evet canım ben gördüm, daha doğrusu yaşadıklarımı yazayım karar senin, benim gittiğim zaman birde misafirhanesi vardı toplama kampı gibi il dışından geldiğimiz için kalmak zorundaydık, tanımadığın 3 veya 4 aileyle aynı dairede yaşanan bir ortam, kötü, ifade edemeyeceğim derecede
neyse kliniğe gelelim hakan beydi doktorum, paldur küldür tedaviye başladık hiç birşey bilmiyoruz tabi, ne yazikki bi dünya umut ve çil çil para döktük olmadı, ikinciyide orda yaptık hatta dondurulmuşlarım oldu ikinci tedavide bir sür ü ilaç bir sürü umut daha ne birsürüler çook çoook kalabalık bir yerdi, nedeni araştırılmadan yanlış üzerine yanlış a celeci tavirları devlet hastanesi politikası ve ödediğin paraya fatura dahi kesmezler, vergiden tasarruf
daha ne çirkinlikler olmadı tabii, dünyamız yıkılmıştı kredi ödemekten de bıkmıştık sonuç negatif olunca daha bi koyuyor insana
psikolojik tedavi görmeye başladım yaşadığım olumsuzluklardan ve sonunda bi kere daha dedik bi kere daha istanbulda arayıştaydık bürüksel dedik gittik kafamda soru işaretleri oluştu, memorial dendi nur hoca daha sonra orayada baktık yaptığımız hataları tekrar yapmak istemiyorduk, bu araştırmalarda pahalıya maloldu tabi her gittiğin yerde muayene parası 250 den aşağı değildi, neyse sonuç şuan 7 aylık bi oğlum var dünya tatlısı memorialde başladım 2 emriyom vardı ikisi transfer edildi ve teki tuttu, orda tanştığım tedavi gören 2 arkadaşım var birinin tek emriyosu, diğerininde 2 emriyosu vardı şuan 3.müzünde bebeği var, rabbim isteyipte olmayan ve bakabilecek herkese nasip etsin, vede gebeliğim boyuncada çalıştım, merkez seçimi çook çoook önemli bu tedavide öncelikle labaratuar önemli ben memorialden çok memnun kaldım. nacizane tavsiyemdir yaşadıklarım çok kötüydü suan eskiye götürdün beni hem ağlıyor hem yazıyorum gitme arkadaşım oraya dondurulmuşlarımızı bile imha ettirdik. zaten gazetelere manset olmuş bir klınık daha önce kadınlar kulubündede bi arkadaş taşımıştı gazetede çıkan haberleri.