Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

herkese merhaba
06/03/2013 tarihinde eurofertil tüp bebek merkezine başladım,menupor iğne ile başladık ilk kontrolüme gittim dr.çok iyi gittiğini söyledi.haliyle bende çok mutlu oldum.bu merkeze gidenler paylaşımlarınızı bekliyorum.güzel haberlerimizle görüşmek üzere
sevgilerimle

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

İlk tüp deneyimim olacak..Bana Semiha Şakir de gitmemi önereceğiniz iyi bir doktor var mı? Bir de buradan sonuç alan var mı?

2 emriyo verilmişti 10.gün değerim 17 çıktı :KK16: 12.gün 66 değerim çıktı tranferin 21.günündeyim değerlerim düşük olduğu için ikiz değildir tek bebiş diye düşünüyorum doğru mu siz ne düşünüyorsunuz :18::18::18:

kızlar erkek faktörü sperm hareketi azlıgı olup hamile kalan var mı tüp bebekle

canım bizde problem eşimdeydi sperm sayısı 5 milyon morfoloji hızı %3 dü ama çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızım var. Biz Bahçeci Fulya kliniğinde Emre Bakırcıoğlunun hastasıydık çok çok memnun kaldık tavsiye ederim. isterseniz gidin ön görüşme yapın emre beyle zaten görüşmeler ücretsiz..

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

canım bizde problem eşimdeydi sperm sayısı 5 milyon morfoloji hızı %3 dü ama çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızım var. Biz Bahçeci Fulya kliniğinde Emre Bakırcıoğlunun hastasıydık çok çok memnun kaldık tavsiye ederim. isterseniz gidin ön görüşme yapın emre beyle zaten görüşmeler ücretsiz..

canımmm keşke ama bursalıyız biz hatta bursanında uzak bi ilçesi istanbulda yaptıramayız eşim işine devam etmek zorunda

canımmm keşke ama bursalıyız biz hatta bursanında uzak bi ilçesi istanbulda yaptıramayız eşim işine devam etmek zorunda[/QUOTE

günaydın canım peki eşinin hiç izin alma durumu yokmu? yani ön görüşme bile yapsanız en azından sizi yönlendirebilir emre bey yada telefon açın merkeze her türlü yardımcı oluyolar öyle yiyip bitirme kendini lütfen. bide eşimden biliyorm aylarca çok uğraştırdı beni önce tedaviyi kabul etmedi ne tartışmalar kavgalar yaşadık ama asla pes etmedim sende güçlü ol canm

canımmm keşke ama bursalıyız biz hatta bursanında uzak bi ilçesi istanbulda yaptıramayız eşim işine devam etmek zorunda[/QUOTE

günaydın canım peki eşinin hiç izin alma durumu yokmu? yani ön görüşme bile yapsanız en azından sizi yönlendirebilir emre bey yada telefon açın merkeze her türlü yardımcı oluyolar öyle yiyip bitirme kendini lütfen. bide eşimden biliyorm aylarca çok uğraştırdı beni önce tedaviyi kabul etmedi ne tartışmalar kavgalar yaşadık ama asla pes etmedim sende güçlü ol canm

güçlü olmaya çalışıorum herşeyden önce tevekkül etmeye calısıorum bakalım beklemedeyiz şimdilik

güçlü olmaya çalışıorum herşeyden önce tevekkül etmeye calısıorum bakalım beklemedeyiz şimdilik

Bende bursada yasiyorum, benimde esimde sorun var, sperm sayisi 4 milyon, ileri hareket ve morfoloji 0. 1 aydir keciboynuzu kuru uyguluyoruz, tup bebek icin daha cesaretimi toplayamadim, ruyalarimda tedaviye basladim ama gercek hayatta hayal kirikligi korkusundan baslamak istemiyorum. Burdada en iyi dr osman develioglu, baslarsak onunla baslayacagiz.

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

merhaba pamuk, bildiğim kadarıyla böyle bi genelleme yapmak mümkün değil.. herkesin sorunu yada hormonal yapısı farklıdır. ayrıca erkek yada kadındaki sorunlarda kişiden kişiye değişir. erkeklerde ilaçla çözülecek sorun varken ameliyatla bile sonuç alamayan kişiler var aynı şey kadın içinde geçerli. mesela kadında yumurta yoksa yapcak bişey yok tüp bebek bile yapılamaz canım benim bildiklerim bunlar umarım faydalı olmuşumdur.

selam canım. benimde eşimde problem var inşallh haftaya bizde Emre Beyle görüşmeye gitcez. bahçecinin adını çok duymuştum hep orda tedavi görmek istedim ama eşim aylarca tedaviye yanaşmadı beni çok ama çok yordu ve üzdü sonunda kabul etti :)) inşallh bende senin gibi bebişime kavuşurum. Allahım herkesin yardımcısı olsun..

