Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar,4,5 senelik bir beklemeden sonra sonunda bende hamileyim..hamileyim yazarken bile kendimi bir garip hissediyorum:))çünkü hala inanamıyorum..neyse uzun lafın kısası Allah nasip etti ve oldu inşallah bundan sonrası da sorunsuz bir şekilde devam eder..Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu..

Biraz hikayemden bahsetmek istiyorum..6 senelik evliyim ve 4,5 yıldır bebek istiyoruz.bu süreçte 2 aşılama,1 tüp bebek denedik ve negatifti..ilk tüp bebeği 2 sene önce yaptırmıştık.ben geçen ay tedaviye başladığımız 2. tüp bebekle hamile kaldım..ve sonucu dün öğrendim..o idrar testinin pozitifini hiç göremeyecekmişim gibi geliyordu..ama sonunda oldu...sizde sakın pes etmeyin hiç olmayacak dediğiniz bir anda oluveriyor..sadece sabır..

Son olarak belirtilerimden bahsetmek istiyorum..Çünkü beklediğim süreçte sürekli kendindeki belirtileri buradan arayıp başkalarıyla saatlerce karşılaştırmak ne demek iyi bilirim.işte o belirtileri hep burada buldum.O kadar belirleyici oldu ki ve kesin olmayacak dediğim anda aynı belirtileri yaşayıp hamile kalan arkadaşları okuyunca rahatladım hep..belki bende birilerini rahatlatırım burdan...

Merhaba hangi hastaneden çıkartıyorsun raporunu?

canım Zeynep Kamil hastanesinden çıkarmaya çalışıyorum İstanbul Üsküdarda ama biraz sorunlar çıkacak gibi doktor aşılama isteyebilirler sizden dedi ama benim eşimin sperm sayısı zaten 8 milyon ve hareketleri yavaş sakatlar nasıl aşılama olacak bilmiyorum çok canım sıkıldı

Neredeyse transferin ilk gününden itibaren resmen adet sancısı çektim..bazen gece artıyordu şiddeti bazen gündüz..bu 7. güne kadar devam etti.7. günde daha azdı ama yinede ara ara devam ediyordu.bu arada 7. gün idrar testi yaptım tabiki negatif..düşünsenize hem adet sancısı hem negatif moral sıfır..bide kullandığımız crinone jel varya bi kısmı sonradan geri geliyordu o güne kadar beyaz gelen jel 5.gün pembe geldi. al bi sinir bozukluğu daha:))neyse 8. gün daha da azaldı ağrı,ve 8. günde sabah yediklerimi çıkarma isteği oldu ,şiddetli bi mide bulantısı değil ama çıkarınca rahatladım sadece sabah oldu tabi,9. gün de aynı şey oldu.benim 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti ve test günüm transferin 10. günüydü.ama ben 9. gün idrarda pozitifi gördüm Allah'a şükür kanda da 267 çıktı değerim..ağrılarım hala devam ediyor..bu ağrılarla ilgili bi bilgisi olan varsa sizde beni aydınlatırsanız sevinirim:)))))))))neyse sonuç olarak söylemesi kolay diyeceksiniz(ben öyle diyordum çünkü:)))ama lütfen sabredin..Allah herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum..hoşçakalın..

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canımm benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder

Kızlar merhaba forumu hep okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım ama çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Kafam çok karıştı... Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım..

arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?

Canim sperm sayisi sonucuna gore sanmiyorum asilama yaptiracaklarini daha once yaptirdin mi hic asilama

Canim sperm sayisi sonucuna gore sanmiyorum asilama yaptiracaklarini daha once yaptirdin mi hic asilama

hayır canım yaptırmadım çünkü bütün doktorlar sperm sayınız aşılama için yetersiz boşuna oyalanmayın dediler bizde zaman kaybetmeyelim diye yaptırmadık ama zeynep kamil hiç yaptırmadık diye aşılama isteyecek sanırım bizden çok canım sıkılıyor bu duruma

canım inşallah hamişsindirrrrrr doktorunu aradın mı peki ?

Seninde dedin gibi sperm sayısı aşılama için düşükse denemiyorlar şayet benim gittiğim yer öyle büyük ihtimalle seninde öyle olur içini ferah tut Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin en kısa zamanda amin.

