Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

senınde gözün aydın rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin benım transfer 7 marttı ama doktorlar adet tarihini baz aldıkları için erken ileliyoruz

hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsinde , doğum tarihi önemli değil zaten sağlıklı olsun bebişlerimiz o yeter

hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsinde , doğum tarihi önemli değil zaten sağlıklı olsun bebişlerimiz o yeter

amin bu güzel dileklein için ya sende hamilelikle birlikte değişen bir durum var mı ben çok uyuyorum ve ağzımın tadı yok hareketsizliktende çabuk kilo almaya başladım

Son düzenleme:
Masallah ne guzel..

Maşaallah barekallah. sevgili serap hanım, çok sevindim sonucunuza. inş Rabbim herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasib eder. ben de ankarada yım ve nasibse gelecek ay tüp bebek deneyeceğiz. daha önce de mesajlarınızı gördüm ve sizinle arkadaş olmak istedim ama nasılsa olmadı :) mesaj hakkım olmadığından özel yazamadım size. buradaki tüm arkadaşlara ve size de teşekkür ederim, yaşanan deneyimler çok faydalı oluyor.
yanlış hatırlamıyorsam sizde de sperm sorunu vardı galiba. ankarada nerde yaptırdınız?
bizim de eşimin spermlerinde azlık ve hareket sorunu var. güven ve medicana arasındayım şu anda. hala tam karar veremedim. benim sgk problemli olduğu için özel yaptırmak zorundayız. rapor için sürem yetmedi(900 gün pirim). diğer şartlar tutu ama. belki ilaçları raporlu alabilir mişiz. medicana olursa bu olabilecek. güvenin SGK anlaşması bitti.
kısa protokol uygularız dedi dr.lar. yumurtalıklarımda şimdilik sorun görünmüyor ama adetin 2. günü muayene de netleşirmiş.
bu ilaçlar raporsuz ne kadar tutar tahminen biliyor musunz?
siz nerede yaptırmıştınız?
çok soru sordum ama o kadar çok yorum okudum ki karıştırmış olabilirim.
yardım için teşekkürler :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
bir de arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum. benim bir işe girme ihtimalim var şimdi. tam da tüp bebek aşamasında acaba zor mu olur. girmesem mi diyorum. bu sefer de sigortadan faydalanabilirim ve masraflar için acaba çalışsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. yarına kadar karar vermem gerekiyor ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Rabbim diledikten sonra her halükarda olur biliyorum ve okudum ki transferden sonra 3 günde ayağa kalkanlarda olmuş ama haftalarca yatan da var. görüşlerinizi almak isterim. istişare sünnettir. hayırlı bir netice çıkar inşallah.
çok uzun oldu kusuruma bakmayın...

Son düzenleme:
Ve bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk...

sevgili 14serap38 aslında yukardaki mesajı size yazmak istemiştim ama yanlış yapmışım, silemedim. kusura bakmayın arkaşlar acemiyim daha, yeniden yazdm :)

Maşaallah barekallah. sevgili serap hanım, çok sevindim sonucunuza. inş Rabbim herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasib eder. ben de ankarada yım ve nasibse gelecek ay tüp bebek deneyeceğiz. daha önce de mesajlarınızı gördüm ve sizinle arkadaş olmak istedim ama nasılsa olmadı :) mesaj hakkım olmadığından özel yazamadım size. buradaki tüm arkadaşlara ve size de teşekkür ederim, yaşanan deneyimler çok faydalı oluyor.
yanlış hatırlamıyorsam sizde de sperm sorunu vardı galiba. ankarada nerde yaptırdınız?
bizim de eşimin spermlerinde azlık ve hareket sorunu var. güven ve medicana arasındayım şu anda. hala tam karar veremedim. benim sgk problemli olduğu için özel yaptırmak zorundayız. rapor için sürem yetmedi(900 gün pirim). diğer şartlar tutu ama. belki ilaçları raporlu alabilir mişiz. medicana olursa bu olabilecek. güvenin SGK anlaşması bitti.
kısa protokol uygularız dedi dr.lar. yumurtalıklarımda şimdilik sorun görünmüyor ama adetin 2. günü muayene de netleşirmiş.
bu ilaçlar raporsuz ne kadar tutar tahminen biliyor musunz?
siz nerede yaptırmıştınız?
çok soru sordum ama o kadar çok yorum okudum ki karıştırmış olabilirim.
yardım için teşekkürler :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
bir de arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum. benim bir işe girme ihtimalim var şimdi. tam da tüp bebek aşamasında acaba zor mu olur. girmesem mi diyorum. bu sefer de sigortadan faydalanabilirim ve masraflar için acaba çalışsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. yarına kadar karar vermem gerekiyor ve ben ne yapacağımı bilemedim.
Rabbim diledikten sonra her halükarda olur biliyorum ve okudum ki transferden sonra 3 günde ayağa kalkanlarda olmuş ama haftalarca yatan da var. görüşlerinizi almak isterim. istişare sünnettir. hayırlı bir netice çıkar inşallah.
çok uzun oldu kusuruma bakmayın...

