Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Herkese merhaba,
Bende bebek hasreti çekiyorum ve anne olmayı çok istiyorum... Ankara'da yaşıyoruz. Burada 4 defa başarısız tüp bebek denememiz oldu. Daha sonra İstanbul'da bir arkadaşımın arkadaşının başarılı bir tüp bebek denemesini öğrendim... Önce İstanbul'da olduğu için neresiymiş, kim yapmış pek ilgilenmedim... Ama biraz zaman geçip benim başarısız ve yıkıcı denemelerim olunca bebek sahibi olmak için denemeye değer diye düşündüm... Arkadaşımdan detayları öğrendim, planımızı yaptık, randevumuzu aldık ve gittik... Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Selen Sezginsoy ile ilk randevumuzda içime merkezin adı gibi umut doldu :) doktorumuz çok pozitif, ilgili, güleryüzlü ve konusunda çok bilgili... 4 defa başarısız deneme olunca insan ne yazık ki acı tecrübeler kazanıyor ve kıyaslama yapabiliyor... Selen hanım bizi çok güzel karşıladı. Bizi anladı. Ve sorduğumuz herşeye sabırla cevap verdi... İçimizi rahatlattı. Merkezin laboratuvarından tutunda, kullanacağımız ilaçlara, dozlara, risklere, ilerleyişe kadar her konuda bizi bilgilendirdi. Biz şimdi beklemedeyiz. Dr. Selan hanım bize farklı bir ilaç kullandı ve sonuç olarak tüp bebek yapıldı. 2 hafta sonra sonucumuz belli olacak... Kendimi çok iyi hissediyorum. Çok umutluyum... İnşallah bu sefer olacak. Şimdi Ankara'dayız. Sonucumuzu bekliyoruz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin... Buna vesile olan doktorlarımızdanda allah razı olsun...

Merhaba arkadaşlar.Nevşehirden aynur ben. Bende 7 yıldır infertilite sorunu yaşadım. Şimdi çok şükür hayallerim gerçek oldu 3 aylık hamileyim :). Kesinlikle umutsuz olmayın. Hekim ve yaptırdığınız merkez gerçekten çok önemli. Biz bir aile gibi olduk hekim hemşire bütün ekip çok iyiydi. İnşallah isteyen herkese nasip olur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Nevşehirden aynur ben. Bende 7 yıldır infertilite sorunu yaşadım.3 defa tüp bebek denemem oldu hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayseride Hüma Hastanesine gittim. Hekimim Doçent doktor Şeyma Fenrcioğluydu. İlgisi alakası bilgilendirmesi herşeyiyle çok iyi bir doktor. Ekibi de aynı şekilde. Burada yakaladığım başarıyı samimiyeti hasta ve sağlık ekibi iletişimini hiçbiyerde göremedm malesef :KK43: Evimde bile saat kaç olursa olsun hiç sıkılmadan arayıp hemşiremle görüşebilme fırsatım vardı her durumda yanımda oldular hiç yalnız bırakmadılar bu süreçte. Şimdi çok şükür hayallerim gerçek oldu 3 aylık hamileyim :). İlk kesesini gördüğümde o kadar farklı uygular yaşadım ki. Zor oldu hamile olduguma inanmak bi o kadarda mutlu etti. Hüma hastanesine çoookkk tesekkür ediyorum kızım olursa adını hüma koymayı düşünüyorum. :) Kesinlikle umutsuz olmayın. Hekim ve yaptırdığınız merkez gerçekten çok önemli. İnşallah herkese nasip olurr :)

bebğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah arkadaşım yeni gebe olduğun için san asormak istedim transferim 5. günümdeyim 2. denemem bir tane kızım var ama işte heyecan ya ilk gibi çok belirti yok mu var mı anlamadım ban ayardım etsene sende ne gibi belirtiler oldu

mrb ben kendi durumumu paylaşmak istedim. yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendiğimde dünya başıma yılıkdı. bebeğimin olmayacağını düşündüm. yaşıma rağmen rezervim 39 yaş civarında gözüküyordu. tüp bebek denedim ama olacağını düşünmüyordum bile. ilk denemem de hamile kaldım. kızım şimdi 9 aylık. hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. iyi bir merkez ve doktor ile oluyor. tabi önce allahın yardımı ile. bebeğim 1.5 yaşında olunca bir daha deneyeceğim ama şansım iyice düşmüş olacak. ama ben yine olacağına inanmak istiyorm. anne olmak çok güzelmiş . umaraım isteyen herkes anne olur. kimse umudunu yitirmesin

