Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

MUTLAKA OKUYUN SİZE DE MORAL OLSUN:))
Kızlar hepinize merhaba.Öncelikle transferi yapılmış sonuç bekleyen arkadaşlar hepinizin sonucu pozitif olur inşallah.Benimde eşiminde hiçbir problemi yok.7 aydır deniyorduk olmamıstı.Doktorum maddi gücün varsa tür bebek dene dedi.Ben şubat ayında tüp bebek denedim.Herşey usulüne göre oldu.4 gün hiç kalkmadım 15 gün acayip dinlendim yattım.Malesef tutmadı.sonuc negatıf cıktı.2 ay ara vericez sonra tekrar deneyeceğiz dediler.o iki aylık süreçte de yumurta takibi yaparız dediler.mart ayında ki adet dönemimde kontrollere gittim.bu arada eşimle yumurtlama döneminde 4 kere ilişkiye girdik.29 martta ki son kontrolumde yumurtan yeterince büyümemiş 12m de kalmıs progestronunda cok düşük cıkmış bu ay gebelik olmaz takibi bırakalım artık dediler.Bu arada son 1 aydır deli gibi spor yapıyordum.Hamam sauna masaj spor ne ararsanız yaptım bu ay.7 nisanda adet olmam gerekiyordu.Amaaaa olmadım ve mucize gerçekleşti.Geçen salı hamile oldugumu öğrendim.Allahın mucizesi.Doktorun olmaz dediğine rabbim ol dedi ve ol du.Şuanda 6 artı 1 haftalık.btcg cok hızlı yükseliyor.Şimdilik herşey yolunda inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder.Allah hepinize nasip etsin.Şimdi soracaksınız birsey kullandın mı diye.hemen yazıyorum.
hergün 1 folik asit/ 1 corasprin /sabah 2 akşam 2 olmak üzere günde 4 tane GNC arjinmax women tablet/ilişki sırasında da Pree seed Vajinal jel.
hepinize sevgilrimle.....

Çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim tedavim de bir ay önce maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi iki üç ay dinlenmedeyiz. Keşke bizim için de bir mucize olsa....

Ayy cok sevindim cnm rabbim insallah sağlıkla kucaginada almayi nasip eder darısı başımıza insallah hayırlısıyla

İnşallah bidahaki denemende yavruna kavuşursun Allahım en kısa zamanda sana anneliği nasip eder:)) pes etme sakın

Ay çoook sevdindim maşallah maşallahh Allahım banada hayırlı evlar nasip eder inşallah demek ikizlerin olucak:)) bendr ikiz ablasıyım kardeşlerim bi kız bi erkek ikiz benimde 2 tane embriyo transferim oldu inşallah ikiside tutunur hayırlı evlat olurlar..

aminn cnm.. senin de her şey gönlüne göre olsun cnm.. inşallah iki embriyon da tutunur hayırlı güzel bebeklerin olur..

14 senelik evliliğim de 4 kez denedim ama olmadı ya tutmadi ya kese oluşmadi 3aylik 1 düşügüm ikizi de 6 aylık erken doğum 3 gün yaşadı kuzum yinede pes etmedim tekrar tekrar denedim en sonunda doktorum 2 transfer yaptı bitanesi tuttu ve en sonunda anne oldum 120 günlük anne yim hiç vaz geçmeyin defalarca deneyin sonu mutluluk

Cok sevindim hayirli ve saglikli sıhhatli bir evlat olur insallah darisi bize ☺☺

Kazen merhaba seni tüp bbebek alanlarında görüyorum bebek sahibi oldunmu

Merhabaaa
Ben 3 senedir evliyim.. ilk tüp bebek denemem ve dün transferim yapıldı çok heyecanlıyım İnşaallah tutar dua edin banaa
İşallah tutar canım en zor süreç bekleme sürecidir hep pozitif düşün canım

Vaybe K Kazen de bizim hibi tüp bebek yollarından geçmiş K Kazen çocuğun olduğuna sevindim darısı tüm tüp bebek yapan ailelerin başına

Ben kendi hikayemi oaylaşayım..

Bende 5 yıllık evliyim ilk 1 sene çocuk derdine girmedim birinci senemden sonra doktora gittim eşimi istedi sperm sayısı yetrsizmiş..
bekledik biraz taaa ki 2013 kasıma kadar.
kasımda başladım tedaviye eşimden genetik testi benden hormon testi falan istediler daha bir çok tahlil yaptıkta aklıma gelmiyor şimdi Neyse benden birde rahim filimi istedi doktor çektik sol tüpüm tıkanık çıktı doktorum laparıkopi istedi ameliyat oldum bu arda ameliyat günümde aralığın son günüydü yılbaşı gecesi hastanedeydim yeni yıla hastanede girdim ve bütün sene hastanelerde süründüm ameliyatım başarılı geçti doktorum toparlanmam için mart ayına kadar beklememi istedi bekledik ve tedavinin son aşamalarına geçtik yumurta büyütme dönemi en zor dönemdi benim için gerçekten piskolojik destek alınması gwrekiyor yumurta büyütme Döneminde ve yumurtaları topladık doktorum eğer olumlu sonuç istiyorsan bir ay bekle öyle teansferi yapalım dedi tamam dedim ve nisan ayında transfer zamanı geldi yaptık şükür tuttu ve dört aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var şu anda allah isteyen herkese versin

Size tek tavsiyem doktor seçimi be o doktoru herzaman dinlemeniz oğlum ağlıyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…