Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Mrb arkadaslar bende bi cok insan gibi tup bebek magduruyum kayseride kendince isim yapmis prof ve ogretim uyesi olan ercan aygene gittim yanlis teshis yanlis tedavi ve yanlis transferle paramla beni rezil etti kayserili arkadaslar kesinlikle prof dr ercan aygene gitmeyin.suan hamileyim ERCAN AYGENIN karartigi dunyami canim doktorum harika insan DrTURGUT AYDIN aydinlatti.kesinlikle Acibademe gidin kayserili proflarin para tuzana dusmeyin.

Amin rabbim hepimize yaşatsın yolun başındayız bizde.Şürrediyorum ve rabbime emanet diyorum. Ben 28 yaşındayım izmirde oturuyorum. İzmir tepecik kadın hst. de tüp bebek bölümünde yaptırdım. çok ama çok memnun kaldım ordan. Bizim problemimiz kistlerimdi.tüplerim kapalıydı ameliyat oldum kanallarım açıldı.kendiliğinden yine olmadı. aşılama denedik olmadı 2 kere. sonra tüp bebek denedik. tuttu. benm vücufum kist üretiyo. onlarda bu durumu zorlaştırıyo tabi. Rabbim tez ve hayırlı zmanda hepimize bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin. herkese bol bol dua ediyorum..

Bunu Allah bilir canım benim. Siz gidin bi Tüp bebek doktoruna ne yapmanız gerekirse o size söyler. Rabbim yardımcınız olsun..

Emos benin esimin daha onceden 2 cocugu olmasina ragmen semen analizlerinde varikoselinden oturu sperm bulunamamisti daha sonra acibademde yaptigimiz sonucta cok az da olsa cikti 1 sene sonra tup bebek icin john hopkinse gittigimizde ml de 1 milyon cikti. Laboratuvar gun icinde 2 kez bile sperm aliyor.ilkinde hic cikmayip 2.sinde ml de 20 milyon bulduklari oluyormus.onun icin bir kac kes sperm analizi yapin degerleriniz hala asilama altindaysa tup bebege basvurun

tup bebek fıyatları hakkında bılgı verebılırmısınız?
Günaydın arkadaşım. Ben rapor çıkartıyorum. rapor olunca umut tüp bebek 2000 tl fiyat verdi. Doktora ilk muayende 240 tl ödüyorsun. İlaçlar var biz ödüyoruz. Kısacası sgk varsa 2000+240 muayene + ilaçlar herşey dahil 3000 tl yi bulur işte. Sen raporlumu yaptırıcaksın.

Ben Temmuz ayında mikro enjeksiyon ile ikiz hamile kalmıştım ama geçen hafta 1 er hafta ara ile ölü doğum yaptın 21 haftalıkken. Doğumun biri normal biri sezeryan oldu. Sizce tekrar ne zaman tüp bebek çalışmalarına başlamalıyım ve yine hemen tutar mı

Iyi akşamlar arkadaşlar Gaziantep'te tüp bebek yaptıranlar varmı ilk denememiz tutmadı ikinci denememiZi yapıcagız bilgisi olan lütfen yazabilirmi .

Merhabalar arkadaslar daha once 5 kez hamile kaldim normal yolla fakat,rahim icindeki perdeden dolayi olmadi,simdi gebzede tup bebek yaptirdik aydin beye ,tabi once rahim ameliyati oldm ne olur bol bol dua edin 5.aralikta test yaptiracagim

Merhabalar arkadaslar daha once 5 kez hamile kaldim normal yolla fakat,rahim icindeki perdeden dolayi olmadi,simdi gebzede tup bebek yaptirdik aydin beye ,tabi once rahim ameliyati oldm ne olur bol bol dua edin 5.aralikta test yaptiracagim

amin canım ..ilk denemen galiba inş.olur.

hamile olan hanımlar özellikle ikizi olanlar size 2 embriyo mu yerleştirildi? Tek mi? Meraklıyım da :)

Merhaba Hanımlar,
Sadece okumak amaçlı kullandığım bir yere ilk kez cevap yazıyorum.
Allah bu yolda ilerleyen hepimizin yüzünü güldürsün diyorum.
35 yaşındayım ve 2 aylık evliyim. Evlenmeden önce yaptırdığımız testlerde eşimin sperm sayısının düşük olduğunu (03 milyon/ml) ve tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimizi öğrendik.
İlk sperm testini eşim Genart ta verdi ve oraya hiç içi ısınmadı. Sekretaryası da oldukça kötüydü.
Etraftan duyduğum olumlu/olumsuz yorumlar üzerine Anatolia'ya ya Hakan hoca ile tanışmaya gittik. Adam cool, evet..ama hastaya olan ilgisi, anlatış biçimi, çalışanların tutumu çok pozitif geldi bize. Hemen planımızı yaptık. 13 Aralık'ta Lucrin kullanmaya başlıyorum. Kısmetse 31 Aralık'ta yumurta toplama olacak.

Asıl değinmek istediğim; Hakan bey bizden kromozom testi istedi. Birer tüp kan ve 190 lira para veriyorsunuz. Sonuç 10 gün sonra çıkıyor. Kesinlikle hamile kalmayı düşünen herkesin yaptırması gerekiyor bence. Eşimin sonucu iyi çıkmadı. 13. ve 14. kromozolar yer değiştirmişler. Yani problemli çocuk riski çok yüksek. Bu sebeple bizim embriyoyalara PGT testi yapılacak. Tedavimiz 4800 kliniğe + 1000/1500 ilaca olacakken şimdi 900 + her embriyoya 100'er euro eklenerek devam edecek. Çok şükür ki kromozom testi yapılmış. 100 kişiden 2sinde bu sonuç çıkıyormuş, yani evlenmeden önce belediyede verdiğimiz kanlar ile bu test yapılsa çoğu kişinin problemli çocuğu olmayacak!!!

Önümüzdeki günlerde Anatoli'da olacak olan varsa tanışmak isterim. Ben 23 Aralık'ta gitmeye başlıycam.
Allah hepimize önce akıl sağlığı sonra da sağlıklı bebekler nasip etsin :)

arkadaslar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde acilmamis ilaclar var.ilgilenen varsa bana ulassinlar.

arkadaslar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde acilmamis ilaclar var.ilgilenen varsa bana ulassinlar.

benim 4. cü tedavim olacak maddi manevi çok yıprandım,çok zorlı bir şüreç,siz hamilemisiniz,ben ilaçlarınıza talibim

merhaba kızlar, tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz kime nereye gideceğim konusunda lütfen bana yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba.ben de size bir şey sormak istiyorum.gebe kaldığınızda kaç kiloydunuz acaba?benim de kilo problemim var da.tüp bebek için bir sakıncası var mı kilonun?

Merhaba canım sürekli farklı sayfalarda dolaşıyorum ama ,banada bhaftaya salı günü ilaç yazacaklar ne yazacaklarını bilmiyorum veya perşembe günü, ogüne kadar kimse talip olmasa size özeldden yazarım ayrıca iyii niyetin için tşk ederim kendi adıma nasip kime denk delirse artık

inci_2014 nerelerdesin ilaçlar duruyormu? ben talibim bugün yazdırdım ve 600 tl tuttu transfer hariç kimseye vermediysen bana ulaşırmısın

inci_2014 nerelerdesin ilaçlar duruyormu? ben talibim bugün yazdırdım ve 600 tl tuttu transfer hariç kimseye vermediysen bana ulaşırmısın ilaçlarım bunlar:
puregon 300, 7 adet
orgal-tran 0,28 5 adet
ovitrelle 250,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…