Herkese merhaba,
Bende bebek hasreti çekiyorum ve anne olmayı çok istiyorum... Ankara'da yaşıyoruz. Burada 4 defa başarısız tüp bebek denememiz oldu. Daha sonra İstanbul'da bir arkadaşımın arkadaşının başarılı bir tüp bebek denemesini öğrendim... Önce İstanbul'da olduğu için neresiymiş, kim yapmış pek ilgilenmedim... Ama biraz zaman geçip benim başarısız ve yıkıcı denemelerim olunca bebek sahibi olmak için denemeye değer diye düşündüm... Arkadaşımdan detayları öğrendim, planımızı yaptık, randevumuzu aldık ve gittik... Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Selen Sezginsoy ile ilk randevumuzda içime merkezin adı gibi umut doldu :) doktorumuz çok pozitif, ilgili, güleryüzlü ve konusunda çok bilgili... 4 defa başarısız deneme olunca insan ne yazık ki acı tecrübeler kazanıyor ve kıyaslama yapabiliyor... Selen hanım bizi çok güzel karşıladı. Bizi anladı. Ve sorduğumuz herşeye sabırla cevap verdi... İçimizi rahatlattı. Merkezin laboratuvarından tutunda, kullanacağımız ilaçlara, dozlara, risklere, ilerleyişe kadar her konuda bizi bilgilendirdi. Biz şimdi beklemedeyiz. Dr. Selan hanım bize farklı bir ilaç kullandı ve sonuç olarak tüp bebek yapıldı. 2 hafta sonra sonucumuz belli olacak... Kendimi çok iyi hissediyorum. Çok umutluyum... İnşallah bu sefer olacak. Şimdi Ankara'dayız. Sonucumuzu bekliyoruz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin... Buna vesile olan doktorlarımızdanda allah razı olsun...
İnş guzel hayırlı sonuclar alırsın ben de ank dayım. Hangı merk tedavi oldun adaşım..

Merhaba arkadaşlar ben 22 eylülde transfer oldum 2 embiryo 5.gun embiryosu ve sonuç bekleyenlerdenim bu benim ikinci denemem ilk aralıkta yapıldı 8 haftalik kürtaj oldum o dönem bazı belirtileri vardı ama şimdi hiç belirtir yok sadece transferden sonra ki gün su gibi birsey geldi kesildi üçüncü gün de aynısı oldu sonra gelmedi acaba diyorum onlar embiryo muydu ve ve belirti de olmayınca acaba diyorum böyle olan varmi ydi bayramda sonuç alacagiz ama strese girdim

Kizlar bana yardimci olurmusunuz ? Tup bebek dusunuyoruz.. on muayne sart dimi ? Ne kadar once on muayne olmali..

Ben de surece yeni baslayacak olanlardanım. Ankarada tedavim ama baska bir yerde oturuyorum. Ayrica da calisiyorum. Bu surecte cok fazla rapor almam gerekecek mi onuerak ediyorum. Ogretmenim ve ogrencilerimi de com fazla bos birakmak istemiyorum. Bu adetten sonra doktorum yumurtalara bakacak henuz en basindayim. Siz ne siklikla hastaneye gotriniz? Ozellikle de farkli sehirlerde oturup baska sehirlerde tedavi olablardan yanit bekliyorum.

merhaba evet ön muyane şart adetliyken gidiyorsun zaten kontrollerle ybaşlıyor aşama ilçtı iğneydi tahlildi derken sana göre ilaçların dozunu ayarlıyorlar

arkadaşlar ben bugün ilk muayemi oldum önümüzdeki ay tedavi başlıyor . benim yumurta rezervim çok düşük bir an önce başlamak gerekiyomuş. bugünkü muayanede tek yumurta görüldü iyi bir yumurtan var dedi ama ne demek istedi anlamadım. görüşme çok hızlı geçti dr baya yoğundu

arkadaşlar ben bugün ilk muayemi oldum önümüzdeki ay tedavi başlıyor . benim yumurta rezervim çok düşük bir an önce başlamak gerekiyomuş. bugünkü muayanede tek yumurta görüldü iyi bir yumurtan var dedi ama ne demek istedi anlamadım. görüşme çok hızlı geçti dr baya yoğundu
merhaba tüp bebekmi yaptırıyorsun

X