Bende bursada yasiyorum, benimde esimde sorun var, sperm sayisi 4 milyon, ileri hareket ve morfoloji 0. 1 aydir keciboynuzu kuru uyguluyoruz, tup bebek icin daha cesaretimi toplayamadim, ruyalarimda tedaviye basladim ama gercek hayatta hayal kirikligi korkusundan baslamak istemiyorum. Burdada en iyi dr osman develioglu, baslarsak onunla baslayacagiz.

canım ahkkında hayırlısı olsun osaman develioğlunu bnde duymustum ii bi dr. ameliyat olmadı sanırımeşin

Gebelik sürdürebilir raporunu nerden çıkarılabilir
Merhaba arkadaşlar,
Ben semiha Şakir hast.'e tüp bebek için başvurdum ve onay aldım son olarak orada yaptırıp yaptırmayacak mıyım?diye sordular bende anlaşmalı tüp bebek merkezinde yaptırmak istediğimi söyleyince,sağlıklı gebelik sürdürebilir raporunu dışardan herhangi bir devlet hastanesinden veya özelden yaptırmamı söylediler halbuki öncesinde orda dahiliyeden sağlık raporu alabileceğimi söylemişlerdi.yani nedense zorluk çıkardılar.nereden kolay alınabilir bu gebelik sürdürebilir raporu?çünkü heyet raporu gibi bi'şey bu ve sanırım her yerden alınamıyor yardımcı olursanız sevinirim.

selam canım. bizde haftaya çarşamba bahçeciye gidiyoruz Emre beyle görüşcez çok heyecanlıyım sonunda eşim tedavi olmayı kabul etti ve ben bahçecide tedavi görmek istemiştim Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize...

arkadaşlar ben yeni katıldım buraya yarın kayseriye tüp bebek görüşmesine gidecem acı badem tüp bebege yaptıran varmı

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur :KK43:

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur :KK43:

merhaba
hangi şehirdesiniz bilmiyorum,devlet en az 2 aşılama yapıldıktan sonra tüp bebek raporu veriyor

devletten aldığınız tüp bebek raporuyla anlaşmalı özel merkezlerde de tüp bebek yaptırabilirsiniz

bence iyice araştırın,acele etmeyin,rapor hakkınız varsa devletten rapor çıkarıp kullanmaya bakın

2 tüp bebek denemesini devlet karşılıyor,çünkü zaten maliyetli bir süreç,mutlaka raporu alın,ilaçları da devlet karşılıyor,

bir de karyotip analizi yaptırın,devlette de yapılıyor,amh,pıhtılaşma testleri yaptırın,öyle tüp bebek tedavisine geçin

umarım yardımcı olabilmişimdir,merak ettiğiniz şeylerde yardımcı olabilirim

merhaba
hangi şehirdesiniz bilmiyorum,devlet en az 2 aşılama yapıldıktan sonra tüp bebek raporu veriyor

devletten aldığınız tüp bebek raporuyla anlaşmalı özel merkezlerde de tüp bebek yaptırabilirsiniz

bence iyice araştırın,acele etmeyin,rapor hakkınız varsa devletten rapor çıkarıp kullanmaya bakın

2 tüp bebek denemesini devlet karşılıyor,çünkü zaten maliyetli bir süreç,mutlaka raporu alın,ilaçları da devlet karşılıyor,

bir de karyotip analizi yaptırın,devlette de yapılıyor,amh,pıhtılaşma testleri yaptırın,öyle tüp bebek tedavisine geçin

umarım yardımcı olabilmişimdir,merak ettiğiniz şeylerde yardımcı olabilirim

cok tesekkur ederım. gercekten cok faydalı oldu. sımdı 2. asılamayı beklemek zorundayım devlet ıcın . benım sabrım kalmadı o yuzden ozele gıtmeyı dusundum. yazdıklarınızdan sonra bekleme kararı almayı dusunuyorum. 2 asılamadan sonra sızı tekrar rahatsız ederım

X