Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

beklemesi cok zor ya Allah tamamina erdirsin bekleyenleri benim sevincim bi haftacik surduu insallah sizinkide oyle olmaz cok zahmet cektik git gel git gel insallah herkezin kucagi bebis olur Allahim sen saglikli sihhatli bebis isteyen bizleri gor yarabbim acilan elleri bos cevirme yarabbim( amin).

beklemesi cok zor ya Allah tamamina erdirsin bekleyenleri benim sevincim bi haftacik surduu insallah sizinkide oyle olmaz cok zahmet cektik git gel git gel insallah herkezin kucagi bebis olur Allahim sen saglikli sihhatli bebis isteyen bizleri gor yarabbim acilan elleri bos cevirme yarabbim( amin).
Aminn canım aminn elbette herşeyin bir zamanı var.. Pes etmek yok, sabır ve dua.. Rabbim inş herkese bizlerede nasip eder..

Uzun zamandır giremiyorum belki anlatmisimdir 1asilama 2 tup un (ank. Anatolia hakan yaralı) ardindan 3. Tedavimde (ist. Tup mrk. Aret kamar) hamile kaldim 9 aylik bir kizim var allahim bagislasin rabbim Herkese nasip etsin

cok zor yasananlar o göz yaslari şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca tuhaf oldum ümidinizi yitirmeyin sizler icin ve çevremde çocuğu olmayan arkadaşlarım için daima dua ediyorum.

arkadaşlar en son yukarıdaki mesajı yazmışım. Gelişmeler şu şekilde: tüp bebek için birçok teste girdik. Doktor 1,5 yıl denememizi istedi. iyi ki de böyle olmuş. Şuan 21 haftalık hamileyim. Allah nasip kısmet ederse bebeğimi kucağıma almak için dua ediyorum. Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Olmuyor demeyin, olmadığını unutun... Ben ev taşırken " ne de olsa bu kadar yük kaldırıp yorulurken olmaz" diye aklımdan tamamen çıkardığımda hamile kaldım... :KK49:

merhaba normal yollamı oldu bebeğiniz acaba?

merhaba bende 6 yıllık evliyim ilk yıl çocuğumuz olmayınca dr a gittik hormon testleri ultrason falan derken bende herşey normal gözüktü eşimde şekil bozukluğu çıktı azda olsa problem var dediler tedaviler eşime yönelik yapıldı varikosel ameliyatı bile yaptılar ama yıllar geçti hala olmayınca tüp bebek yapalım dedik muayne oldum ve birde ne olsun 3.5 cm çikolata kistim var ve endometriozis hastası olduğum ortaya çıktı :KK14: bunca yıllık tedaviler hep boşa kürekmiş velhasıl dr hemen tüp bebek deneyelim bunca yıllık evlilikte aşılama gereksiz dedi bizde kabul ettik herşey çok güzel gitti 8 yumoş toplandı 7 si döllendi 5.güne bekleticez kaliteleri güzel dedni son güne 1tanesi gelebildi transfer yapıldı ve sonuç negatif :KK25: çok üzgünüm 29 yaşındayım ama on yıl daha yaşlandı 2.deneme için toparlanamadım ya olmazsa bu hastalık varken sanki zor gibi geliyo...

merhaba normal yollamı oldu bebeğiniz acaba?

Evet normal yolla oldu. Şuan 4 haftalık bebeğim var :nazar:
Sezaryenden sonra dr senin hamile kalman mucize çünkü kanalların nereyse tıkalıydı dedi. Çok şükür, rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah. Dualarım sizlerle. İnancınızı kaybeymeyin..

merhaba bende 6 yıllık evliyim ilk yıl çocuğumuz olmayınca dr a gittik hormon testleri ultrason falan derken bende herşey normal gözüktü eşimde şekil bozukluğu çıktı azda olsa problem var dediler tedaviler eşime yönelik yapıldı varikosel ameliyatı bile yaptılar ama yıllar geçti hala olmayınca tüp bebek yapalım dedik muayne oldum ve birde ne olsun 3.5 cm çikolata kistim var ve endometriozis hastası olduğum ortaya çıktı :KK14: bunca yıllık tedaviler hep boşa kürekmiş velhasıl dr hemen tüp bebek deneyelim bunca yıllık evlilikte aşılama gereksiz dedi bizde kabul ettik herşey çok güzel gitti 8 yumoş toplandı 7 si döllendi 5.güne bekleticez kaliteleri güzel dedni son güne 1tanesi gelebildi transfer yapıldı ve sonuç negatif :KK25: çok üzgünüm 29 yaşındayım ama on yıl daha yaşlandı 2.deneme için toparlanamadım ya olmazsa bu hastalık varken sanki zor gibi geliyo...

Bu arada ben endometriomadan 2 kere ameliyat oldum (açık ameliyat). İkinci ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım.
Bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip ama onun bebeği de 4 yaşına geldi bile. Sakın üzülme, bu hastalık bebek sahibi olmana engel değil.
Tüp bebek denemelerinde ilk deneme genellikle başarısız oluyormuş. Umarım en kısa zamanda toparlanabilirsin vve hamiş olursun. Bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama o gün gelecek ve herşeyi unutacaksın. Allah yardımcın olsun.

