- 24 Kasım 2013
- 4
- 0
- 34
tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...probleminiz neydi öğrenebilirmiyim ve hangi merkezde yaptırdınız yaşınızıda yazarsanız çok memnun olurum biraz fazla oldum kusura bakmayın :126:
Arkadaslar size bi sorum olcak ins siz biliyosunuzdur hepiniz artik tecrübe sahibi olmsusnuz.. Benim ilk esimden iki cocugum var sorunsuz istedim anda hamile kaldim fakat simdiki esimde sorun cikti sperm sayisinda tüp bebek ilk denemede hemen tutarmi dogum yapmis biri olarak acaba ???
Arkadaslar size bi sorum olcak ins siz biliyosunuzdur hepiniz artik tecrübe sahibi olmsusnuz.. Benim ilk esimden iki cocugum var sorunsuz istedim anda hamile kaldim fakat simdiki esimde sorun cikti sperm sayisinda tüp bebek ilk denemede hemen tutarmi dogum yapmis biri olarak acaba ???
kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Günaydın arkadaşım. Ben rapor çıkartıyorum. rapor olunca umut tüp bebek 2000 tl fiyat verdi. Doktora ilk muayende 240 tl ödüyorsun. İlaçlar var biz ödüyoruz. Kısacası sgk varsa 2000+240 muayene + ilaçlar herşey dahil 3000 tl yi bulur işte. Sen raporlumu yaptırıcaksın.tup bebek fıyatları hakkında bılgı verebılırmısınız?
Merhabalar arkadaslar daha once 5 kez hamile kaldim normal yolla fakat,rahim icindeki perdeden dolayi olmadi,simdi gebzede tup bebek yaptirdik aydin beye ,tabi once rahim ameliyati oldm ne olur bol bol dua edin 5.aralikta test yaptiracagim
arkadaslar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde acilmamis ilaclar var.ilgilenen varsa bana ulassinlar.
aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
arkadaslar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde acilmamis ilaclar var.ilgilenen varsa bana ulassinlar.