Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Günaydın,hormon tedaviye yani ignelere yurtdışında adetin 3 günü deyilde sonrasına başlıyor

Anladım. .ne güzel bence de en mantiklisi o boşu boşuna hormonları günler öncesinden tetiklemeye gerek yok sağlıklıysa herşeyin..Burdaki tedavi benim hiç içime sinmiyor. .

Anladım. .ne güzel bence de en mantiklisi o boşu boşuna hormonları günler öncesinden tetiklemeye gerek yok sağlıklıysa herşeyin..Burdaki tedavi benim hiç içime sinmiyor. .
Amaliyat geçirdim,sag tumurta ve tüp kapanmış normal olmuyor olursa çok sevinecegim,olmazsa zaten 2 oglum var Allah kulları için ,herkese hayırlısını versin inancım tam Elhamdülillah vermiyorsa vardır bir hikmeti,sende kendine sitres sakın yapma.Burdaki akrabalarda tam tersini söylüyor Türkiye yaptır diye ama olacaksa heryerde olur teslim ol içini rahat tut,iyi düşün arkadaşım hoşçakal.

Çok sağol arkadaşım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..bende söz veriyorum stres yapmayacağım kendine çok iyi bak

Mrb arkadaşlar..
ben 1. tüp denemem de menagon kullandirmisti doktor ve 5.000 tl iğneler dahil ödemiş tim.. nitekim hamile kaldım düsuk olmuştu.. şimdi doktor değiştirdim bu iğneleri dışardan tedarik ettiriyor ve gonal f kullanacaksınız dedi arasındaki kalite farkı var mı lütfen bilgisi olan söylesin.. tşkler

hıc bır farkınyok cnm aynı. anlaşmasına gelınce fıyat ogren bır de dısarda bi eczane ıle konus 3-4 kutu alıcm ne kadar diyye sor belkı dr un anlaşmalı yerı pahalı olabılır benm akrabam eczcı 210 dan aldım gOnal f ın kutusunu

Sağol canım bilgin için... birde ben pko luyum ama düzenli adet görüyorum.. sanırım 300 luk en fazla 4 kutu kullanır bende sonra dozunu düşürür heralde.. ben Mart adetimle basliycam 2.ye inşallah bu sefer Allah nasip eder.. Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım.. siz nerde görüyorsununut tedavi

arkadaşlar merhaba sanırım kimse online değil ama yinede yazmak istedim.

yarın yumurta toplama işlemi yapılacak ve tedavinin sonuna geldiğim için çok mutluyum sizler tecrübelisiniz transferden sonra dikkat etmem gereken birşey varmı tecrübeleriniz benim için önemli..

ve toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapılıyor? özel hastane de çok uzun sürmez sanırım

iyi akşamlar

arkadaşlar merhaba.. ben de ocakta başladım tedaviye.. etlik zübeyde hanıma gidiyorum. aslında memnunum ordan. ama ofis hs yapıldıktan sonra tam iğne ve ilaç başlayacağız derken zayıflamadığım için tedaviye başlamadılar.. 78 kiloyum.. 69 kiloya düşmem lazım.. sağlam bi diyet ve spor yapıyorum.. 4 kilo falan kaldı vermem gereken.. 2 ay süre verdiler bana zayıflamam için.. 2 ay sonunda ofis hs yi yeniden yaparlar mı acaba? yoksa direk iğne ilaç mı başlarız..

Canim hayırlı sonuçlar dilerim.. Senin yumurtaların toplanıp döllenme işlemi olduktan sonra embriyo ların kalitesine göre transfer günü değişir canım..hangi hastanede tedavi görüyorsun. transferden sonra bence 1 hafta istirahat etmeni tavsiye ederim tabi evin içinde ufak ufak dolaş kendini ödüllendir yemek yap ama fazla yorma.. en önemlisi dua et ve modelini yüksek tutacak şeyler yap.. inşallah Allah nasip eder de kavuşursun yavruna

canım ofis histeroskopisi iyi bişey.. kilo vermen şansını artıyor.. aslında şansını değil yumurta kalitesini arttırıyor bu yüzden diyet yaparken dikkat et seker een uzak dur bol bol sebze ye ve hareket çöl yap inşallah tedaviye hayırlısı ile başlayıp yavruN kavuşursun.. bende martta başlıyorum 2. deneme için.. yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapacak benim doktorum.. her doktor farklı plan yapıyo inşallah senin için hayırlı olur.

hepimiz için hayırlısı inşallah. vallahi nerdeyse 1 aydır açım. sigarayı da bıraktım. şeker ve ekmeği bi günde çıkardım hayatımdan. zorlanıyorum ama sonu güzel olur inşallah

Selam arkadsslar herkese hayirli tedavilerr bol bol bebisler diliyorumm ALLAH hpimizin gonlune gore versin insaallah. Arkadslar carsamba gunu bursadan tahlil sonuclarim gelecek ve sorun cikmazsa tup bebek tedavisine baslayacaz insaallahh. Kizlarrr dua edin banaaa sizden duaa bkliyorumm ... Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah

Doktorunla dondurulmus transfer yapip yapmayacaginizi konusursan iyi olur.Bu aralar hep dondurulmus transferi tavsiye ediyorlar,regl olup,10 gun sonra gibi,rahimduvarini 13 gun kadar kalinlasririp transferin yapilmasi.

Cnm gec gordum kusura bakma ankarada genart veya duzrl lab var orda yaptirdik

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…