merhaba, ben adetimin 3.günü kontrole gittim, aç gittim tahliller,muayne yapıldı sizi arayacağız dediler. öğleden sonra tlf geldi 1 ay doğum kontrol hapı kullanın öbür adetinizde gelin dendi. 1 ay folik asit ve doğum kontrol hapı kullandım.yumurtalıklarda miyom varmışdoğum kont hapı bitince adet oldum 3 .gün tekrar gittim tekrar muayne ve tahlil,öğleden sonra aradılar tedaviye başlıyacağız diye. 26 aralık da hasta oldun ilk ziyaretim 1 ocak da oldu.doktorum tüp bebek ilaçları yazdı, hastaneden aldım indirimli hepsini 1.700 tl tuttu.hepsi buzdolabında sakladım.ilaçları nasıl kullanacağım hakkında hemşire bilgi verdi kullanma talimatı verdi.aynı gün ilaçlara başladım 2 toz 1 ampul ,2 ampul 1 toz gibi.göbekten ince uçlu bir iğneyle kendim yaptım.6 ocak kadar hergün verilen talimatla iğnelerimi yaptım .ve hergün hastaneye gittim aç tok farketmiyor muayne oldum ve tahlil yaptırdım.7 ocakta çatlatma iğnesi verdiler 2 adet onlarıda göbekten aynı saatde gece 10 u geçmiyecek şekilde yaptım.8 ocakta yumurta toplamı işlemi için sabah erken saatde eşimle birlikte gittim, önce eşimi aldılar daha sonra beni narkozla uyutarak 3 yumurtamı aldılar kendime geldiğimde odadaydım hemen kahvaltı verdiler eve geldim pek sancım ve ağrım olmadı biraz üşüme gibi sıtma gibi oldum o kadar o gün ilaçlarımı değiştirdiler,11 ocakta öğlene doğru bir telefon geldi öğleden sonra transfer yapıcaz diye, işyerindeydim acil izin aldım, paldır küldür hastaneye gittim yumurtalarınız oluşmuş dediler, tarnsferden önce bol bol su içirdiler, daha sonra ameliyathane ye girdik, merak etme dediler bayıltmadan yapıcaz, yaklaşık 15 dk,sürdü biraz canım yandı tabi ,2 saat hastanede yatırdılar hiç kalkmadım, daha sonra tutunma iğnesi verdiler 22 ocakta gebelik testi gününde kadar hergün iğne oldum ve serüven bitti.toplam 11 gün, ilaçlar 1.700 tl hastane 5 000 tl ama 5 000 tl yi parça parça tahsil ettiler her gittiğimde krd kartımla ödeme yaptım.sonuç olmadı....genelde buraya yazılanları okuyorumda inanın hiç korkmanıza gerek yok süre zaten 11 gün parayıda peyder pey 11 gün içinde tamamlıyorsunuz.acı yok inşallah hamile kalırım şu an bişey yapmıyorum allah büyüktür.