Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canim inan cok uzuldum.hakkinda hayirlisi olsun

Teşekkür ederim cnm. Kısmet belki ikinci denemeyeydir. Vardır bunda da bir hayır. Senin adına çok sevindim
sagolasin canim benim sende bana dua et daha bitmedi p.tesi tekrar kan testi yaptiracam ondan sonra da 15 gün sonrada keseye bakacak inşallah bir sorun çıkmaz. allahım sizede nasip etsin inş bu mutluluğu

sagolasin canim benim sende bana dua et daha bitmedi p.tesi tekrar kan testi yaptiracam ondan sonra da 15 gün sonrada keseye bakacak inşallah bir sorun çıkmaz. allahım sizede nasip etsin inş bu mutluluğu
İçini ferah tut cnm. Hayırlısıyla hersey yolunda gidecek. Iyi düşün iyi olsun. Moralini yüksek tut. Evladını kucağına aldığın haberlerinizde duyarız inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de 5. denememde ikizlerime kavuştum. 8 senelik evliyim. İlk olarak bi dış gebelik geçirdim. Sol tüpüm alındı daha sonraki testlerde diğer tüpümün de kapalı olduğunu öğrendik. Dolayısıyla direk olarak tüp bebek denedik.Bu yolda yürüyen herkes gibi biz de çok yıprandık. Sizlere tavsiyem tüp bebek denemelerini yapmadan önce çok iyi araştırın. Biz ilk 4 denememizi İzmir de yaptık 5. denememiz İstanbul da Bahçeci de gerçekleşti ve Allaha şükür hamile kaldım. Herşeyin bi vakti saati olduğunu unutmayın. Siz ne zamanki anne-babalığa hazır olursanız bebişleriniz o zaman size gelicektir. Son bişey daha bu süreçlerde aşırı tedaviye odaklanmayın ben son denememde sürekli gezdim dolaştım bol bol arkadaşlarımın bebeklerini sevdim. Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatır inşallah

merhaba cnm, ne güzel bebeklerine kavuşmuşşun senin adına çok sevindim. Güzel haberler almak bizlere moral veriyor.

Kızlar size birşey sorucam. Ilk iki aşılamam Başarısızlıkla sonuçlandı. Geçen ay ilk defa tüp bebek denedik ve yine sonuç olumsuz. Bizde eşimin sperm hızında yavaşlık vardı. Bende de yumurta rezervleri azalmaya Başlamış. Yarın histeroskopi yapılacak. Hem Rahime bakılcak hemde küçük bir polipim varmış. Ama nedense içim hiç rahat değil. Acaba doğru yoldamıyız yada biraz daha araştırıp işlemi öylemi yaptırsam karar veremiyorum ama buna rağmen yarın gidip operasyonu yaptırıcam. Yaptırmakta bir sakınca yoktur inşallah. Devamlı birşeyler okuyorum okudukça daha çok karışıyorum. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum hiç mutlu sona ulaşamıcakmışız gibi geliyor. Hiç başka doktora dosyamı göstermedim.

Bence kesinlikle yaptır. Çünkü bu işlemden sonra bazen kendiliğinden hamile kalınabiliyormuş. Hiç umutsuzluğa kapılma bence. Ben de ve eşimde yok yoktu. Benim bi tüpüm yoktu, diğeri tıkalıydı. Eşimde morfoloji 0 ve sperm sayısı azdı. O yüzden böyle şeylere takılma. Bu arada naçizane tavsiyem nikini değiştir

Selam cnm. İşlemi yaptırdım. Çok şükür güzel geçit korktuğum kadar değilmiş. Şimdilik ağrım sancım yok Doktor istediğiniz zaman tedaviye yeniden başlayabiliriz dedi. Acaba aramı versek diyorum. Seninde Dediğin gibi bu işlemden sonra hamile kalanlar varmış ama aynı şeyi rahim filmi içinde okumuştum. Ben rahim filmimden sonra hamile kalamadım. Bu arada tavsiyeni dinlicem ve niki değiştiricem. Gecen akşam eşimde aynı şeyi söyledi

Canım izmirde nerde yapmıştın 4 tüpünü ?

Merhaba Arkadaşlar ,

şuan aranıza yeni katıldım yazılarınızı okuyorum burda çok güzel bir arkadaşlık kurulmuş çok güzel.
Bende Tüp bebek tedavisine yeni başladım ve çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum aslında normal şartlarda hamile kalmıştım gecen yıl fakat tüplerim kapalı olduğu için dış gebelik oldu ve tüpleirm alındı. Antalya gelecek tüp bebek merkezinde tedaviye başladım suan genopeptyl kullanıyorum 28inde kontrol var .bir çok kişi olumsuz sonuçlar yazmış umarım herkesinki iyi olur.

merhaba
kadınlar klubü benim en büyük destekçim:)
çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizden beri bütün araştırmalarımı bu siteden yaptım gerçekten çok büyük faydası oldu.
2.5 yıllık evliyim bu süre zarfında bebeğimiz olsun diye uğraştık ama olmadı sebepsiz infertilite dendi.1 kez aşılama 1 kez de tüp bebek denedik ve çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim dondurulmuş embriyo ile. Rabbim herkese nasip etsin tek istediğim sağlıklı devam etmesi.

İkizlerin kaçıncı haftada doğdu nasıl bi hamilelik geçirdin acaba

İkizlerin kaçıncı haftada doğdu nasıl bi hamilelik geçirdin acaba
36. haftamda doğum yaptım. ikiz hamileliği tabiki de biraz dikkat gerektiriyor. o yüzden özellikle 23. ve 24. haftadan sonra cok dikkat ettim. iş felan yapmadım heyet raporu aldım. Kısaca cok cok dikkat ettim. sizin de ikiz mi?

Evet canım ondan sordum..ben de 24.haftadan sonra evde yatıcam inş.senin gibi 36.haf.görürüm..allah bağışlasın zor mu 2 bebek aynı anda

Evet canım ondan sordum..ben de 24.haftadan sonra evde yatıcam inş.senin gibi 36.haf.görürüm..allah bağışlasın zor mu 2 bebek aynı anda
Görürsün inşallah. Seni de tebrik ederim. İkiz hem çok zor ama aynı zamanda çooook tatlı. Benimkiler neredeyse 9 aylık olucaklar. İkiz hamileliğin keyfini çıkar. Tüm anneler özeldir ama ikiz anneliği çok daha özel.

Sevindim valla :) inş.her şey yolunda gider..

Mrb canım çok duygulandım yazına, bende ikiz bebeklerim olsun istiyorum,tabiki herşeyden önce saglıklı olsunlar.Allah çocuklarına uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…