amin bu güzel dileklein için ya sende hamilelikle birlikte değişen bir durum var mı ben çok uyuyorum ve ağzımın tadı yok hareketsizliktende çabuk kilo almaya başladım

canım bende kilo almaya başladım, ağzımın içindede her zaman tuhaf bir tat var ne yapsam geçmiyor midemde de bir tuhaflık var,iştahımda azaldı kasıklarımdada hafif bir ağrı var sürekli çalışırken sürekli oturuyorum uzanıp dinlenemiyorum heralde bu yüzden , uyku dersen dün akşam eve gidip yemek yedim saat 6da uyudum saat 10da uyandım 12ye kadar eşim zorla konuşturarak falan tuttu 12de tekrar uyudum ve sabah 7 de işe gelmek için kalktım halada uykum vardı

ben ilk defa tüp bebek yaptırdım eşimde sperm azdı yani 1 tane hareketli vardı medicanada mehmet beye tavsıye üstüne gittim herkes profesöre neden gitmiyorsun demişti ilk çok korkmuştum ama harika biri daha çok şey sayarım doktor hakkında ama artık ankara medicanada değil istanbula gitti orda bır bayan daha vardı ama hakkında birşey bilmiyom .bizim toplamda 5.500 tuttu ama biz 1000tl dondurmaya verdık ayrıca başka şehirde olduğumuz için 1000tl de yol parası gitti ilaçlarda 1000 gibi tuttu ama raporsuz yanlış hatırlamıyorsam bizim bır ilaç var dı tanesi raporsuz 240 raporlu 130 du bu sadece 1 adet fıyatı hiç muayene parası tahlil parası vermemiştik mehmet bey olsaydı kesin denemelısın derdım bu işler yorucu ama hastane çalışanları o kadar güleryüzlü ve anlayışlı kı 10 günde oldu bitti şimdi 8 hafta oldu

aynı durumdaymışız ben sadece bende sanıyordum şimdiden hamile kıyafetleri almaya başladım ödem oluşmuş ama gitmiyor

Sevgili 14serap38,
Açıklamaların için teşekkür ederim. ben de medicanayı düşünüyordum zaten. ordaki insanlar çok güleryüzlü idiler. görüştüğüm dr. da (Tülin özdener Dabakoğlu) çok cici, çok ilgili güleryüzlü pozitif bir insan. kendisi zekai tahir buraktan geçmiş buraya. tecrübeli bir insana benziyor. daha ben sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp her konuda aydınlattı beni. fiyat bilgisi için de teşekkür ederim. ilaç ve yolu düşünce tedavi için 2.500 gibi bir rakam kalıyor. bu raporsuz fiyat mıydı? şimdi kamu kurumlarına özel bir indirim yapıyorlarmış. eşimden dolayı bize indirimli olarak 2700 dediler. normalde 3700 imiş. sgk raporlu olursan 1200 devlet ödeyip 2500 sen ödüyormuşsun. ama zaten raporlu olmama imkan yok. ben asıl ilaçlardan korkuyorum.
anladığım kadarıyla seninde kısa protokol olmuş. dr hanım dedi ki yumurtalıklarımın cevabına göre ilaç dozu ayarlanıyormuş. şimdilik iyi dedi ama adet 2. gün bakınca belli olacakmış ilaçlar. çok heyecanlıyım. şuan yazarken bile kalbim kıpır kıpır :)

çok olmazsa birşey daha sormak istiyorum. bu ilaçları hastaneden mi aldınız ve alırken parça parça mı aldınız yoksa hepsiini birden mi? çünkü elinde ilaç kalanlar varmış bildiğim kadarıyla. hastaneden almanın şöyle bir kolaylığı da olabilir belki diye düşünüyorum: ilaçları doza göre ayarlıyorsa dr. ilaç gerektikçe parça parça alınabilir, böylece ilaç artmaz, masraf da az olur belki :) bilmiyorum ama böyle olsa belki sgkyı beklemeden bu ay sonunda deneyebiilirdik belkide. Rabbim en güzelini bilir.

dr. la yarın konuşacağım ama öncesinde sizden ilaç bilgisi de alabilirsem ona göre hareket ederim. benim ssk şu an yatmıyor. ama mayıs 1 de yeniden yatacak. bu durumda sağlıktan faydalanabilmem için de 1 ay geçmesi gerekiyor. o yüzden ilaçlar raporsuz ne tutar alabilir miyiz diye size araştırıyorum.

