Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Bebek sahibi olmanın nasıl bi mucize olduğunu ona erişmek için bu kadar zorluk çekip sabır ilmiyle sınananlar daha iyi anlıyor. Bende beş yıllık hikayemi sizinle paylaşmak istedim. 2006 yılında henüz genç kızken 3 defa üst üste kist ve yumurtalık ameliyatı geçirmiştim. Zaten ağır bir süreç yaşamış olan bedenim saçma sapan konuşarak henüz 19 yaşında bir genç kızın geleceğe yönelik hayatını etkileyeceğini düşünmeden yorum yapan çevremdeki cahil insanların “inşallah ilerde çocuğun olur vah vah” nidalarıyla beynim yeterince yıkanmıştı zaten. Oysaki sapasağlam bir yumurtalığım vardı ve olmaması için hiçbir sebebi de yoktu.
Aradan seneler geçti evlendim ama aklımda hep aynı şey çocuğum olacak mı acaba. Derken yıllar geçmeye başladı ama bizim bütün denemelerimiz sonuçsuz kaldı. İyice umudumu kaybetmeye başlamıştım, önce rahim filmine girmem gerekti ve girdim hiçbir sorun çıkmadı sonra çatlatma iğnesi ve yumurta geliştirici ilaçları denedik yine olmadı, sonra iki defa aşılama oldum yine olmadı, her fırsatta rabbime sığındım isyan ettiğim zamanlar çok oldu elbette ama hemen tövbe edip yine Ondan gelecek hayrı beklemeye başladım. Belki siz inanmayabilirsiniz ama ben iki aşılamanın sonunda tüp bebeğe başladım ve bu sürece başlarken 41 gün meryem suresini okuyarak tevekküle yöneldim bu benim beynimi rahatlatma yöntemimdi. Herkesin yöntemi farklı tabi ama ben buna inanarak okudum ve okuduğumda olacağına dair beynimi tamamen olumluya yönelttim, en sonunda tüp bebek tedavisine başladım ve minik oğlumu mutlu bir sonla kucağıma aldım. Ama tüm bu süreç boyunca hiçbir sorunum yokken ve eşiminde hiçbir sorunu yokken hamile kalamamam bence psikolojikti. Yıllarca cahil bir şekilde konuşan bilinçsiz insanların kafamın içine yerleştirdiği senin çocuğun olmayabilir ihtimali kök salmıştı.
Burdan bu aşamayı geçen veya geçecek her arkadaşıma sesleniyorum hatta yalvarıyorum lütfen pozitif düşünün çünkü bu bence temel sorunumuz. Şimdi size bunları uykusuz bir gecenin sabahında yazıyorum, oğlum tüm gece uyutmadı beni :) ama olsun sabah bana anne diye seslendiği sesiyle uyandım ya rabbim hepinize ve isteyen herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah. Umarım sizde mucizenize tez zamanda sarılarak uyursunuz :)

Önce eşimde sorun olduğunu söylediler varikosel ameliyatı oldu.Sonra ben de polip tespit ettiler ben de ameliyat oldum 2 ay sonra gebe kaldım.
ikinci tüp bebek denemesinde mi pozitif oldu yoksa normal yollamı oldu? Ben de polip ameliyatı oldum. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm ilk denememde.

Bende laparoskopi oldum bahçeci fulyada eylül ekim gibi tüp bebek deneyecegim umarım sizler gibi bende basari hikayemi buraya yazabilirim

Öncelikle herkese merhaba,
15-20 gündür sürekli burda forumları okuyup acaba transferin 1.günü ne belirti olurmuş 3.günü ne olurmuş 7.günü ne olurmuş diye 2009lu yılların bile msjlarını okuyup durdum inanın:) ve bende hiç biri olmayınca da artık deşelemeyi bıraktım..
12.gün beta sonucum 518, 14.günde 1413çıktı :) sabırsızlıkla ultrason günümü bekliyorum çünkü insan kendini gözüyle görmeden inandıramıyo sanırım. Hala hamile olduğumu kimseye söyleyemedim ailem dışında. Hep bi ne olur ne olmaz korkusu var..
2 düşükten sonra gelen mucizemin artık beni bırakmamasını istiyorum.

15-20 gündür sürekli burda forumları okuyup acaba transferin 1.günü ne belirti olurmuş 3.günü ne olurmuş 7.günü ne olurmuş diye 2009lu yılların bile msjlarını okuyup durdum inanın:) ve bende hiç biri olmayınca da artık deşelemeyi bıraktım..
12.gün beta sonucum 518, 14.günde 1413çıktı :) sabırsızlıkla ultrason günümü bekliyorum çünkü insan kendini gözüyle görmeden inandıramıyo sanırım. Hala hamile olduğumu kimseye söyleyemedim ailem dışında. Hep bi ne olur ne olmaz korkusu var..
Canım hayırlı olsun gözün aydin inşallah bizde senin gibi güzel haberler verebilirzz

