- 13 Ocak 2015
- 79
- 53
- 39
amiinn. Allah yardımcın olsun :)Merhaba arkadaşlar.
martda ben de tüp bebek deneyeceğim sanırım. umarım herkesin gönklüne göre olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiinn. Allah yardımcın olsun :)Merhaba arkadaşlar.
martda ben de tüp bebek deneyeceğim sanırım. umarım herkesin gönklüne göre olur
Sağol inşallah önce polip var i alınacak sonra tüp bebekamiinn. Allah yardımcın olsun :)
Rabbim kolaylaştırsın inşallah :)Sağol inşallah önce polip var i alınacak sonra tüp bebek
doktorlar yüzde kaç tutma şansı vermişti size..Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş ..bana doktor % 25 şans dedi çok üzgünüm dünyam başıma yıkıldıİkinci tupbebek denememde tuttu :) hamileyim
Merhaba sorun ne kidoktorlar yüzde kaç tutma şansı vermişti size..Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş ..bana doktor % 25 şans dedi çok üzgünüm dünyam başıma yıkıldı
benimde yumurta rezervim az. fsh 25 çıktı. eşiminde morfolozji 2 çıktı. Tüp bebek için eşinin sorunu yok dedi. benimde sol da 3 4 tane yumurtam oluyor ama sağda kiler büyümüyormuş. 5X8mm polip çıktı rahim filiminde once onu alalım sonra tup bebek yapalım dedi dr. sen hangi dr a gidiyorsunselamlar..yumurta rezervim azmış yaşım 36 eşimin de sayısı az hareketsiz 81 çıktı doğal yolla olmaz direk tüp bebek dedi onda da şans çok az bittik çok üzgünüm ..sizde sorun neydi
rahim filmini mutlaka çektir derim ben. dr dan dr a fark var baska dr a da gitmeni tavsiye ederim.ben geçen ay klomen tedavisi gördüm 2 yumurtam vardı olmadı bu ay hormon ve sperm tahlil sonrası direk tüp bebek dedi aşılama bile değil ..rahim filmi çekilmedi geçen ay başladım tedaviye ..tüp bebek öncesi rahim filmi çektireyim mi acaba doktor bir şey demedi ama
Sseni çok iyi anlıyorum. aeralık ayında fsh 5 çıkmısken subat ayında 25 çıktı. gittiğim dr tup bebek le bile sansın çok düşük dediğinde dünya başıma yıkıldı. 2 hafta evden çıkmadım. sonra başka bir dr a gittim 49 fsh ile ikizleri olan bir tanıdık vasıtasıyla. şimdi ona devam ediyorum. ilk gittiğim bana 2 3 seneye menapoza gireceksin bile dedi bu işte dr çok önemli canımevet doktor değiştireceğim o ne söyleyecek ona göre hareket edecem ama moral sıfır bitmiş durumdayım
benim eşime debenimde yumurta rezervim az. fsh 25 çıktı. eşiminde morfolozji 2 çıktı. Tüp bebek için eşinin sorunu yok dedi. benimde sol da 3 4 tane yumurtam oluyor ama sağda kiler büyümüyormuş. 5X8mm polip çıktı rahim filiminde once onu alalım sonra tup bebek yapalım dedi dr. sen hangi dr a gidiyorsun
benim eşimde de morfoloji normal form 1 patolojik form 99 yazıyor bu nedir yeni başladık bilmiyorumbenimde yumurta rezervim az. fsh 25 çıktı. eşiminde morfolozji 2 çıktı. Tüp bebek için eşinin sorunu yok dedi. benimde sol da 3 4 tane yumurtam oluyor ama sağda kiler büyümüyormuş. 5X8mm polip çıktı rahim filiminde once onu alalım sonra tup bebek yapalım dedi dr. sen hangi dr a gidiyorsun
eşindede morfoloji düşük aynı yani bizimkiyle. ama tuü bebekde morgfoloji ziyade sayı önemli dedi drbenim eşime de
benim eşimde de morfoloji normal form 1 patolojik form 99 yazıyor bu nedir yeni başladık bilmiyorum
sperm sayısı 58. milyon çıktı. sayısı iyi bizim. ama s,izinde iyi bence o dr saçmalamış. canını sıkma acilen başka dr a git. kim senin doktorun?benim eişimin sayısı da 2 milyor dedi şoklar içindeyiz dünden bu yana..sizin kaçtı ..normali nedir bize 12 milyon dedi normali size ne dendi
merhaba cnmArkadaşlar benimde malesef doğal yollardan çocuğum olmadı henüz.
4 senelik evliyim ama ilişki anlamında ilk bir yıl vajinusmustan dolayı olmadı sonra 6 ay denemelerimiz oldu ve sonra eşim askere gitti askerliği biteli 3 ay oldu deniyoruz fakat şuana kadar olmadı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.Şuan sperm sonuçlarında hareketli sperm oranı düşük hareketsiz ise %30 civari sayısı ve morfolojisi normal.
Bende ise adet düzensizliği var. 40-50 günde bir adet görüyorum bazen ise 3-4 ay görmüyorum bu yüzden yumurtlama günümü falanda bilemiyorum.
Şimdi doktorum bana aşılama yapalım tutmazsa tüp bebek diyor.
Benim merak ettiğim ise bu işin maliyet durumu.
Klasik çalışan karı-kocayız multi milyader değilizki. Bu işin altından kalmak için birikimimizde yok devlet ne kadar yardımcı oluyor ve bize ne kadar ödemek kalıyor tüp bebek olayında.
Şimdiden teşekkürler rabbim hepimize minnoşlar nasip etsin inşallah.
Sağlık kurumundan rapor alan hastaların bağlı oldukları kurum tüp bebek tedavisi masraflarının 1.120 TL kadarlık bir bölümünü karşılayabilmektedir.ygulanan tıbbi tedavilerden sonra normal şekillerde çocuk sahibi olamadığının ve sadece yardımcı üreme tedavi yöntemleri ile gebelik sağlanabileceğine ilişkin sağlık kurulu raporu alınması.Arkadaşlar benimde malesef doğal yollardan çocuğum olmadı henüz.
4 senelik evliyim ama ilişki anlamında ilk bir yıl vajinusmustan dolayı olmadı sonra 6 ay denemelerimiz oldu ve sonra eşim askere gitti askerliği biteli 3 ay oldu deniyoruz fakat şuana kadar olmadı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.Şuan sperm sonuçlarında hareketli sperm oranı düşük hareketsiz ise %30 civari sayısı ve morfolojisi normal.
Bende ise adet düzensizliği var. 40-50 günde bir adet görüyorum bazen ise 3-4 ay görmüyorum bu yüzden yumurtlama günümü falanda bilemiyorum.
Klasik çalışan karı-kocayız multi milyader değilizki. Bu işin altından kalmak için birikimimizde yok devlet ne kadar yardımcı oluyor ve bize ne kadar ödemek kalıyor tüp bebek olayında.
ben de devlet hastanesinde yaptırıyorum.. yumurta toplama aşamasında 400 lira yatırmamız gerektiğini ve ilaçlar için de 1,000 küsür lira devletin karşıladığından hariç eczaneye ödememiz gerektiğini söylediler. başka ücret talep etmediler bizden.Arkadaşlar benimde malesef doğal yollardan çocuğum olmadı henüz.