Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Rabbim kucağına almayi nasip etsin inş. darısı bize .şu anda merkez araştırıyorum ben .Nerede yaptirdin canım tavsiye edebileceğim merkezler var mi
kayseri acıbadem turgut aydın hidrosalpenks sıvı benimki yani onunla gebelik olusma ihtimali düşük oluşsa bile düşükle sonuçlanabilir demişt.Laproskopiden hemen sonra ilaçlar yumurta toplama yapıldı. haziranda 2 embriyo donduruldu bu temmuz ikiside transfer edildi ilk denememizde tuttu çok şükür

kayseri acıbadem turgut aydın hidrosalpenks sıvı benimki yani onunla gebelik olusma ihtimali düşük oluşsa bile düşükle sonuçlanabilir demişt.Laproskopiden hemen sonra ilaçlar yumurta toplama yapıldı. haziranda 2 embriyo donduruldu bu temmuz ikiside transfer edildi ilk denememizde tuttu çok şükür
Ben de sıvı yoktu her şey yolunda dendi .bi yumurta toplandı kaliteli embryo olmadı ikinci de transfer ettiler çok iyi dediler bi sefer de tutmadı. diyarbakırda yaptırdık ama .şimdi hiçbir merkeze güvenmiuorum. arayayim. çok zor güvensizlik. senin adına çok sevindim. ücret ne kadardı peki

Ben de sıvı yoktu her şey yolunda dendi .bi yumurta toplandı kaliteli embryo olmadı ikinci de transfer ettiler çok iyi dediler bi sefer de tutmadı. diyarbakırda yaptırdık ama .şimdi hiçbir merkeze güvenmiuorum. arayayim. çok zor güvensizlik. senin adına çok sevindim. ücret ne kadardı peki
4700 hastane ilaçlar 1000 tuttu bir kaç kezde muayene ücret 97

kızlar bende ocak ayında bahceci umutta tedaviye başladım. doktorum selen hanımdı zor bir süreç geçirdim. trasnferim yapıldı hamile kaldım ama ilk aylarr kanamalarım oldu düşük yapıcam diye cok korktum sürekli yattım dinlendim bu dönemde eşim elimi hiç bırakmadı onun sayesinde moralim hep yüksekti. selen hanm allah razı olsun sabırla bütün süreçte yanımda oldu. allahım cocuk dileyen herkese nasip etsin.

İyi dilekler için teşekkür ederim hepinize :KK66: Allah isteyen herkese nasip etsin. Doktor ve hastane ile bilgileri özelden yazabilirim merak edenlere.
hayırlı olsun .. sonu çok güzel biten bir hikaye.. rabbim hayırlı evlat etsin inş.yavrunu.. inş.msjımı görürsün bana özelden msj atabilir misin hangi hastane hangi doktor

Umarım birilerine moral olur :anneadayı:

