göre toplama işlemi için tekrar çağıracaklar.Allah ım hepimizin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. güzel haberleri alalım burdan hep beraber birbirimize umut olalım

Merhaba
Bende acıbadem kadıkoy hastanesinde 3 yıl once başladım tedaviye. aşılama tutmadı. hemen tup bebeğe geçiş yapıldı. 3 tane dondurulmuş embriyom vardı. ilk transfer kimyasal gebelik 15.gun de duşukle sonuçlandı. ikincisini geçen hafta 2 aylıkken kurtajla aldılar. kalbi durmuştu. genetik teste gonderildi. 15 gun sonra sonuç belli olacak. tek dondurulmuşum kaldı. beklemek zor. yaşamayan birinin sizi anlaması daha zor.

kızlar merhaba ben de 2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. çikolata kisti nedeniyle bir türlü sonuca ulaşamadık 2 defa çatlatma 2 defa aşılama denemesi olumsuz sonuçlandı ve 2 ay önce tüp bebek için izmir de özel bir merkeze başladım önce kan testlerim yapıldı ve 27.11 de histeroskopi yapıldı çok şükür ki rahim içimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. dün randevum vardı tevdavimin başlaması için iğnelerim yazıldı ve bugün ilk iğnemi vuruldum. cumartesi takip için gideceğim ve kaç gün daha iğnelere devam edeceğimi söyleyip ona göre toplama işlemi için tekrar çağıracaklar.Allah ım hepimizin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. güzel haberleri alalım burdan hep beraber birbirimize umut olalım
Merhaba bu sürece aynı zamanda başlamışız bende dün ilk iğnelerimi vuruldum cumartesi kontrole gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız .

Slm arkadaşlar ben 3 gün önce ikinci denemem olan transferimi oldum. Dondurulmuş embriyo transferi oldu ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef çok heyecanlıyım 9 gün kaldı bu konuda deneyimleri olan paylaşabilirmi daha fazla tutma oranı varmış öyle diyolar ama ben çok korkuyorum. :KK43:

Iyi aksamlar arkadaslar bende tup bebek yaptiriorm hatta bugun transferin 7ci gunu embiriyolar cok kaliteli degilmis birtane bana transfer edildi digerleri dondurulmadi acaba benim gibi olupta kalan oldumu birde

Hayrli olsn allah Kucağı na almyi nasip etsin sizde Problem neydi

amin canım inşallah isteyen herkese allah nasip etsin..
bizde sorun bendeydi yumurtam az ve embriyo tutunamıyordu hemen ölüyordu. 2 negatif aşılama ve bir negatif tüp bebekten sonra 2 adet (iyi kalite ve vasat kalite) embriyom dondurulmuştu. dondurulan embriyolar transfer edildi 6 ay ara vermiştik hayırlısı bu zamanmış.

Slm arkadaşlar ben 3 gün önce ikinci denemem olan transferimi oldum. Dondurulmuş embriyo transferi oldu ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef çok heyecanlıyım 9 gün kaldı bu konuda deneyimleri olan paylaşabilirmi daha fazla tutma oranı varmış öyle diyolar ama ben çok korkuyorum. :KK43:
Bence korkmamalısın. Sen elinden geleni yapmışsın, eğer kısmeti varsa zaten sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecektir. Rahat olmalısın. Bol bol dua et.

Kizlar benim trasfer sonrasi 9gunum kasiklarda agri basladi normalmi acaba adet sancisi diye korkuyorum yasiyan varmi boyle yardimci olrmusunuz

Kızlar transfer sonra 4.günm 3 günlük Embryo 1 tane koydular smdi test yaptm hemn ckti ikinci çizgi snra biraz Koyulasmaya basldi

Eklentiler

• 1450528458873.jpg
    1450528458873.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 204
slm salı günü bende acıbadem hastanesinde idim hemen hemen aynı şeyler banada söylendi rahimde yapışıklık olduğunu söyledi bülent hoca bunun içinde 13 bin liralık bir amaliyatdan bahsetti bunu yaptıralım dedik sonrasında şansımız ne olur diye sorduğumuzda yüzde 20 lik bir şans verdi buda bizi çok düşündürdü karrsız kaldık ankarada iki tane dktor adı daha aldık ama gerçekden zor bi sürec kararsızlık 4. denemem olucak ve iyi bir dktor bulmak istiyorum bende rabbim hepimize yardım etsin
Merhaba amaliyat konusunda sana cok basarili bir dr tavsiye edebilirim kesinlikle arastir mustafa acet bu iste cok basarili

X