- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
İnş ,bende senin gibi endişeleniyorum.Benimde ilk denemem olacak Allah'tan hayırlısını diliyelim.içimizi ferah tutalım.bende şubat'ta başlayacagım.Bende Şubat'ın 2. Haftası tedaviye başlıyorum ilk denememiz olacak..ilaç kullanacağım için çok tedirginimayrıca yumurta toplama ve sonrasi da korkutuyor.. Umarım hersey yolunda gider..Çok yipratici bir süreç allah senelerdir isteyen ve deneyenlere kolaylik versin gerçekten
Benim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...İnş ,bende senin gibi endişeleniyorum.Benimde ilk denemem olacak Allah'tan hayırlısını diliyelim.içimizi ferah tutalım.bende şubat'ta başlayacagım.
Evet canım tedavi bittikten sonra yapılıyor bildigim,duydugum kadarı ile dr konuş bence misaller ver neolur neolmaz bence şimdi vermeBenim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
İnş ,bende senin gibi endişeleniyorum.Benimde ilk denemem olacak Allah'tan hayırlısını diliyelim.içimizi ferah tutalım.bende şubat'ta başlayacagım.
merhaba
kadınlar klubü benim en büyük destekçim:)
çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizden beri bütün araştırmalarımı bu siteden yaptım gerçekten çok büyük faydası oldu.
2.5 yıllık evliyim bu süre zarfında bebeğimiz olsun diye uğraştık ama olmadı sebepsiz infertilite dendi.1 kez aşılama 1 kez de tüp bebek denedik ve çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim dondurulmuş embriyo ile. Rabbim herkese nasip etsin tek istediğim sağlıklı devam etmesi.
İyi akşamlar arkadaşım,içini ferah tut Allah'a sıgın dua edelim yoksa hep acabalarla takılıp kalırız.Benim bu gün ramdevum vardı 13. ilk ignemi dr vuracak gerçekten çok heyecanlandım,sen nezaman başlayacaksın?Evet hayırlısı olsun..Umarım sorun yaşamadan güzel sonuca ulaşırız..Tüp bebekte düşük ve ileri aylardaki komplikasyon olasiligi artiyor diye de okudum..acaba hiç denemesem mi de diyorum bazen..
merhaba bana son denememden önce yapıldı doktor benzer şeyler söylemişti. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve yav.runa kavuşursunArkadaslar Merhaba.. inşallah herkes bu sene yavrusuna kavuşur..
size sorum olacak. bende martta tedaviye başlıyorum 2.kez.. Bu farklı doktor ve transfer öncesi histeroskopi yapacağını söyledi.. hem rahim temizlemek hemde transfer noktasina işaret koyacakmis jour bişey duyan yada bu şekil islem gören var mı bilgi lütfen
bir şey sorucam ikiz hamilelikte daha sık daha yakından mı kontoller oluyor. Doktor kontrolleri ne sıklıktaydı hatırlıyor musun ve ne sıklıkta ultrason ile izliyorlardı bebişleri?36. haftamda doğum yaptım. ikiz hamileliği tabiki de biraz dikkat gerektiriyor. o yüzden özellikle 23. ve 24. haftadan sonra cok dikkat ettim. iş felan yapmadım heyet raporu aldım. Kısaca cok cok dikkat ettim. sizin de ikiz mi?
canım bana Allah 5. denememde ve ilk kez histeroskopi yapıldıktan sonra hamile kalmayı nasip etti. Bi sakıncası olacağını sanmıyorum o yüzden. inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavrunaKızlar size birşey sorucam. Ilk iki aşılamam Başarısızlıkla sonuçlandı. Geçen ay ilk defa tüp bebek denedik ve yine sonuç olumsuz. Bizde eşimin sperm hızında yavaşlık vardı. Bende de yumurta rezervleri azalmaya Başlamış. Yarın histeroskopi yapılacak. Hem Rahime bakılcak hemde küçük bir polipim varmış. Ama nedense içim hiç rahat değil. Acaba doğru yoldamıyız yada biraz daha araştırıp işlemi öylemi yaptırsam karar veremiyorum ama buna rağmen yarın gidip operasyonu yaptırıcam. Yaptırmakta bir sakınca yoktur inşallah. Devamlı birşeyler okuyorum okudukça daha çok karışıyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum hiç mutlu sona ulaşamıcakmışız gibi geliyor. Hiç başka doktora dosyamı göstermedim.
ben 5. denemem de Allah'a şükür hamileyim şu an. Ve hiç belirtim yoktu.Merhaba canım benimde 30 Aralık da oldu transferim, 10 Ocak test günüm, ilk deneme, inanılmaz heyecanlıyım. Bende de hiç belirti, batma, şişkinlik, bel ağrısı, kanama hiç bişey yok. Allah yardımcımız olsun
merhaba bana son denememden önce yapıldı doktor benzer şeyler söylemişti. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve yav.runa kavuşursun
anladım canım benim bu doktorum yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi temizlik yapıcam ve koyacam embriyo yerini isaretleyecehım dedi.. bana biraz tuhaf geldi ilk denememde böyle bi ialem yapılmadı farklı doktor du.. ilki tuttu 8 haftalık kalp atımı yoktu kürtaj oldum. seninde mi iğne aşamasında yaptı histeroskopi yi.merhaba bana son denememden önce yapıldı doktor benzer şeyler söylemişti. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve yav.runa kavuşursun
iğne aşamasından önce yaptı canım.anladım canım benim bu doktorum yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi temizlik yapıcam ve koyacam embriyo yerini isaretleyecehım dedi.. bana biraz tuhaf geldi ilk denememde böyle bi ialem yapılmadı farklı doktor du.. ilki tuttu 8 haftalık kalp atımı yoktu kürtaj oldum. seninde mi iğne aşamasında yaptı histeroskopi yi.
Evet. Benim hamileliğimin en başından beri 15 günde bir kontrolüm oluyodu. 32. haftadan sonra her hafta gittim.bir şey sorucam ikiz hamilelikte daha sık daha yakından mı kontoller oluyor. Doktor kontrolleri ne sıklıktaydı hatırlıyor musun ve ne sıklıkta ultrason ile izliyorlardı bebişleri?
İyi akşamlar arkadaşım,içini ferah tut Allah'a sıgın dua edelim yoksa hep acabalarla takılıp kalırız.Benim bu gün ramdevum vardı 13. ilk ignemi dr vuracak gerçekten çok heyecanlandım,sen nezaman başlayacaksın?
İnşaallah,bir sorun çıkmaz.benim dr adet başlangıcından sayarak 21.günü başlarız dedi yanı ayın 13 cü oluyor.Allah hakkımıza hayırlısını nasip etsinHaklısın canım
Ben regl olmayı bekliyorum, 3. günü gideceğim. Heralde haftaya 8-10 u gibi olurum.
Yaklaşık 6 gün var. Bir umut acaba bu ay hamilemiyim diye kan tahlili verdim 0.1 çıktı. Çok fazla kasık agrım var 2 gündür..
Sonuçta tüp bebek şart olduUmarım bu ağrılar başka bir sorunun habercisi değildir tüp bebek öncesi
İnşaallah,bir sorun çıkmaz.benim dr adet başlangıcından sayarak 21.günü başlarız dedi yanı ayın 13 cü oluyor.Allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin
Günaydın,hormon tedaviye yani ignelere yurtdışında adetin 3 günü deyilde sonrasına başlıyorAmin canım. .13 ünde nasıl bir tedaviye başlayacak?