Merhaba arkadaslar,
Daha once baska konuda arkadaslarla yazismistim. Bu topic'te ilk kez yaziyorum.
27 yasindayim. Esimle 1 senedir cocuk sahibi olmayi deniyorduk ancak yumurtaliklarimda endometriosis oldugu icin doktorum biraz daha beklersem hamile kalabilecegimi ama beklemek istemiyorsam tup bebek yapmami tavsiye etti. Daha once 5.5 cm'lik bir endometriosis aldirdigim icin tekrar ameliyat etmediler, yumurtaliklarima zarar gelebilir diye. Dr. Bulent Urman ile Amerikan hastanesinde Eylul yaninda 2 aylik Lucrin Depot kullanimindan sonra tedaviye basladik. 10 yumurta toplandi, 7'si dollendi, 4'u birinci kalite cikti. 35 yas alti ve ilk denemem oldugu icin en kaliteli yumurtayi transfer ettiler, digerlerini dondurduk.
17 Ekim'de guzel haberi aldik, hamileydim. Sonra 2 kere daha test yaptirdim. BHCG degerim katlanarak artti. 9 gun once ilk ultrason goruntulemesini yapmak icin gittigimizde iki kalp sesi duyduk. Bizim kaliteli embriyo ikiye bolunmus ve tek yumurta ikizi bekliyoruz su anda. Dun tekrar USG icin gittik ve bebeklerin ikisi de saglikli. Tek problem monochronic-monoamniotic bir hamilelik geciriyor olmam. Sanirim biraz zorlu gececek tek plesantada buyuyecekleri icin ama biz birini bulmak icin ugrasirken yuce Rabbim ikincisini de bagisladi. Cok mutluyuz.
Allah hepinize dilediginizi nasip etsin. En onemlisi umudu kaybetmemek, ben hep pozitiftim hatta bir cok kisisel gelisim kitabi okuyup kendimi cok motive ettim. Sizlere de tavsiye ediyorum: 'Simdi'nin Gucu, Bilincaltinin Gucu