Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

selam kızlar
transferden en erken kac gun sonra hamılelıgı ogrenebılıyoruz. 12 gunden once ogrenen var mı... ben 1 hafta sonra cıkar dıye duydum. acaba dogru mudur....

Benimde transferimin 8,gunu heyecandan oluyorum cok heyecanliyim
baktirmak istiyorum ama sonuctan korkuyorum..

Benimde transferimin 8,gunu heyecandan oluyorum cok heyecanliyim
baktirmak istiyorum ama sonuctan korkuyorum..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim hikayemde yeni sayılır ben 13 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı aslında şu 12 sene boşa geçti sayılır alışmıştım olmadığına taki kızkardeşimin tüp bebek deneyip ilk denemesinde tutunca bende cesaretlendim bizimde eşimde problem siperm sayımız çok düşük 2 milyon falan ameliyat olmuştu hepten düştü 1 milyona çapaya gittik bi ilaçla biraz yükseldi değerleri ben 38 yaşımdayım eşimde 40 devlette bu sene son senem bir yandan devleti koşturuken diğer yandan özele gittik benden tahliller istediler rahim filmide çekildim hepsi temiz çıktı ilk iki deneme sonuç hüsranla bitti birileri bize bi çay önerdiler onuda gittik aldık çayı ikimizde içmeye başlamıştık tekrar üçüncü denememizde emriolar çok kaliteli olmuşlardı önceden saklanamıyolardı bütün yumurtalarım ziyan oluyordu ben bu çaya yordum kalitesini spermlerin değeri düşmüş fakat kalitesi artmıştı yüzde kırk ileri hareketi olmuş önceden ileri hareketi hiç yoktu dört adet emrio oluşmuş ikisini transfer ettiler ikisini dondurdular bu sefer çok umutluydum olucak dedim öğreneceğim günün 3 gün öncesi test yaptım değerim 11.94 çıkmıştı buda gebelik gözüküyo ama daha yeni dediler bu oran düşebilirde yükselebilirde günüm gelip çattığında gebelik yok dediler çok üzülmüştüm bu sefer tamam demiştik oysa sonra hemen arkasından dondurulmuşları denedik oda olmadı bi türlü olmadı bu arada çapada sonuç bildirimi çıktı tüp bebek raporumuz onaylanmış ama yanlız benden hiperoskopi istiyorlar çarşamba günü gidicem neden olmuyor bi türlü anlamıyorum doktorum sende bişey yok dedi ama benim içim rahat etsin diye gidicem maddi manevi çok yıprandım ama şuna inanıyorum rabbim nasip edecek asla pes etmiycem sonuna kadar devam elimden geleni yapıcam takdiri ALLAHa kalmış yapıcak bişeyim yok alnımıza ne yazıldıysa onu görücez yapıcak bi şey yok ...

Henüz doğum yapmadım ama ben de ilkini 6 haftalıkken kaybetmistim. Allaha Şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bunu göremeyenler de var. İyi bir merkeze git mutlaka.

Merhabalar
Ben 38 yaşında mikroenjeksiyon yöntemiyle 13 haftalık hamile anne adayıyım ..bu ikinci denemem ilk denememde 7 haftalık sonlandı ..genetik yaptırdım kromozom bozukluğu çıktı..vücut sorunlu gebeliği sonlandırıyormuş tutmuyormuş..iyi bir yerde yaptırmakta önemli el becerisi var en son aşamada yani embriyo transferi olurken..

Merhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerim ii şüjür ikiyede katladı ama son 3-4gündür kasık ağrım var ince sızı şeklinde bazen artan bazen azalan ama hiçbir zaman öle kıvrandıracak derece deil hissediorum adet ağrısı gibi.özellikle işte yada ev işi yapınca daha artıyor.sizlerdede böyle olan var mı??ben yerleşmedendir die düşündüm ama bir arkadaşım korkuttu bugun çok
Yarın doktorumada sorucam ama bu gece geçmez şimdi bana cevap verirseniz çok sevinirimmmm

Merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek tedavisine başlıcaz allahın izni ile ama ben internetten okudum şartlar varmış kadının 23 yaşında olması ve en az 3 yıllık evli olması gibi . Ben 21 yaşındayım ve eşim ile tam 2 yıllık evliyiz . Cok korkuyorum hastaneden olumsuz cevap almakdan lütfen yardımcı olurmusunuz bu konuda bilğisi olan arkadaşlar . Cevap larınızı bekliyorum :18:

merhaba arkadaşım öncelikle rabbim saglıklı sıhhatli bir hamilelik gecirmen dileğimle sonra hayırlısı ile inşallah kucagına alırsın bebişini . Veeeee darısıı diger umatla bekleyen bizlere inşalllah yaşın kaç bizde tedaviye başlıcaz benim yaşım 21 ve bazıları yaşın küçük tüp bebek yapmazlar aşılama olur diyolar ve benim aşılamaya hiç umudum yok.senn yorumunu merak ettim tatlım cevabını bekliyorum ??

3 kez aşılama. 3 tüp bebek denemesi. 2.si dondurulmuş tan. 3.tüp bebek başarılı. Doğuma henüz var...

Tamam seninki olmuş... Allah sağlık versin

aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

Bendede insülin direnci var hap kullanıyordum ama 14 haftalık hamileyim Dr um hiç izin vermedi kullanmama ..ben yediklerime dikkat ediyorum ..bol su iç lütfen . Kilolu hamilelerde çok kilo alınması riskli ve gereksizmiş bu devrede normal yediğinden alıyor zaten bebişin gerekli besini ..bebeğini düşün moralini bozma başka şeylerle oyala kendini,dinlen ,oturup kalkmana dikkat et bu aşamada..

merhaba arkadaşlar ben yenı uyeyım ben de 16 eylülde lucrınle uzun protokol tup bebek tedavısıne başladım sorun erkek kaynaklı fakat 28 eylülde adet oldum her sey normal gıdıyor ben de sıkıntı yok cunku.normalde adetın 2 ya da 3.gunu dıger ıgnelere gecılıyor okuduğum kadarıyla fakat benım ıslemlerım bayrama gelecegı ıcın sımdılık o ıgnelere gecılmedı yıne 21 ekıme kadar lucrın 10 mg devam edecegım doktor bır problem olmayacgını bayram donuşu dıger ıgnelerle tedavının devam edecegını soyledı yalnız bu ıgneyı bır gun bıle gecırmyecekmısım umarım doktorumuz her seyı kontrol altına almısıtır

Herkese Merhaba.
İkinci tüp denememiz sonrası 09/02/2012 de ikiz kızlarımız oldu. Şu an 1,5 aylık doğal gebeliğim var. Kimse umudunu yitirmesin. Her şey gönlünüzce olsun.

merhaba kızlar bende bayramdan sonra tüp bebek yaptırıcam şimdi rapor almak için uğraşıyorum önümüzde ki çarşamba günü dosyam heyetten gelecek inşallah herşy yolunda giderde bende bayramdan sonra tüp bebeğe geçebilirim

Merhaba hangi hastaneden çıkartıyorsun raporunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…