ıgvena diye bi serum vücuddaki bağışıklık sistemini dengeliyo hastaneden alırsan 1000 lira dışardan alırsa 1250 felan horman çok yüksek olunca rahim embriyoyu tutunursa eğer veya spermmi mikrop kabul edip vücuttan atıyomuş tahlil yaptılar 15 gün sora çıkıyo sonuç benimkisi çok yüksekmiş canım ...şükürler olsun gebeyim Allahım kucağımaza almayıda nasip eder inşallah ve tüm bebeği olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsinCnm allah tamamına erdirsin.bu ne serumu çok merak ettim.cevaplarsan sevinirim
Cnm bu tahlil naturel Küller diye bir tahlilmiıgvena diye bi serum vücuddaki bağışıklık sistemini dengeliyo hastaneden alırsan 1000 lira dışardan alırsa 1250 felan horman çok yüksek olunca rahim embriyoyu tutunursa eğer veya spermmi mikrop kabul edip vücuttan atıyomuş tahlil yaptılar 15 gün sora çıkıyo sonuç benimkisi çok yüksekmiş canım ...şükürler olsun gebeyim Allahım kucağımaza almayıda nasip eder inşallah ve tüm bebeği olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin
Bide bu serum süt gibi beyaz biseymiıgvena diye bi serum vücuddaki bağışıklık sistemini dengeliyo hastaneden alırsan 1000 lira dışardan alırsa 1250 felan horman çok yüksek olunca rahim embriyoyu tutunursa eğer veya spermmi mikrop kabul edip vücuttan atıyomuş tahlil yaptılar 15 gün sora çıkıyo sonuç benimkisi çok yüksekmiş canım ...şükürler olsun gebeyim Allahım kucağımaza almayıda nasip eder inşallah ve tüm bebeği olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin
yok canım normal su gibiBide bu serum süt gibi beyaz biseymi
ya bu tahlil rahimdeki bağışıklık sistemine bakıyomuş beyaz küre diye bişey fazlaymış bende spermleri veya serumsu direk embriyo transferi yapılsa embriyoyu mikrop kabul edip rahimden atıyomuş onun içinCnm bu tahlil naturel Küller diye bir tahlilmi
Ben malesef sevincimi erken paylasmisim erkendende kaybettim basari oykusu adi altina yakismadi ben mi kaybettim kimyasal gebelimiydi bilmiyorum beta hcg birden dustu 30.47 iki gun sonra 78 uc gun sonra 21e dustu ve hikayemde son buldu allah boyle tecrubeler yasatmasin kimseye tam hamile moduna girdim isiklar sonduMerhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.
. Canım öncelikle Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin birşey sorucam bu 17 adet tahlil ne isimleri varmı benim için çok önemli birde ne teşhis konuldu neden tutmuyormuş verdikleri serımlar ne içinmiş ? Yardımcı olursun çok sevinirim :)Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman
Slm canim ya bisey soracagim benim esimdede bu cikti hipogonodizm siz nasil tedavi oluyosunuz biz daha baslamadik canim siz neler yaptinizEşimde hipogonadotropik hipogonadizm var canımmmm... Sizde?..
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Iki tüpüm de tıkalı. Kasımda ilk negatifini aldın. Kendimi eksik hissediyorum. Iyiyim gibi yapıyorum. Ocakta tekrar deneyeceğim ama cok korkuyorum.Ilk tüp bebek denememiz geçen yil kasim ayinda oldu.. ondan oncesinde 3 yumurta takibi ardindan bir hsg cekimi yasadim.polikistik over hastasiyim.. esimin sperm testinde gorduk ki ondada morfoloji problemi varmis.sonra bir kez asi deneyip tupe gectik.. tüp tutmayinca bir sure ara verdik.. bu sure zarfinda hic doktora gitmedim..hic icimden gelmedi..sanki herseyi unutmak istedim.. yorulmustum.herkesin bir dayanma gucu var..benim icinde buraya kadar yeterince yorucuydu.. bukadar aradan sonra ilk kez gecen hafta doktora gittik.. bisey hissetmiyordum.. uzuntu yada heyecan..nötürdüm..ama doktordan iceri adim attigimda beynim benden once davrandi.. iceri adim atip koltuga oturdugumda dudaklarim titremeye başladı..engel olamiyordum..gozlerim doldu..eşim şaşırip kaldi.. sakin ol diyordu sadece.. neyseki bekleyen kimse yoktu.. biraz sakinlesince doktor icinde siramiz geldi..iceri girip doktora gecmisi anlattik..1 yildan sonra ilk kez çatala yattigimda doktor gelince kendimi tutamadim ve ağlamaya başladim .. o da sasirdi.. istemezsen bakmayalim dedi.. yok dedim bakin.. neden agliyosun dedi.. yoruldum diyebildim sadece.. ben farkinda degildim ama beynim herseyin farkindaymis meger..