Merhaba,
Ben de kendi hikayemi yazayım. 3,5 senelik evliyiz hep çocuk istedik ama nedense hiç doktora gitmedik. Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az olduğu için doktor direk tüp bebek dedi. Kasım 2014'te transfer oldum ama az artan değerler sonucu kanamayla kaybettim bebeğimi. 2.deneme için çok cesaret topladım. Öncelikle biraz zayıflamam gerektiğini düşündüm spora yazıldım daha sağlıklı bir yaşam istedim ve beni zorlamayan güzel bir diyet yaptım. Sonunda dedim Haziran tekrar gidiyorum diye. İlkinde 26 yumurtam toplanmıştı 3 tane embriyom vardı birini o zaman transfer etmişlerdi diğerlerini dondurmuştuk. Haziran da gittim ilaçlarıma başladık herhangi bir sorun olmadığı için. Haziran 12 transferim oldu işten izin aldım ve evde dinlenerek geçirdim 12 günü. Hiç bir belirtim olmadı,ağır kaldırmamaya çalıştım,düzenli beslenmeye ve uyumaya çalıştım. En önemlisi o dönem kabız olmamak ve annem sağolsun bana sabah akşam komposto içirdi,hiç kabızlık sorunum olmadı. 12 gün sonunda 117'ydi değerim. 2 gün sonra 256 olmuştu ve kalbini dinledikten sonra her şey yolunda gitmeye başladı. İlk kaybımdan dolayı hep bir korkum oldu hala da oluyor ama yapacak bir şey yok. Bu tarifsiz duyguyu Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Herkesin güzel haberleri alması dileğiyle..

nerede tüp bebek yptrdnz
rabbim uzun ömür versin sizede yavrunuzada ben iki kez yaptırdım ilk denemem 3. ayda sonlandı bebek karnımda ölmüştü :KK43: ikinci denememde de sonuç pozitif çıktı ama gün geçikçe değerler düştü onuda kaybettim şimdi tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum bazen hiç annelik duygusunu tadamayacağım sanıyorum sonra tövbe ediyorum RABBİM herkeze sabır versin

rabbim uzun ömür versin sizede yavrunuzada ben iki kez yaptırdım ilk denemem 3. ayda sonlandı bebek karnımda ölmüştü :KK43: ikinci denememde de sonuç pozitif çıktı ama gün geçikçe değerler düştü onuda kaybettim şimdi tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum bazen hiç annelik duygusunu tadamayacağım sanıyorum sonra tövbe ediyorum RABBİM herkeze sabır versin
Canım çok geçmiş olsun naptin tedaviye başladin mi neden düşük oluyomus bisey dedimi doktorun?

Canım çok geçmiş olsun naptin tedaviye başladin mi neden düşük oluyomus bisey dedimi doktorun?
SAĞOL CANIM BEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM İŞTE TURGUT AYDINA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH CANIM ÇOK SIKILIYOR MADDİ MANEVİ ÇOK YIPRANIYORMUŞ İNSAN RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN

AYNI BENİM DURUMUMDASIN BENDE 2 KEZ DÜŞÜK YAPTIM VE BAYRAMDAN SONRA TEKRAR YAPTIRACAĞIM. İNŞALLAH BUNDAN SONRA BEBEKLERİMİZ BIRAKMAZ BİZİ ŞİMDİ NE DURUMDASIN MERAK ETTİM

AYNI BENİM DURUMUMDASIN BENDE 2 KEZ DÜŞÜK YAPTIM VE BAYRAMDAN SONRA TEKRAR YAPTIRACAĞIM. İNŞALLAH BUNDAN SONRA BEBEKLERİMİZ BIRAKMAZ BİZİ ŞİMDİ NE DURUMDASIN MERAK ETTİM
Şimdi geldim doktordan:KK50: ikizlerim yolda bi tanesi 7hafta 1 günlük diğeri 7hafta 4 günlük. Allaha çok şükür kalp atışlarını da dinledik. İnşallah en kısa zamanda sende mutlu haberini alırsın

Şimdi geldim doktordan:KK50: ikizlerim yolda bi tanesi 7hafta 1 günlük diğeri 7hafta 4 günlük. Allaha çok şükür kalp atışlarını da dinledik. İnşallah en kısa zamanda sende mutlu haberini alırsın
AY maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . hangi şehirdesin canım sen

8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum. :KK43:

8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum. :KK43:
SABIR GEREKLİ DUA GEREKLİ BAŞKA ELİMİZDEN GELEN BİŞEY OLMUYOR BENDE 2 KEZ DENEDİM 3. DENEMEYİ YAPACAĞĞIM İNAN ELİNDEN HİÇ BİŞEY GELMİYOR SABIR VE DUADAN BAŞKA. RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMESİN İNŞAALLAH İSTEYEN HERKEZE VERSİN.

Merhabalar Herkese, cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak bana. Forumu deşmekten helak oldum diyebilirim. Daha ortada bir şey olmamasına rağmen heycanlıyım sanırım. Oturduğum yerde oturamıyorum :) Tutar yada tutmaz şimdiden hiçbirşeyin hayalini kurmuyorum, kuramıyorum. Okuduklarıma bakılırsa kurmamamda gerekiyor sanırım. Yumurta toplamadan yaklaşık 1 ay sonra konulacak geri embriyolar(Tabi embiriyo da olursa.), benim gittiğim merkez aynı ay geri koymuyor, rahmin 1 ay dinlenmesi gerektiğini söyledi doktorum. Dondurulmuş koyulacak. Heyecanımı paylaşmak istedim sadece.
Çok fazla kişi burda bebek sahibi olmak için uğraşıyor. Umarım hayalleriniz gerçek olur. Zor bir süreç, heleki kadınlar için sıkıntılı bir süreç. Herkese sabır diliyorum.

X