evet canım ben gördüm, daha doğrusu yaşadıklarımı yazayım karar senin, benim gittiğim zaman birde misafirhanesi vardı toplama kampı gibi il dışından geldiğimiz için kalmak zorundaydık, tanımadığın 3 veya 4 aileyle aynı dairede yaşanan bir ortam, kötü, ifade edemeyeceğim derecede neyse kliniğe gelelim hakan beydi doktorum, paldur küldür tedaviye başladık hiç birşey bilmiyoruz tabi, ne yazikki bi dünya umut ve çil çil para döktük olmadı, ikinciyide orda yaptık hatta dondurulmuşlarım oldu ikinci tedavide bir sür ü ilaç bir sürü umut daha ne birsürüler çook çoook kalabalık bir yerdi, nedeni araştırılmadan yanlış üzerine yanlış a celeci tavirları devlet hastanesi politikası ve ödediğin paraya fatura dahi kesmezler, vergiden tasarruf daha ne çirkinlikler olmadı tabii, dünyamız yıkılmıştı kredi ödemekten de bıkmıştık sonuç negatif olunca daha bi koyuyor insana psikolojik tedavi görmeye başladım yaşadığım olumsuzluklardan ve sonunda bi kere daha dedik bi kere daha istanbulda arayıştaydık bürüksel dedik gittik kafamda soru işaretleri oluştu, memorial dendi nur hoca daha sonra orayada baktık yaptığımız hataları tekrar yapmak istemiyorduk, bu araştırmalarda pahalıya maloldu tabi her gittiğin yerde muayene parası 250 den aşağı değildi, neyse sonuç şuan 7 aylık bi oğlum var dünya tatlısı memorialde başladım 2 emriyom vardı ikisi transfer edildi ve teki tuttu, orda tanştığım tedavi gören 2 arkadaşım var birinin tek emriyosu, diğerininde 2 emriyosu vardı şuan 3.müzünde bebeği var, rabbim isteyipte olmayan ve bakabilecek herkese nasip etsin, vede gebeliğim boyuncada çalıştım, merkez seçimi çook çoook önemli bu tedavide öncelikle labaratuar önemli ben memorialden çok memnun kaldım. nacizane tavsiyemdir yaşadıklarım çok kötüydü suan eskiye götürdün beni hem ağlıyor hem yazıyorum gitme arkadaşım oraya dondurulmuşlarımızı bile imha ettirdik. zaten gazetelere manset olmuş bir klınık daha önce kadınlar kulubündede bi arkadaş taşımıştı gazetede çıkan haberleri.
arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?

inşallah canım bakalım hayırlısı olsun yarın heyetten çıkacak dosyam yazarım burayada teşekkür ederim çok

kızlarr yazışmalarıı okurkenn gördümm ki birkeç kere denemeden sonra pozitif sonucunu görmişsinizzz.. birkaç sorum var kafamı kurcalayan, yardımcı oluabilirseniz çok mutlu ourumm biz de eşimde problem var, sperm azlığı, ilk denememizi göztepe medikal park da yaptık, sonuç negatif. ikinci denemmizi dondurulmuş embriyolarla yine medical park da yaptık ve dün tekrardann negatif sonuç aldık :'( çok üzüldük eşimde ben de ama yapacak birşey yok, nasip sonuçta... kendimizi toplamaya çalışıyoruz ufak ufakkk

zeynep kamil den rapor almak için gittim yazın ve bana yapılan tüm tetkikler sonucunda ben de hiçbir sıkıntı olmadığına karar verildi. ama 2 denememiz de olmadı, nasip tabi ama artık hastane işleyişiyle ilişkilendirmeye başladım :'( ikinci deneme öncesi hiçbir test falan bile yapılmadı. sadace 3-4 günde bir vaginadan ultrasonlu muayene oldu. transfer sonrası bazı arkadaşlar yine 2 günde bir muayeneye gitmilerrr, hatta medikal park test günü aramadı bile..

sizin transfer öncesi ve transfer sonrası takibiniz nasıldı, yazarsanız çok sevinirim. birde ikinci denemenize başlamadan önce doktorunuz belli tetkikler yaptırdı mı, yada olumsuz sonuç arkadasından sebep araştırmak maksatlı bir takım tetkikler yaptırdıı mı?....

öncellikle sabır sabır, Rabbimin imtihanı hayırlısını istedim hep rabbimde nasip etti, inşallah sizinde olumlu sonuçlanır sonrası, sorularına gelince ilk iki denemem tamamen cahillik miş şuan görüyorum işin ehli olmayan insanların elinde oyuncak olmuşum, neysem, memorialdeki denemizde bizden test istendi bir kaç tane onları yaptırdıktan sonra başlandı, transfer öncesi bazen her gün bazende bir gün ara verip çağırıp yumurta takibi yapıldı, transferden sonra biz zaten şehir dışından geldiğimz için eve döndük ve test günüm arandım, birde doğum yaptığımda

Benimde ikinci tranaferim oldu. İlk taze embirio trafnsfer edildi. Ikincisinde dondurulmuş 4 embiriyodan sadece 1 i sağlıklıydı ve onun transferi yapıldı 12 sinde.Bugün 5. Günüm bekliyoruz. Evdeyim hep...düşünmemeye çalışıyorum. ..

Kızlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.. Dualarımız hepimize olsun.. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş.. AMİİNNN...benimde çarşamba yada perşembe opum olacak.. Heyecanla bekliyoruz.. İnş hayırlısı olur, kucaklarımız dolar..düşünmemek elde değil, okumamak araştırmamak elde değil.. Bolca dua edip pozitif düşünelimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…