Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim canim Allah dertlerini gostermesin ayrica duann icinde cokk saoll Allah bebişlerini sana bagislasinnMrb kızlar bende 8 sene sonra kavuştum yavrularima
İki tüp bebek denemesi aşılama sayısız tedavi bir erken doğum drken epey sıkıntılar dan sonra Rabbim yuzumusu güldürdü. Simdi 9 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek. Bugün kandil bebek isteyen herkes için dua ediyorum. Size tavsitem asla ümitsiz olmayin
Hosgeldin cnm. Bende bu sitede yeniyim.aslinda hep takip ediyordum yazilari.. bnm 3. Denemem. Ilki kimyasal gebelikti,ikinci direkt negatifti. Bu sefer uzun protokol sonrasi transferim oldu. Hepsinde kasiklarda batmalar,gogus siskinligi yasadim. Bunlar ilaclarin yan etkisi maalesef. Bnde her seferinde belirti ariyorum, bir umut hepimiz icin ama isin gercegi 1 ay gecmeden gercek belirtileri yasamayacagimiz Diger tecrubelerimden ayri olarak bu sefer gogsumde ilk kez damarlar cok net gozukmeye basladi ama bu da ilaclarin etkisi diye dusunuyorum. Sisme oldugu ve ten gerildigi icin olustu sanirim. En guzeli kendimizi dinlememek, ilaclari duzenli alip,bol dua etmek.. gerci ben negatif dusuncesi ile panikliyorum ama sen bnm gibi yapma :) insallah test sonucun pozitif olur canim. Umarim guzel haberler veririz birbirimize :)Slm arkadaslar bende araniza yeni katildim allahim hepimizin kucaginada bebislerimizi almayi nasip eder.bende sali gunu ilk transferimi oldum haftaya cuma gunu kan testim var.ins.olumlu olurda allahim yuzumu guldurur. umutluyum allah bilir ma bekliyorum bakalim.bise daha sorabilirmiyim bende bugun sag kasigimda pit pit atiyor sizce bu olumlumu cok mrrak ediyorum.cevaplarsaniz sevinirim
Amin canim Allah guzel haberler almamizi nasip eder insallah. Sayi olarak ve kalite olarak cok guzel masallah. Ilki pozitif olsun ilerde 2. Bebisin icin dondurulmus sansin var iste, super :)Bir ümit işte canım allah yardımcımız olsun..ben 32 yaşındayım canim ikibucuk yıldır evliyim.ilk bir yıl istemedik. .esimde varikosel varmış ameliyat oldu sonra altı ay kadar bekledik.dr.dedigine göre şimdi iyiymiş. 17 yumurta toplandı 13 tanesi birinci kaliteymis bana bir tane transfer etti Dr. hayirlisiyla o mutlu haberi almayi anne olmayı bizede nasip eder ins canim
Aynen oyle. Birde ailemiz disinda kimseye tedaviden bahsetmedik en bastan beri. Ama dedigin gibi gerek tup bebek merkezlerinde, gerekse burada o kadar cok ayni seyleri yasayanlarin oldugunu gorunce yanliz olamidigimi anladim.birbirimize destek olabilmemiz cok guzel cunku bizi bizden baskasi bu kadar iyi anlayamaz..Aynen canım bir tanı konulmuş olsaydı sorun ne olduğu belli olsaydı daha kolay olurdu en azından sorun ne olduğu bilinir. .allahım bizede nasip eder ins. cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. .allahım yüzümüzü güldürdü inş.daha önceleri ilk başlarda daha kötü oluyor insan niye ben diyor ama tüp bebek merkezinde o kadar insanlar geliyorki yalnız olmadığını anlıyorsun ve bizi bizden başka daha iyi anlayan yok canım. ...
26 ocak gunu transferim oldu. 10 ocak test gunum. Su an ne bir sanci ne batma. Vs. Sanki hic transfer yapilmamis gibi.. Olmadi yine diye odum kopuyorrKesinlikle canım sana ne zaman transfer oldu
26 ocak gunu transferim oldu. 10 ocak test gunum. Su an ne bir sanci ne batma. Vs. Sanki hic transfer yapilmamis gibi.. Olmadi yine diye odum kopuyorr