Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Bende Şubat'ın 2. Haftası tedaviye başlıyorum ilk denememiz olacak..ilaç kullanacağım için çok tedirginim ayrıca yumurta toplama ve sonrasi da korkutuyor.. Umarım hersey yolunda gider..Çok yipratici bir süreç allah senelerdir isteyen ve deneyenlere kolaylik versin gerçekten

İnş ,bende senin gibi endişeleniyorum.Benimde ilk denemem olacak Allah'tan hayırlısını diliyelim.içimizi ferah tutalım.bende şubat'ta başlayacagım.

İnş ,bende senin gibi endişeleniyorum.Benimde ilk denemem olacak Allah'tan hayırlısını diliyelim.içimizi ferah tutalım.bende şubat'ta başlayacagım.
Benim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...

Benim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
Evet canım tedavi bittikten sonra yapılıyor bildigim,duydugum kadarı ile dr konuş bence misaller ver neolur neolmaz bence şimdi verme

Evet hayırlısı olsun..Umarım sorun yaşamadan güzel sonuca ulaşırız..Tüp bebekte düşük ve ileri aylardaki komplikasyon olasiligi artiyor diye de okudum..acaba hiç denemesem mi de diyorum bazen..

çok sevindim adınıza... darısı bize inş... nerde denediniz tüp bebegi

Evet hayırlısı olsun..Umarım sorun yaşamadan güzel sonuca ulaşırız..Tüp bebekte düşük ve ileri aylardaki komplikasyon olasiligi artiyor diye de okudum..acaba hiç denemesem mi de diyorum bazen..
İyi akşamlar arkadaşım,içini ferah tut Allah'a sıgın dua edelim yoksa hep acabalarla takılıp kalırız.Benim bu gün ramdevum vardı 13. ilk ignemi dr vuracak gerçekten çok heyecanlandım,sen nezaman başlayacaksın?

Arkadaslar Merhaba.. inşallah herkes bu sene yavrusuna kavuşur..
size sorum olacak. bende martta tedaviye başlıyorum 2.kez.. Bu farklı doktor ve transfer öncesi histeroskopi yapacağını söyledi.. hem rahim temizlemek hemde transfer noktasina işaret koyacakmis jour bişey duyan yada bu şekil islem gören var mı bilgi lütfen

merhaba bana son denememden önce yapıldı doktor benzer şeyler söylemişti. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve yav.runa kavuşursun

bir şey sorucam ikiz hamilelikte daha sık daha yakından mı kontoller oluyor. Doktor kontrolleri ne sıklıktaydı hatırlıyor musun ve ne sıklıkta ultrason ile izliyorlardı bebişleri?

canım bana Allah 5. denememde ve ilk kez histeroskopi yapıldıktan sonra hamile kalmayı nasip etti. Bi sakıncası olacağını sanmıyorum o yüzden. inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna

ben 5. denemem de Allah'a şükür hamileyim şu an. Ve hiç belirtim yoktu.

merhaba bana son denememden önce yapıldı doktor benzer şeyler söylemişti. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve yav.runa kavuşursun

anladım canım ama sen iğne kullanırken ki yapıldı yoksa tedaviye hiç baslamadan önce mi.. benim doktor yumurta toplamaya 4 gün kala falan Yapacak mis.. ben hiç böyle uygulama yapan doktor duymadım.. 2. denemem benim ilki 8 haftalık oldu kalp atımı yoktu kürtaj oldum.. buda farklı doktor bilmiyorum diye sorayım dedim.

Bu arada Allahım evladını sagsalim kucağıniza almayi nasip etsin canım

anladım canım benim bu doktorum yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi temizlik yapıcam ve koyacam embriyo yerini isaretleyecehım dedi.. bana biraz tuhaf geldi ilk denememde böyle bi ialem yapılmadı farklı doktor du.. ilki tuttu 8 haftalık kalp atımı yoktu kürtaj oldum. seninde mi iğne aşamasında yaptı histeroskopi yi.

iğne aşamasından önce yaptı canım.

bir şey sorucam ikiz hamilelikte daha sık daha yakından mı kontoller oluyor. Doktor kontrolleri ne sıklıktaydı hatırlıyor musun ve ne sıklıkta ultrason ile izliyorlardı bebişleri?
Evet. Benim hamileliğimin en başından beri 15 günde bir kontrolüm oluyodu. 32. haftadan sonra her hafta gittim.

Haklısın canım
Ben regl olmayı bekliyorum, 3. günü gideceğim. Heralde haftaya 8-10 u gibi olurum.
Yaklaşık 6 gün var. Bir umut acaba bu ay hamilemiyim diye kan tahlili verdim 0.1 çıktı. Çok fazla kasık agrım var 2 gündür..
Sonuçta tüp bebek şart oldu Umarım bu ağrılar başka bir sorunun habercisi değildir tüp bebek öncesi

İnşaallah,bir sorun çıkmaz.benim dr adet başlangıcından sayarak 21.günü başlarız dedi yanı ayın 13 cü oluyor.Allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…