- 5 Mart 2013
- 749
- 369
Merhabalar Herkese, cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak bana. Forumu deşmekten helak oldum diyebilirim. Daha ortada bir şey olmamasına rağmen heycanlıyım sanırım. Oturduğum yerde oturamıyorum :) Tutar yada tutmaz şimdiden hiçbirşeyin hayalini kurmuyorum, kuramıyorum. Okuduklarıma bakılırsa kurmamamda gerekiyor sanırım. Yumurta toplamadan yaklaşık 1 ay sonra konulacak geri embriyolar(Tabi embiriyo da olursa.), benim gittiğim merkez aynı ay geri koymuyor, rahmin 1 ay dinlenmesi gerektiğini söyledi doktorum. Dondurulmuş koyulacak. Heyecanımı paylaşmak istedim sadece.
Çok fazla kişi burda bebek sahibi olmak için uğraşıyor. Umarım hayalleriniz gerçek olur. Zor bir süreç, heleki kadınlar için sıkıntılı bir süreç. Herkese sabır diliyorum.
bende 2 yıllık evliyim ve eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde bebeğimiz olmuyor. tüp bebeğe karar verdik. dün iğnelere başladım. ve bende cok heyecanlıyım ve umutlu tabi. olmazsa sanırım çok kötü hissedicem kendimi. benim gittiğim merkezde 1 ay dondurulmuş embriyo koyacagız dedi. çünkü tutma oranını arttırıyormus bu durum. hayırlısı bakalım. Rabbim hayallerimizi boş bırakmaz inşallah