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasib etsin inşallah üzmeden yormadan. :)

Son düzenleme:

sizi çok iyi anlayabiliyorum benim 3 üncü denememde tutdu şükürler olsun ikiz bebeklere hamileyim kesesini bi görseydim kalp atışını bi duysaydım hareketlerini bi hissetseydimlerle geçti günlerim şimdi 16 haftalık hamileyim şükürler olsun herşey yolunda ama yinede en ufak bi durumda acaba duruyolarmı acaba bişey oldumu doktorun yolunu tutuyorum:

Son düzenleme:

öncelikle amin diyorum rabbim bu yoldakı herkese yardım etsın hayırlı ve sağlıklı evatlar nasip etsin .cevap vermek için gecikmiş olabilirim kusuruma bakma benim elimde ilaç kalmaddı doktorum parça parça yazdı ve ilaçlarıda onların anlaşmalı olduğu eczaneden alınca uyguna geldı hemde ilaçlar için rapor çıkartılıyor ama tüp bebek raporu değil aşılama raporu onu çıkartırsınız uyguna gelır

:) ben de dr'la bugün görüşeceğim inşallah. verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu teşekkür ediyorum. bize de aşılama raporu çıkartılacak galiba ilaçlar için. parça parça alınması çok akıllıca bence de. yoksa öbür türlü hem fazladan para vermiş oluyorsunuz hem de ilaçlar elde kalıp ziyan oluyor.

gelişmeleri yazarım, yeniden teşekkürler :)

Uzun zamandır senden haber alamadık nasılsın iğnelere başladınız mı

Uzun zamandır senden haber alamadık nasılsın iğnelere başladınız mı

öncelikle teşekkürler :) kullanıcı adımın değiştirilmesi için site yöneticilerine mail atmıştım, sağolsunlar değiştirmişler. o arada bana mail atmışlar ama ben bakmamıştım kaç gündür maillere. siteye eski kullanıcı admla girmeye çalıştım giremedim. o sebepten yazamamıştım. mayıs başında inşallah başlıyoruz. Rabbimden bir mani olmazsa. eczane ile konuştum. hastanenin anlaşmalı eczanesi olmuşlar ve ilaçlarda indirim sağlıyorlar. yani raporsuz almak istersem, normal eczane satış fiyatından %30 gibi bir indirime takabul edecekmiş. olur da ilaçlar için rapor çıkmazsa öyle yapacağım artık. ertelemek istemiyorum. Rabbim en güzelini bilir. çok heyecanlıyım :) :)

Siteye yeni üye oldum arkadaşlar. Ben ilk defa tüp bebek yaptrdm ve Rabbim nasip etti şükürler olsun. Şu an 13 haftalık hamileyim. Konya eurofertilde denedik çalışanları ve doktorları çok güler yüzlü ve sıcak kanlı insanlar. Özellikle dilek hanıma teşekkür ediyorum çok anlayışlı ve harika biri. Eğer tüp bebek denemeyi düşünüyorsanız düşündüğünüz merkezi iyi araştırın iyi karar verin bu maddi ve manevi açıdan zor bir süreç ama sonunun güzel olması için değer bence

işte bir güzel haber daha hamilelik haberleri hepimizi ayrı sevindiriyor. hemde ilk denemende olması güzel .rabbim inş kucağına da almayı nasip etsin hamilelik nasıl gidiyor kaç kilo aldın

teşekkür ederim :) iğneleri bıraktım gerçekten rahatladım yaa kollarım mosmor oluyordu şükürler olsun düşük riskim de yok. Vitamin haplarım var onlardan kullanıyorum kilo almadım nedense ama bundan sonra alırsın diyorlar bakalım:) Rabbim inş.sana da kucağına almayı nasip eder canım

öncelikle gözün aydın diyorum sana benim 2 denemem istanbul bürüksel hastanesiydi 3, denemem konya yüro fertildi benimde çok iyi alakalı bir hastane gerçektende fuat ali beydi doktorum 18 haftalık ikizlere hamileyim şükürler olsun tabiki allah verdi ama genede hastane önemli bencede
:13:

Merhaba Arkadaşlar;
iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay üçüncüyü denemek için adetimin başlamasını bekliyodum... bekle bekle olmuyor bi türlü.. sonunda bi test yaptım.. inanamıyorum.. doğal yolla hamile kaldım.. inancınızı hiç ama hiç yitirmeyin, Rabbim herşeyin hayırlsını versin.. dün doktorum muayene etti, gebelik kesesi oluşmuş dedi.. çok mutluyum.. ve doktorumun şu sözü beni çok etkiledi "bizim gücümüzün yetmediği yerlerde diğer güçler devreye giriyor" Rabbim büyük, Allah dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah...
bu arada biz eşimin sperm azlığından kaynaklı sorun yaşadık. son 5 aydır eşim arginine içeren bir bitkisel ilaç ve elevit isimli vitamini kullandı. bilemiyorum onunda etkisi oldu mu ama, ben bunda 1,5 sene önce heryeri didik didik etmiştim bi ilaç, bi tedavi yöntemi bulmak için. o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. inşallah dualarımız kabul kucaklarımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerle dolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…