Ben iki yıllık evliyim.Birinci yılın sonuna doğru çocuk istediğimize karar verdik ve denemeye başladık. Bir kaç ay olmayınca beni bir korku almaya başladı. Israrlarım sonucu eşimi sperm testi yaptırmaya ikna ettim. Gelen sonuç pek içaçıcı değildi. Ama hala aşılama için şansımız olabileceğini söylemişti doktorumuz. Eşimden sigarayı bırakmasını istedi. İki ay sonra testi yeniledik bu kez sperm sayısı 2 milyona düşmüştü, doktora sormadan üzüntü ile hastaneden ayrılıp beklemeye karar verdik.Tabii bu arada keçiboynuzu kürü, havuç kürü kendim için soğan kürü, incir kürü bir sürü bişey denedim ama sonuç hep negatifti. Sonraki iki ay yine olmayınca ben bu kez doktora gittim. Test sonucuma göre FSH 12 küsür bişey çıktı doktor erken menopoz dedi. Bu arada 27 yaşındayım ve düzenli adet olurum. Tabii dünyalar başıma yıkıldı. Bu site sayesinde Şubat ayında iyi bir tüp bebek uzmanı buldum. Tüm testler yenilendi eşimin spermi 3 milyon çıktı. Benim AMH değerim 0,35 çıktı. Bir sitede AMH 0.5 altındaysa hiç uğraşmayın diye bile okudum. Şubat ayı boyunca ağlamalar sızlamalarla geçti. Sonunda sorunumuzla yüzleştik ve doktorun yönlendirmesi ile tüp bebeğe karar verdik. Eşim ve ben vitamin takviyeleri almaya başladık. Mart ayı başında başlanması gereken işlemlere hormon değerlerim düzelmediği için Nisan ayı sonunda başlabildi. Göbekten iğneler falan derken yumurta toplama işleminde sadece 4 yumurta toplanabildi. 3 döllendi ama ikisinin gelişimi durdu ve transfer gününe yalnızca bir yumurta ile girebildim. Allaha şükür tek yumurtamın kalitesi çok iyiydi ve tranfer oldu. Tabii yedek yumurtam kalmadı. Neyse sonraki günler 1 hafta evden bile çok çıkmadım. Annem gelip bana baktı, sanki çok kıpırdarsam düşecekmiş hissi oldu hep. Baktım ki olacak gibi değil normal hayatıma geri dönmeye başladım. Transferin 9. günü erken gebelik testi yaptım çok uzun süre sonra çift çizgiyi gördüm. Ama 15 dakika sonrası dikkate almayın yazıyor testin üstünde, yani hala emin olamadım. 11. gün doktoruma gittim Bhcg testi için, sonuç 27 çıktı. Doktor dedi yarı var yarı yok embriyo, hemen sevinme olmamış olabilir. (Eksik olmasın moral bozmada derecesi vardır) Neyse iki günde bir Bhcg testi yenilemeye başladık şükür ki hep 2-3 kat arttı iki günde. 5+2 haftada vajinal yola bile gerek kalmadan minik kesemizi gördük. 6+5 kalp atışını dinledik. Şu an 10. haftadayım. Şükür ki ikimizde sağlıklıyız. Umarım Allah sağlığı ile kucağıma almamı da nasip eder. Bu yolda yürüyüp, umut ile bu siteye girenler. Ben kendi hikayemde sakin olmanın çok şey kazandırdığını gördüm. Yakın arkadaşlarım ve ailemle her aşamayı paylaştım, sevincimi de üzüntümü de onlarla yaşadım. Hiç paylaşmamanın insanı daha çok üzeceğini düşündüm. Her ne kadar sigara çok kötü sonuçlar doğursa da eşimin sigarayı bıraktığında sadece moral bozukluğundan spermlerinin daha da düştüğünü gördüm. (üstelik hep vitamin de almasına rağmen) Bu öyle bir süreç ki hem çocuğunuzun kesin olacağına hem de kesin olmayacağına kendinizi hazırlamanız gerekiyor.Umarım Allahım isteyen herkese nasip eder...
merhaba nerede tüp bebek yaptırdınız? bende yaptırıcam araştırma içindeyim

14 senelik evliliğim de 4 kez denedim ama olmadı ya tutmadi ya kese oluşmadi 3aylik 1 düşügüm ikizi de 6 aylık erken doğum 3 gün yaşadı kuzum yinede pes etmedim tekrar tekrar denedim en sonunda doktorum 2 transfer yaptı bitanesi tuttu ve en sonunda anne oldum 120 günlük anne yim hiç vaz geçmeyin defalarca deneyin sonu mutluluk
nerede tüp bebek yptrdnz

canım bende tüp bebek yaptrdım selen hanımda bahceci umutta tavsiye ederim çok iyi bi merkez bn yılardır uğraştım hayallerime orda kavustum hamileyim şimdi

Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.

ben bugün yasmine başlayacam.. normalde adetin 3. günü başla dediler ama salı günü gece bikaç damla gelmişti sabah farkettim.. salıyı 1. gün mü kabul etmeliyim? yoksa artık yoğun olarak gelmeye başladığı çarşambayı mı 1. gün kabul etmeliyim kararsız kaldım. büyük bi ihtimalle yarın başlayacam ama bi sıkıntı olmaz inşallah

Ins canım ..benimki negatif sonuçlandı .hemen hemen aynı sorunlarımız. Nerede tedavi oluyorsunuz.ins hayirla sonuçlanır
ben adana başkentte yaptırdım ilk denemyi dondurulmuş var ikinciyi agustosta mecburen yine orda yapicam.peki ya siz

ben de araştırıyorum tekrar merkez istanbul acıbademi önerdi orda yaptıran arkadasım var.ama anlasması yok galiba maliyeti yüksek oranında herşey ücretli bülent tıraş varmış orda

ben de araştırıyorum tekrar merkez istanbul acıbademi önerdi orda yaptıran arkadasım var.ama anlasması yok galiba maliyeti yüksek oranında herşey ücretli bülent tıraş varmış orda
ayrıca ben de bitliste yaşıyorum rapor almak falan bu sürecte cok sıkıntı bır de bunları ayarlamak gerekiyor

Başarı hikayelerinde bende yazayım ve yazılarım sondan başa doğru olacaktır.

Emir doğduğu gün annesi ve oğlum hastanedeydi eve geldim tek başımayım yatağa sırt üstü uzandım ve "Allah'ım şimdi canımı alabilirsin" dedim. Böyle bir duyguymuş babalık. Kısacık bir anı ama dediğim gibi sondan başa doğru diğer süreçleride zaman zaman anlatacağım.

Bu duyguyu bu konuda tedavi gören herkesin tadması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, neler yaşayacağınızı az çok biliyorum. Aynı süreçlerden bizde geçtik. Bir çok hastane ile yazıştım memorial hastanesi biraz ışık yaktı ama ışık bir kez daha yanmadı. İmkan olursa şu reklam anlaşmasını yapabilirsem her ay 1 üyeye ücretsiz tüp bebek denemesi için çalışmalarım devam etmektedir. Bu sonuçlanmadan yazmak istemiyordum ama içimde kalsın da istemedim.
Slm ben merain tüp bebek berkezinde yaptirdim nasil böyle bir tuzağa düştük bilmiyoruz sadece dertleri para varimizi yoğumuzu verdik 6 kaliteli embriyoyla 1 embriyo yerlestirdiler çunki birgünde hepsini kaybettiler anlatinca bile kahr oluyorum lütfen bizim yasadigimizi yasamayn o tuzaga dusmeyin

Arkadaşlar ümidinizi hiç yitirmeyin lütfen.Benim de 2yıl olmadı bebeğim.Bu yıl subat ayında ameliyat oldum,mart ayında tüp bebek yaptırdım nisan ayında koca bir negatifi aldım.Ama Rabbim dualarımızı kabul etti haziran ayında gebe olduğumu öğrendim.Her şeyin bi zamanı varmış.Sabır imtihanından geçtim.Hatta gebe olmadan bir ay önceki son imtihanım şuydu kardeşim de evli ve bebeği vardı 2.bebeği asla düşünmüyordu ben tedaviler gördüm negatif aldım o ise korunduğu ve istemediği halde gebe kaldı...Sabır...

Arkadaşlar ümidinizi hiç yitirmeyin lütfen.Benim de 2yıl olmadı bebeğim.Bu yıl subat ayında ameliyat oldum,mart ayında tüp bebek yaptırdım nisan ayında koca bir negatifi aldım.Ama Rabbim dualarımızı kabul etti haziran ayında gebe olduğumu öğrendim.Her şeyin bi zamanı varmış.Sabır imtihanından geçtim.Hatta gebe olmadan bir ay önceki son imtihanım şuydu kardeşim de evli ve bebeği vardı 2.bebeği asla düşünmüyordu ben tedaviler gördüm negatif aldım o ise korunduğu ve istemediği halde gebe kaldı...Sabır...
ŞİMDİ SENİN VARMI BEBEĞİN

X