Sevgili elfile, çok çok çoooookkk sevindim bu ne kadar güzel bi haber böyle :)) işte Rabbim ve mucizesi.. Allahtan ümit kesilmez diye boşa dememişler. Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütsün inşallah. Bu mübarek cuma gününde olmayan herkese bebek nasip etsin. Hayırlı cumalar arkadaşım çoooookkk öptüm seni arada yaz böyle sevgiler... :KK16: :KK16:

Amin arkadaşım. Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. Darısı tüm isteyenlerin başınaa :nazar::nazar::emir_bebek:

Bu arada ben endometriomadan 2 kere ameliyat oldum (açık ameliyat). İkinci ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım.
Bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip ama onun bebeği de 4 yaşına geldi bile. Sakın üzülme, bu hastalık bebek sahibi olmana engel değil.
Tüp bebek denemelerinde ilk deneme genellikle başarısız oluyormuş. Umarım en kısa zamanda toparlanabilirsin vve hamiş olursun. Bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama o gün gelecek ve herşeyi unutacaksın. Allah yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim böyle şeyler çok duyuyorum ama 6 yıldır olmayınca hiç olmıycak gibi geliyo tek umudum tüp bebekti o da negatif olunca inanamadım bu yolda baya koşturcaz anlaşıldı allahım kimseyi bıktırmadan usandırmadan bebeğini kucağına almayı nasib etsin inşallah...güzel dileklerin için çoookkk teşekkür ederim :KK16:

merhaba,
sayfada yeniyim iki kez basarisizlikla sonuclanan tup bebek tedavisi sonunda nihayet ucuncude o guzel haberi alinca (hem de bugun)kadinlar kulubune kaydolup yasadiklarimi paylasmak istedim cunku ilk iki tedavimde hep sizlerin yorumlarini okudum simdi ben umut olmak istiyorum

çok teşekkür ederim böyle şeyler çok duyuyorum ama 6 yıldır olmayınca hiç olmıycak gibi geliyo tek umudum tüp bebekti o da negatif olunca inanamadım bu yolda baya koşturcaz anlaşıldı allahım kimseyi bıktırmadan usandırmadan bebeğini kucağına almayı nasib etsin inşallah...güzel dileklerin için çoookkk teşekkür ederim :KK16:

Canım, tüp bebek ile 18. Denemesinde başarıya ulaşan tanıyorum. Zorlu bir süreç ama umudunu asla yitirme. Allah yardımcın olsun ve kucağın tez zamanda dolsun inşallah :emir_bebek:

merhaba,
sayfada yeniyim iki kez basarisizlikla sonuclanan tup bebek tedavisi sonunda nihayet ucuncude o guzel haberi alinca (hem de bugun)kadinlar kulubune kaydolup yasadiklarimi paylasmak istedim cunku ilk iki tedavimde hep sizlerin yorumlarini okudum simdi ben umut olmak istiyorum

Tebrik ederim, sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle :)

merhaba,

tebrik ederim allah kucağına almayı nasib etsin inşallah sağlıkla :nazar: sorun neydi peki öğrenebilirmiyim ?

Merhaba ;
Kadınlar kulübü ile tanışmam ve tüp bebek hikayesine başlamam aynı döneme denk geldi. O süreci gün gün yazdım burada da. Nasıl uzun ve zor bir yolculuktur iyi bilirim, her günü yıl gibi ve acebalarla dolu.
ben evliliğimin 12. yılında tüp bebek yolu ile oğlumu;: doğumdan 15 ay sonrada doğal yollarla kızımı kucağıma aldım ikisi içinde her gün şükrediyorum mütiş güzel hediyeler. Rabbim isteyen herkese versin.

aynı durumu bende yaşadım.10 seneden sonra ilk tüp bebek denememde bir kızım oldu.önümüzdeki ay 1 yaşında olacak inşallah.Rabbim isteyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın.onların yokluğu çok zor.bunu yaşamayan bilemez.

Merhabalar benim ilk tüp bebek denemem bu ayın 13de transferim yapıldı 24ünde yapılacak olan gebelik tahlilini dört gözle bekliyorum Allah isteyen herkese ana baba olmayı nasip etsin inşallah umarım pazar günü mutluluğumu paylaşırım sizlerle

Herkese merhabalar. 2. tüp bebek deneyimimle beraber şuanda bebeğime 11. haftalık geveyim. sizler gibi çok ama çok savaş verdim ama yılmadım. umutsuzluğa kapılmayın inanın olucak. Rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin..:nazar:

Herkese merhabalar. 2. tüp bebek deneyimimle beraber şuanda bebeğime 11. haftalık geveyim. sizler gibi çok ama çok savaş verdim ama yılmadım. umutsuzluğa kapılmayın inanın olucak. Rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin..:nazar:

Arkadaslar size bi sorum olcak ins siz biliyosunuzdur hepiniz artik tecrübe sahibi olmsusnuz.. Benim ilk esimden iki cocugum var sorunsuz istedim anda hamile kaldim fakat simdiki esimde sorun cikti sperm sayisinda tüp bebek ilk denemede hemen tutarmi dogum yapmis biri olarak acaba ???

tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...probleminiz neydi öğrenebilirmiyim ve hangi merkezde yaptırdınız yaşınızıda yazarsanız çok memnun olurum biraz fazla oldum kusura bakmayın :126:

arkadaşlar aranızda Ankara Anatolia merkezinde tüp bebek deneyen varmı? Prof Hakan Yaralı yı tanıyan tedavi olan?
Merhaba, ben daha önce 2 denememi anatoliada hakan hocaya yaptirdim evet sonuç negatif di, ancak profesyonel bir ekip ile calisiyor ve ne yaptigini biliyor. Sonucum negatif olsa da güven verdiği için sevdim o kliniği, daha sonra başka bir yerde tekrar denemem olunca aradaki farkı anladim, anatolia gerçekten çok profesyonel bir ekibe sahip.
Ama şuan gidecek olsam bahceciyi çok ovuyolar orayi arastirip İstanbul giderim.

X