Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba Arkadaşlar;
iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay üçüncüyü denemek için adetimin başlamasını bekliyodum... bekle bekle olmuyor bi türlü.. sonunda bi test yaptım.. inanamıyorum.. doğal yolla hamile kaldım.. inancınızı hiç ama hiç yitirmeyin, Rabbim herşeyin hayırlsını versin.. dün doktorum muayene etti, gebelik kesesi oluşmuş dedi.. çok mutluyum.. ve doktorumun şu sözü beni çok etkiledi "bizim gücümüzün yetmediği yerlerde diğer güçler devreye giriyor" Rabbim büyük, Allah dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah...
bu arada biz eşimin sperm azlığından kaynaklı sorun yaşadık. son 5 aydır eşim arginine içeren bir bitkisel ilaç ve elevit isimli vitamini kullandı. bilemiyorum onunda etkisi oldu mu ama, ben bunda 1,5 sene önce heryeri didik didik etmiştim bi ilaç, bi tedavi yöntemi bulmak için. o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. inşallah dualarımız kabul kucaklarımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerle dolar...:KK49:

maaşallah:nazar:ne güzel haber. Allah kocaman güzel bir teselli göndermiş.Rabbim tamamına erdirsin..

istanbull34
Merhaba Arkadaşlar;
iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay üçüncüyü denemek için adetimin başlamasını bekliyodum... bekle bekle olmuyor bi türlü.. sonunda bi test yaptım.. inanamıyorum.. doğal yolla hamile kaldım.. inancınızı hiç ama hiç yitirmeyin, Rabbim herşeyin hayırlsını versin.. dün doktorum muayene etti, gebelik kesesi oluşmuş dedi.. çok mutluyum.. ve doktorumun şu sözü beni çok etkiledi "bizim gücümüzün yetmediği yerlerde diğer güçler devreye giriyor" Rabbim büyük, Allah dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah...
bu arada biz eşimin sperm azlığından kaynaklı sorun yaşadık. son 5 aydır eşim arginine içeren bir bitkisel ilaç ve elevit isimli vitamini kullandı. bilemiyorum onunda etkisi oldu mu ama, ben bunda 1,5 sene önce heryeri didik didik etmiştim bi ilaç, bi tedavi yöntemi bulmak için. o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. inşallah dualarımız kabul kucaklarımız sağlıklı ve hayırlı bebeklerle dolar...

cok guzel bir haber... :KK9::KK9::KK9:

saglikli hayirli olsun yuzunu guldursun... saglikla kucagina al, buyut insallah...allah nazarlardan sakınsın...:nazar::nazar::nazar::nazar:

allah bizim de yuzumuze gulsun insallaahhh....

Merhaba arkadaşlar. istanbull34 çok mutlu oldum. Amin inşallah. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle sana da inş bizlere de nasib etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi inşallah. :)

14Serap38; gelişmeleri yazarım demiştim. iğnelere başladık. yarın nasipse 3. iğneyi vuracağım ve cuma da kontrol var. hayırlısı inşallah.

hepinizin de dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. birbirimize dua edelim inş. Rabbim yardımcımız olsun...

slm arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. eşimle, 3 hafta önce öğrendik normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı. eşim çok etkilendi, yıkıldı, ben ona destek olmak zorunda kaldım, o sebepten daha güçlü olmak zorundayım. 3 haftadır internette deli gibi araştırma yapıyorum sizide tesadüfen buldum. yapılan yorumların bir çoğunu okudum. burada olmak bana iyi gelecek sanırım. Rabbim hepimizin elini tutsun dilerim...

slm arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. eşimle, 3 hafta önce öğrendik normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı. eşim çok etkilendi, yıkıldı, ben ona destek olmak zorunda kaldım, o sebepten daha güçlü olmak zorundayım. 3 haftadır internette deli gibi araştırma yapıyorum sizide tesadüfen buldum. yapılan yorumların bir çoğunu okudum. burada olmak bana iyi gelecek sanırım. Rabbim hepimizin elini tutsun dilerim...

öncelıkle hoşgeldın ama eşinin yıkılacağı kadar kötü bir durum değil rabbim dert verdi çok şükür dermanını da verdi bizleride bu şekılde sınıyor diyelım eğer maddı sıkıntın yoksa hemen başlarsın bizlerde elimizden geldiğince yardım ederiz

selam arkadaslar....2010 dogumlu ccoookkk zor yıpratıcı tedavıler sonunda sahıpmnoldugum dunya tatlısı bır oğlum var rabbıme sukurler olsun anatolıada bulent tırastı dr muz 3 denemede kavustuk yavrumuza ..rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun...şımdı ıkıncı ıcın yıne baslıyoruz 19 mayısta tedavıye.. bulent hocaıle...hoca ıstanbul acıbademe gecmıs bızım ıcın baya zor olacak kalacagımız yer hastaneye cok uzak.. yıne sıl bastan ıgneler vs vs streslıyım gergınım umarım bu ruh halınden cıkarım en kısa zamanda cunkı bu işte moral cok onemlı...rabbım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın...

