selam kızlar
transferden en erken kac gun sonra hamılelıgı ogrenebılıyoruz. 12 gunden once ogrenen var mı... ben 1 hafta sonra cıkar dıye duydum. acaba dogru mudur....
Benimde transferimin 8,gunu heyecandan oluyorum cok heyecanliyim
baktirmak istiyorum ama sonuctan korkuyorum..
Henüz doğum yapmadım ama ben de ilkini 6 haftalıkken kaybetmistim. Allaha Şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bunu göremeyenler de var. İyi bir merkeze git mutlaka.arkadaşalar ben2.tül bebek denemesi için araştırmalar yapıyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama nedense hiç aklımdan çıkmıyor bu duyguyu yaaşyamayacağım gibi geliyor rabbim sabrımı versin eğer kaderim böyle ise ....
eşimde sperm hız sayı hareketlilik problemi var morfolojimiz 2 tüp bebek için sperm sayısı 12 milyondu 6 haftalıkken düşük yaptım durumu bizim gb olup hamile kalıp doğum yapanlar var mı paylaşımlarınızı bekliyorum
Henüz doğum yapmadım ama ben de ilkini 6 haftalıkken kaybetmistim. Allaha Şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bunu göremeyenler de var. İyi bir merkeze git mutlaka.
Evet. 3.denememdesanırım hamilesin bu ikinc bebeğin tüple mi oldu
Evet. 3.denememde
Hayır değildi. Sebepsiz infertilite. En kötüsü yani. Problemi bulamıyorlar.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sizde demi sıkıntı sperm hızs sayı ve morfolojiydi
merhaba;
benim transferimin 14. Günü bhcg değerim ii şüjür ikiyede katladı ama son 3-4gündür kasık ağrım var ince sızı şeklinde bazen artan bazen azalan ama hiçbir zaman öle kıvrandıracak derece deil hissediorum adet ağrısı gibi.özellikle işte yada ev işi yapınca daha artıyor.sizlerdede böyle olan var mı??ben yerleşmedendir die düşündüm ama bir arkadaşım korkuttu bugun çok
yarın doktorumada sorucam ama bu gece geçmez şimdi bana cevap verirseniz çok sevinirimmmm
Tamam seninki olmuş... Allah sağlık versinMerhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerim ii şüjür ikiyede katladı ama son 3-4gündür kasık ağrım var ince sızı şeklinde bazen artan bazen azalan ama hiçbir zaman öle kıvrandıracak derece deil hissediorum adet ağrısı gibi.özellikle işte yada ev işi yapınca daha artıyor.sizlerdede böyle olan var mı??ben yerleşmedendir die düşündüm ama bir arkadaşım korkuttu bugun çok
Yarın doktorumada sorucam ama bu gece geçmez şimdi bana cevap verirseniz çok sevinirimmmm
aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
merhaba kızlar bende bayramdan sonra tüp bebek yaptırıcam şimdi rapor almak için uğraşıyorum önümüzde ki çarşamba günü dosyam heyetten gelecek inşallah herşy yolunda giderde bende bayramdan sonra tüp bebeğe geçebilirim