Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Rabbim kucağına almayi nasip etsin inş. darısı bize .şu anda merkez araştırıyorum ben .Nerede yaptirdin canım tavsiye edebileceğim merkezler var mi
kayseri acıbadem turgut aydın hidrosalpenks sıvı benimki yani onunla gebelik olusma ihtimali düşük oluşsa bile düşükle sonuçlanabilir demişt.Laproskopiden hemen sonra ilaçlar yumurta toplama yapıldı. haziranda 2 embriyo donduruldu bu temmuz ikiside transfer edildi ilk denememizde tuttu çok şükür

Ben de sıvı yoktu her şey yolunda dendi .bi yumurta toplandı kaliteli embryo olmadı ikinci de transfer ettiler çok iyi dediler bi sefer de tutmadı. diyarbakırda yaptırdık ama .şimdi hiçbir merkeze güvenmiuorum. arayayim. çok zor güvensizlik. senin adına çok sevindim. ücret ne kadardı peki

4700 hastane ilaçlar 1000 tuttu bir kaç kezde muayene ücret 97

kızlar bende ocak ayında bahceci umutta tedaviye başladım. doktorum selen hanımdı zor bir süreç geçirdim. trasnferim yapıldı hamile kaldım ama ilk aylarr kanamalarım oldu düşük yapıcam diye cok korktum sürekli yattım dinlendim bu dönemde eşim elimi hiç bırakmadı onun sayesinde moralim hep yüksekti. selen hanm allah razı olsun sabırla bütün süreçte yanımda oldu. allahım cocuk dileyen herkese nasip etsin.

İyi dilekler için teşekkür ederim hepinize Allah isteyen herkese nasip etsin. Doktor ve hastane ile bilgileri özelden yazabilirim merak edenlere.
hayırlı olsun .. sonu çok güzel biten bir hikaye.. rabbim hayırlı evlat etsin inş.yavrunu.. inş.msjımı görürsün bana özelden msj atabilir misin hangi hastane hangi doktor

merhaba nerede tüp bebek yaptırdınız? bende yaptırıcam araştırma içindeyim

nerede tüp bebek yptrdnz

canım bende tüp bebek yaptrdım selen hanımda bahceci umutta tavsiye ederim çok iyi bi merkez bn yılardır uğraştım hayallerime orda kavustum hamileyim şimdi

Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.

ben bugün yasmine başlayacam.. normalde adetin 3. günü başla dediler ama salı günü gece bikaç damla gelmişti sabah farkettim.. salıyı 1. gün mü kabul etmeliyim? yoksa artık yoğun olarak gelmeye başladığı çarşambayı mı 1. gün kabul etmeliyim kararsız kaldım. büyük bi ihtimalle yarın başlayacam ama bi sıkıntı olmaz inşallah

Ins canım ..benimki negatif sonuçlandı .hemen hemen aynı sorunlarımız. Nerede tedavi oluyorsunuz.ins hayirla sonuçlanır
ben adana başkentte yaptırdım ilk denemyi dondurulmuş var ikinciyi agustosta mecburen yine orda yapicam.peki ya siz

ben de araştırıyorum tekrar merkez istanbul acıbademi önerdi orda yaptıran arkadasım var.ama anlasması yok galiba maliyeti yüksek oranında herşey ücretli bülent tıraş varmış orda

ben de araştırıyorum tekrar merkez istanbul acıbademi önerdi orda yaptıran arkadasım var.ama anlasması yok galiba maliyeti yüksek oranında herşey ücretli bülent tıraş varmış orda
ayrıca ben de bitliste yaşıyorum rapor almak falan bu sürecte cok sıkıntı bır de bunları ayarlamak gerekiyor

Slm ben merain tüp bebek berkezinde yaptirdim nasil böyle bir tuzağa düştük bilmiyoruz sadece dertleri para varimizi yoğumuzu verdik 6 kaliteli embriyoyla 1 embriyo yerlestirdiler çunki birgünde hepsini kaybettiler anlatinca bile kahr oluyorum lütfen bizim yasadigimizi yasamayn o tuzaga dusmeyin

Arkadaşlar ümidinizi hiç yitirmeyin lütfen.Benim de 2yıl olmadı bebeğim.Bu yıl subat ayında ameliyat oldum,mart ayında tüp bebek yaptırdım nisan ayında koca bir negatifi aldım.Ama Rabbim dualarımızı kabul etti haziran ayında gebe olduğumu öğrendim.Her şeyin bi zamanı varmış.Sabır imtihanından geçtim.Hatta gebe olmadan bir ay önceki son imtihanım şuydu kardeşim de evli ve bebeği vardı 2.bebeği asla düşünmüyordu ben tedaviler gördüm negatif aldım o ise korunduğu ve istemediği halde gebe kaldı...Sabır...

ŞİMDİ SENİN VARMI BEBEĞİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…