Önce eşimde sorun olduğunu söylediler varikosel ameliyatı oldu.Sonra ben de polip tespit ettiler ben de ameliyat oldum 2 ay sonra gebe kaldım.evet gerçekten bu bir sabır sınavı. ümitle ümitsizlik arasında gelip gidior insan.
sizde sorun neydi peki
ikinci tüp bebek denemesinde mi pozitif oldu yoksa normal yollamı oldu? Ben de polip ameliyatı oldum. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm ilk denememde.Önce eşimde sorun olduğunu söylediler varikosel ameliyatı oldu.Sonra ben de polip tespit ettiler ben de ameliyat oldum 2 ay sonra gebe kaldım.
Canım hayırlı olsun gözün aydin inşallah bizde senin gibi güzel haberler verebilirzzÖncelikle herkese merhaba,
15-20 gündür sürekli burda forumları okuyup acaba transferin 1.günü ne belirti olurmuş 3.günü ne olurmuş 7.günü ne olurmuş diye 2009lu yılların bile msjlarını okuyup durdum inanın:) ve bende hiç biri olmayınca da artık deşelemeyi bıraktım..
12.gün beta sonucum 518, 14.günde 1413çıktı :) sabırsızlıkla ultrason günümü bekliyorum çünkü insan kendini gözüyle görmeden inandıramıyo sanırım. Hala hamile olduğumu kimseye söyleyemedim ailem dışında. Hep bi ne olur ne olmaz korkusu var..
2 düşükten sonra gelen mucizemin artık beni bırakmamasını istiyorum.
İnşallah kızlar herkes mutlu haberlerini alır bian önceCanım hayırlı olsun gözün aydin inşallah bizde senin gibi güzel haberler verebilirzz
Normal yolla oldu.İsteyen herkese nasib etsin Rabbim inşallah...ikinci tüp bebek denemesinde mi pozitif oldu yoksa normal yollamı oldu? Ben de polip ameliyatı oldum. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm ilk denememde.
rabbim uzun ömür versin sizede yavrunuzada ben iki kez yaptırdım ilk denemem 3. ayda sonlandı bebek karnımda ölmüştünerede tüp bebek yptrdnz
Canım çok geçmiş olsun naptin tedaviye başladin mi neden düşük oluyomus bisey dedimi doktorun?rabbim uzun ömür versin sizede yavrunuzada ben iki kez yaptırdım ilk denemem 3. ayda sonlandı bebek karnımda ölmüştüikinci denememde de sonuç pozitif çıktı ama gün geçikçe değerler düştü onuda kaybettim şimdi tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum bazen hiç annelik duygusunu tadamayacağım sanıyorum sonra tövbe ediyorum RABBİM herkeze sabır versin
SAĞOL CANIM BEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM İŞTE TURGUT AYDINA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH CANIM ÇOK SIKILIYOR MADDİ MANEVİ ÇOK YIPRANIYORMUŞ İNSAN RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİNCanım çok geçmiş olsun naptin tedaviye başladin mi neden düşük oluyomus bisey dedimi doktorun?
AYNI BENİM DURUMUMDASIN BENDE 2 KEZ DÜŞÜK YAPTIM VE BAYRAMDAN SONRA TEKRAR YAPTIRACAĞIM. İNŞALLAH BUNDAN SONRA BEBEKLERİMİZ BIRAKMAZ BİZİ ŞİMDİ NE DURUMDASIN MERAK ETTİMÖncelikle herkese merhaba,
15-20 gündür sürekli burda forumları okuyup acaba transferin 1.günü ne belirti olurmuş 3.günü ne olurmuş 7.günü ne olurmuş diye 2009lu yılların bile msjlarını okuyup durdum inanın:) ve bende hiç biri olmayınca da artık deşelemeyi bıraktım..
12.gün beta sonucum 518, 14.günde 1413çıktı :) sabırsızlıkla ultrason günümü bekliyorum çünkü insan kendini gözüyle görmeden inandıramıyo sanırım. Hala hamile olduğumu kimseye söyleyemedim ailem dışında. Hep bi ne olur ne olmaz korkusu var..
2 düşükten sonra gelen mucizemin artık beni bırakmamasını istiyorum.
Şimdi geldim doktordanAYNI BENİM DURUMUMDASIN BENDE 2 KEZ DÜŞÜK YAPTIM VE BAYRAMDAN SONRA TEKRAR YAPTIRACAĞIM. İNŞALLAH BUNDAN SONRA BEBEKLERİMİZ BIRAKMAZ BİZİ ŞİMDİ NE DURUMDASIN MERAK ETTİM
AY maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . hangi şehirdesin canım senŞimdi geldim doktordanikizlerim yolda bi tanesi 7hafta 1 günlük diğeri 7hafta 4 günlük. Allaha çok şükür kalp atışlarını da dinledik. İnşallah en kısa zamanda sende mutlu haberini alırsın
BENDE KAYSERİDEYİM DARISI BANA İNŞALLAHAmin canım çok teşekkür ederim :) istanbuldayım ben
SABIR GEREKLİ DUA GEREKLİ BAŞKA ELİMİZDEN GELEN BİŞEY OLMUYOR BENDE 2 KEZ DENEDİM 3. DENEMEYİ YAPACAĞĞIM İNAN ELİNDEN HİÇ BİŞEY GELMİYOR SABIR VE DUADAN BAŞKA. RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMESİN İNŞAALLAH İSTEYEN HERKEZE VERSİN.8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum.