Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

4.3 sene önce bssladik tedaviye kanal filmin de kanallarim tıkalı olduğu ogrendik doktorum sağolsun senin çocuğun olmaz dedi bana tabi dünyam yıkıl di tek soyledigim şey nasıl yasarim ama bajin yaşıyorum sonra laporoskpi histeskopi oldum başka bi doktor amaliyat dan sonra çok ağrılarım oldu sonuç olarak bi kanalım acil di doktorum tek kanal la doğal yolla olur dedi 6 ay denedik olmadı aynı doktora gittik 2si hap 3 iğneli olmak uzere 5 aşılama yaptirdim ama hic biri tutmadi doktorum hep nasip diyor du artık tüp bebek zamanı gelmişti işlemlere başladigimiz süre yapılan testlerde kalsiyum yuksek çıkınca araştırdılar ve para tiroit ameliyati oldum bu da kolay olmadi bir suru doktor gezdik bir doktor kanser dedi neyse ki gittiğim diğer doktor korkulacak birşey yok dedi amaliyat oldum cok sükür temizdi sonuclarım çok rahatlamıştım sagligin onemini anlamıştım tup bebeğe çok rahat bi kafa ile gittim ama devlet hastanesi işde yıprattı beni git gel saatlerce doktor bekle yumurtalarım toplandı trsnsferim oldu transferden 5 gün sonra gece rahatsizldim hastaneye yattım o gün ovitrelle vurulmustum bthcg 139,2 cıktı acil de ki doktor gebelik varr dedi sevinemedim bile çok sasirdim o gün muayene etiler beni altdan bebegime birşey olucak diye çok ağladım kızdılar bana sabah eve geldik kimseye birşey demedim daha çok erken diye ogleye doğru rahatsizlndim gene karnım da şişlik nefes akmak da zorluk cekiyordum hemem git hastaneye yatirdilar ohss olmuşum ordaki doktorlarda igneden sonuc ogle gebelik daha belli olaz die yuzüme vurdular 4 gün yatım bugün transferin 11 günü idrar testi yaptım tek çizgi pazartesi kan vermeye hastaneye gidebilirmiyim bilmiyorum sabah dan beri agliyorumm yazdiklsrin çok etkiledi beni keşke esim bana destek olup anlaya bilse beni annem anlıyor bir tek ama ben agldim mi oda ağlıyor üzmem istemiorum onu bunları nasıl yazdigimi bile bilmiyorum suan

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman

Merhabalar ben 2 yillik evliyim tuplerim tikali ve polikistik overim var direk tup bebek yaptirabilirmiyim bana asilama yapalim yada tup acma ameliyati olcaksin diye herhangibi sorun cikarmazlar insallah yasimda 23 o yuzden yasimda erken diye birsuru tedavi olmak istemiyorum acikcasi o kadar durumumuzda yok

Cnm allah tamamına erdirsin.bu ne serumu çok merak ettim.cevaplarsan sevinirim
ıgvena diye bi serum vücuddaki bağışıklık sistemini dengeliyo hastaneden alırsan 1000 lira dışardan alırsa 1250 felan horman çok yüksek olunca rahim embriyoyu tutunursa eğer veya spermmi mikrop kabul edip vücuttan atıyomuş tahlil yaptılar 15 gün sora çıkıyo sonuç benimkisi çok yüksekmiş canım ...şükürler olsun gebeyim Allahım kucağımaza almayıda nasip eder inşallah ve tüm bebeği olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin

Cnm bu tahlil naturel Küller diye bir tahlilmi

Bide bu serum süt gibi beyaz biseymi

Cnm bu tahlil naturel Küller diye bir tahlilmi
ya bu tahlil rahimdeki bağışıklık sistemine bakıyomuş beyaz küre diye bişey fazlaymış bende spermleri veya serumsu direk embriyo transferi yapılsa embriyoyu mikrop kabul edip rahimden atıyomuş onun için

Ben sanslı olanlardanım Allaha bınlerce sukurler olsun ılk denememde basarılı oldu stres cok onemlı yapmayın demek kolay elbette ben bıraz daha mantıklı yaklasıp normal yolla olmayacakkı bu tedavıye basladık dolayısıyla sansım yuksek dıye dusundum ve sonuc :) sakın umutsuz olmayın ve erken gebelık testlerınden uzak durun dayanamayıp yaptım ve cıkmamıstı onun uzuntusuyle bebegımı rıske attım sabırlı olun YARADAN ıSTEYEN HERKESE EVLAT KOKUSU KOKLAMAYI NASIP ETSIN

Ilk tüp bebek denememiz geçen yil kasim ayinda oldu.. ondan oncesinde 3 yumurta takibi ardindan bir hsg cekimi yasadim.polikistik over hastasiyim.. esimin sperm testinde gorduk ki ondada morfoloji problemi varmis.sonra bir kez asi deneyip tupe gectik.. tüp tutmayinca bir sure ara verdik.. bu sure zarfinda hic doktora gitmedim..hic icimden gelmedi..sanki herseyi unutmak istedim.. yorulmustum.herkesin bir dayanma gucu var..benim icinde buraya kadar yeterince yorucuydu.. bukadar aradan sonra ilk kez gecen hafta doktora gittik.. bisey hissetmiyordum.. uzuntu yada heyecan..nötürdüm..ama doktordan iceri adim attigimda beynim benden once davrandi.. iceri adim atip koltuga oturdugumda dudaklarim titremeye başladı..engel olamiyordum..gozlerim doldu..eşim şaşırip kaldi.. sakin ol diyordu sadece.. neyseki bekleyen kimse yoktu.. biraz sakinlesince doktor icinde siramiz geldi..iceri girip doktora gecmisi anlattik..1 yildan sonra ilk kez çatala yattigimda doktor gelince kendimi tutamadim ve ağlamaya başladim .. o da sasirdi.. istemezsen bakmayalim dedi.. yok dedim bakin.. neden agliyosun dedi.. yoruldum diyebildim sadece.. ben farkinda degildim ama beynim herseyin farkindaymis meger..

Merhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.
Ben malesef sevincimi erken paylasmisim erkendende kaybettim basari oykusu adi altina yakismadi ben mi kaybettim kimyasal gebelimiydi bilmiyorum beta hcg birden dustu 30.47 iki gun sonra 78 uc gun sonra 21e dustu ve hikayemde son buldu allah boyle tecrubeler yasatmasin kimseye tam hamile moduna girdim isiklar sondu

. Canım öncelikle Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin birşey sorucam bu 17 adet tahlil ne isimleri varmı benim için çok önemli birde ne teşhis konuldu neden tutmuyormuş verdikleri serımlar ne içinmiş ? Yardımcı olursun çok sevinirim :)

Merhaba,
Yaşım 31. 19 yaşında sağ yumurtalığım alındı ve kemoterapi gördüm. 28 de evlendim ve bir türlü çocuğumuz olmadı ama muayenelerde hiç bir sorun çıkmıyordu. 1 ay önce diğer yumurtalığımın tüpünün de tıkalı olduğunu öğrendiğimden beri her gün ağlıyorum ve depresyona girdim. Kendimle birlikte eşim ve 11 yıldır benim için uğraşan anneme bişey olacak diye çok üzülüyorum ama kendimi bir türlü toparlayamadım. Medicana hastanesine gittim ve kemoterapi gördüğümden dolayı benden rapor istediler ilaçları kullanabilmem için. Çünkü hormon ilaçları olduğu için hastalığımın geri dönmesi çok yüksek. Bir taraftan rapor almak için bir sürü ultrason, mr, tahlil ile uğraşırken sol yumurtalığımda kistim olduğunu ve kistlerim bitmeden ve raporu almadan tedaviye başlayamayacağım söylendi. İnanın o kadar moralim bozukki elimi kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum. Ayrıca eski ameliyatım yüzünden tüp bebek isteğimi kimseyle paylaşamıyorum ve çok doldum. Kistmin küçülmesi için bugün doğum kontrol hapına başlıyorum. Başka önerebileceğiniz şeyler var mı?

Canım çok geçmiş olsun. Yasin geçmiş daha sıkma canını. Tek yumurtalik tek tüp yeterli gebelik için .bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın hiç gerek kalmaz tüp bebege. Kist için soğan kuru çok iyi geliyor cnm .internetten bi araştır dene istersen.faydasini gören çok fazla.
Allah kolaylik versin. Hepimiz bu uğurda savasmadan bişey sahibi olamıyoruz işte. İmtihan dünyası. Moralini yüksek tut gerisi kendiliğinden düzelir inşallah. Guzel haberlerle gel.

Teşekkür ederim desteğiniz için tüpümde kapalıymış normal yoldan olma şansım yok. soğan kürü yapan bir arkadaşım tüp bebek ilaçlarınıda kullanınca hormonları çok yükselmiş. o yüzden tereddüt ediyorum.3,5 cm'den 2,4 cm düşmüş. umarım ocak ayına kadar biter. Allah hepimizin yardımcısı olsun

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Iki tüpüm de tıkalı. Kasımda ilk negatifini aldın. Kendimi eksik hissediyorum. Iyiyim gibi yapıyorum. Ocakta tekrar deneyeceğim ama cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…