MERHABA, ben adetimin 3.günü kontrole gittim, aç gittim tahliller,muayne yapıldı sizi arayacağız dediler. öğleden sonra tlf geldi 1 ay doğum kontrol hapı kullanın öbür adetinizde gelin dendi. 1 ay folik asit ve doğum kontrol hapı kullandım.yumurtalıklarda miyom varmışdoğum kont hapı bitince adet oldum 3 .gün tekrar gittim tekrar muayne ve tahlil,öğleden sonra aradılar tedaviye başlıyacağız diye. 26 aralık da hasta oldun ilk ziyaretim 1 ocak da oldu.doktorum tüp bebek ilaçları yazdı, hastaneden aldım indirimli hepsini 1.700 tl tuttu.hepsi buzdolabında sakladım.ilaçları nasıl kullanacağım hakkında hemşire bilgi verdi kullanma talimatı verdi.aynı gün ilaçlara başladım 2 toz 1 ampul ,2 ampul 1 toz gibi.göbekten ince uçlu bir iğneyle kendim yaptım.6 ocak kadar hergün verilen talimatla iğnelerimi yaptım .ve hergün hastaneye gittim aç tok farketmiyor muayne oldum ve tahlil yaptırdım.7 ocakta çatlatma iğnesi verdiler 2 adet onlarıda göbekten aynı saatde gece 10 u geçmiyecek şekilde yaptım.8 ocakta yumurta toplamı işlemi için sabah erken saatde eşimle birlikte gittim, önce eşimi aldılar daha sonra beni narkozla uyutarak 3 yumurtamı aldılar kendime geldiğimde odadaydım hemen kahvaltı verdiler eve geldim pek sancım ve ağrım olmadı biraz üşüme gibi sıtma gibi oldum o kadar o gün ilaçlarımı değiştirdiler,11 ocakta öğlene doğru bir telefon geldi öğleden sonra transfer yapıcaz diye, işyerindeydim acil izin aldım, paldır küldür hastaneye gittim yumurtalarınız oluşmuş dediler, tarnsferden önce bol bol su içirdiler, daha sonra ameliyathane ye girdik, merak etme dediler bayıltmadan yapıcaz, yaklaşık 15 dk,sürdü biraz canım yandı tabi ,2 saat hastanede yatırdılar hiç kalkmadım, daha sonra tutunma iğnesi verdiler 22 ocakta gebelik testi gününde kadar hergün iğne oldum ve serüven bitti.toplam 11 gün, ilaçlar 1.700 tl hastane 5 000 tl ama 5 000 tl yi parça parça tahsil ettiler her gittiğimde krd kartımla ödeme yaptım.sonuç olmadı....genelde buraya yazılanları okuyorumda inanın hiç korkmanıza gerek yok süre zaten 11 gün parayıda peyder pey 11 gün içinde tamamlıyorsunuz.acı yok inşallah hamile kalırım şu an bişey yapmıyorum allah büyüktür.

Tüp bebek hakkında merak ettiğiniz herşey
merhaba, ben adetimin 3.günü kontrole gittim, aç gittim tahliller,muayne yapıldı sizi arayacağız dediler. öğleden sonra tlf geldi 1 ay doğum kontrol hapı kullanın öbür adetinizde gelin dendi. 1 ay folik asit ve doğum kontrol hapı kullandım.yumurtalıklarda miyom varmışdoğum kont hapı bitince adet oldum 3 .gün tekrar gittim tekrar muayne ve tahlil,öğleden sonra aradılar tedaviye başlıyacağız diye. 26 aralık da hasta oldun ilk ziyaretim 1 ocak da oldu.doktorum tüp bebek ilaçları yazdı, hastaneden aldım indirimli hepsini 1.700 tl tuttu.hepsi buzdolabında sakladım.ilaçları nasıl kullanacağım hakkında hemşire bilgi verdi kullanma talimatı verdi.aynı gün ilaçlara başladım 2 toz 1 ampul ,2 ampul 1 toz gibi.göbekten ince uçlu bir iğneyle kendim yaptım.6 ocak kadar hergün verilen talimatla iğnelerimi yaptım .ve hergün hastaneye gittim aç tok farketmiyor muayne oldum ve tahlil yaptırdım.7 ocakta çatlatma iğnesi verdiler 2 adet onlarıda göbekten aynı saatde gece 10 u geçmiyecek şekilde yaptım.8 ocakta yumurta toplamı işlemi için sabah erken saatde eşimle birlikte gittim, önce eşimi aldılar daha sonra beni narkozla uyutarak 3 yumurtamı aldılar kendime geldiğimde odadaydım hemen kahvaltı verdiler eve geldim pek sancım ve ağrım olmadı biraz üşüme gibi sıtma gibi oldum o kadar o gün ilaçlarımı değiştirdiler,11 ocakta öğlene doğru bir telefon geldi öğleden sonra transfer yapıcaz diye, işyerindeydim acil izin aldım, paldır küldür hastaneye gittim yumurtalarınız oluşmuş dediler, tarnsferden önce bol bol su içirdiler, daha sonra ameliyathane ye girdik, merak etme dediler bayıltmadan yapıcaz, yaklaşık 15 dk,sürdü biraz canım yandı tabi ,2 saat hastanede yatırdılar hiç kalkmadım, daha sonra tutunma iğnesi verdiler 22 ocakta gebelik testi gününde kadar hergün iğne oldum ve serüven bitti.toplam 11 gün, ilaçlar 1.700 tl hastane 5 000 tl ama 5 000 tl yi parça parça tahsil ettiler her gittiğimde krd kartımla ödeme yaptım.sonuç olmadı....genelde buraya yazılanları okuyorumda inanın hiç korkmanıza gerek yok süre zaten 11 gün parayıda peyder pey 11 gün içinde tamamlıyorsunuz.acı yok inşallah hamile kalırım şu an bişey yapmıyorum allah büyüktür.

Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Tüp bebek için 3. denememi yapacağım ve doktorumu değiştirmek istiyorum. Erkut Hocayı önerdiler ama ben kendisi ile ilgili internet üzerinden çok az bilgi sahibi olabildim. Lütfen bana yardımcı olun

14SERAP38 canım seninde tüple olduğunu bilmiyordum:) kasımda anne olacaklar da yazışmıştık. nerde yaptırdın sen? ve kaçıncı denemende tuttu? benimki smyrna tüp bebek merkezinde oldu izmir bayraklıda ve Allah a şükür ki ilk denememde tuttu. ben 4 yıllık evliyim ve endo-çikolata kisti hastasıydım çok tedavi gördüm ama tüpmüş çarem. Bütün tedavi görenlere ve sonuç bekleyenlere Allah sabır versin ve inşallah olumlu sonuçlar alsınlar..

14SERAP38 canım seninde tüple olduğunu bilmiyordum:) kasımda anne olacaklar da yazışmıştık. nerde yaptırdın sen? ve kaçıncı denemende tuttu? benimki smyrna tüp bebek merkezinde oldu izmir bayraklıda ve Allah a şükür ki ilk denememde tuttu. ben 4 yıllık evliyim ve endo-çikolata kisti hastasıydım çok tedavi gördüm ama tüpmüş çarem. Bütün tedavi görenlere ve sonuç bekleyenlere Allah sabır versin ve inşallah olumlu sonuçlar alsınlar..

evt bizde tüp bebeğiz bu ilk denememizdi ankara medicana da yaptırdım ve tuttu şimdi 14 haftalık olduk

MERHABA ARKADASLAR BEN DE YENIYIM,sizlerle 9 senedir yasadiklarimi,tup bebekle ilgili tecrubelerimi paylasmak isterim

öncelıkle hoşgeldın ama eşinin yıkılacağı kadar kötü bir durum değil rabbim dert verdi çok şükür dermanını da verdi bizleride bu şekılde sınıyor diyelım eğer maddı sıkıntın yoksa hemen başlarsın bizlerde elimizden geldiğince yardım ederiz

serap çok teşekkür ederim. dilerim rabbim yardımcımız olur. biz şimdi arı poleni + arı sütü + bal karışımını deniyoruz, bir de keçi boynuzu kürü. bir ay bunu deneyip yeniden eşimin tahlilleirni yaptıracağız, gerçekten faydası oluyorsa hem bunlara devam edip hem doktor tedavisine başlayacağız. :))

uzun bir ara vermiştim ve döndüm tüp bebeğimide yaptırdım bugün 9.günüm meleklerim tutunmuştur inşallah ben hiç birşey hissetmesem de bende olduklarını düşünmek çok güzel.ama dünden beri ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor sonra hemen geçiyor ama o an korkuya kapılıyorum.RABBİM hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuşturur inşallah...

uzun bir ara vermiştim ve döndüm tüp bebeğimide yaptırdım bugün 9.günüm meleklerim tutunmuştur inşallah ben hiç birşey hissetmesem de bende olduklarını düşünmek çok güzel.ama dünden beri ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor sonra hemen geçiyor ama o an korkuya kapılıyorum.RABBİM hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuşturur inşallah...

içini ferah tut inş bebeklerin senınledir bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim yüzünü güldürsün göbüşünü de doldursun

X