Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

bnmde yarın yumurta toplama günüm ilk denememm 2 aşılamamm negatifti umarım bu kez hayal kırırklığı olmass allah sabır wersinn zor bi süreç beklemek de en kötüsü güsel sonuçlarla unuturus umarım bugünleri ))

hayırlı olsun,güzel haberler olsun inşallah.

selamlar herkese,

Elimde son kullanma tarihi 2012-10 olan 2 hazır şırınga Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml VE son kullanma tarihi 2012-09 olan 4 kutu Cetrotide 0,25 mg vardır.kullanmak isteyen varsa ÜCRETSİZ olarak vermek istiyorum .İrtibat telefonum : 0 532 731 33 06 ismim ÜLKÜ......

tüp bebekte başarılı olan arkadaşlarım size bir sorum olacak ilk ultrasonda doktor alttan mı yoksa karından mı baktı. alttan olması düşüğe sebeb olur diyorlar sizce bir sakıncası olabilir mi panik oldum pazartesi dr gideceğim

mrblar bnm bu gün yumurtalarm toplandı güzel geçti umarımm böle dewam eder hayrlı sonuçlar almayı ümidediorum 6 yumurtam olmuş rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.

süperrrr 6 yumurta,transferin de olmuştur o zaman.sizin sorun ne?nerede tedavi oluyorsun?güzel haberlerini bekliyorum:)

7 yıllık evlilik,(kendiliğinden hamile kaldığım )yüksek tansiyon sebebiyle 9 ayın sonunda ölü doğan bir bebek ,sonrasında sebebsiz infrlte,sayısız tedavi ,2 aşılama, ilk tüp bebek denemesi sonucunda 2005 te oğlumu kucağıma aldım, inşallah allah hepinize hayırlısıyla sağlıklı ,sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder.....

Happywomen arkadaşım soruma cevap yazdığın için teşekkur ederim içim rahatladı ama küçük bir il de oturuyorum doktor seçeneğimiz kısıtlı asıl tüp bebek yapan doktorum farklı şehirde o olsaydı gözüm kapalı giderdim.

rica ederim canim drunla ilgili eger bir suphen varsa aslada bebeklerini riske atma birak karindan goruldugu kadarini gor zaten birkac hafta sonra herseyi karindanda net gorebilirsin kalp atisini duydunmu bilmiyorum ama en fazla 1hafta fark eder vajinal ultrasonla batin ultrason arasinda biliyorum herseyi biran once ogrenmek istiyor insan ama onlari riske atacak herseyden kendini koru derim biz14. haftaya giricez ben 3-4 gundur gezinmeye basladim tedbiri elden birakmamak, takdiride rabbime birakmamiz lazim allah isteyen herkesin yuzunu guldursun en kisa surede vede bizlerede saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin

süperrrr 6 yumurta,transferin de olmuştur o zaman.sizin sorun ne?nerede tedavi oluyorsun?güzel haberlerini bekliyorum:)

slm ewt cnmm 20 martta transferim yapıldı şimdilik fena kabızlık dışında hiç bi sorunum yoog rabbim umarım çabalarımızı boşa çıkarmas hayırlı sonuçlar alırız hepimiz bnm hiç bi sorumun yok ama nasip işte olmadıı şimdie kadar bu ilk denememiz dualarınızı istiorum 31 martta test günüm öpüorum grşz)) ( ben bursa tüp bebekte tedavi oluorum )

kabızlık için doktoruna danış istersen bana mesela osmolak adında bir ilaç vermişti doktorum bu sorun için.

merhabalar bende yıllardır anne olmaya çalışıyorum :) 3 kez ilaçla tedavi 2 aşılama sonucunda 2 dış gebelik ve iki ameliyat yaşadım.Şimdi tüp bebek denemesine başlayacağız ama yaşananları okuyunca korktum, bu ilaçlar sanırım iştah açıyor kabızlık problemi neden yaşanıyor ilaçlardan mı? aşılamada kullanılan iğneler tüp bebekte farklımı?transfer ve yumurta toplama işlemleri ağrılımı oluyor ? bir anda çok panik oldum vazgeçesim geldi hiç ağrısı olmayan kilo almayan kimse yok mu acaba?o kadar acı çektik ki bu acısız olsa keşke :) ...Sevgiler...

Ve bugun gittik bebişimi gördüm çok şükür rahatladık rabbim isteyen herkese nasip etsin

ve sonunda bebişimizi gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba,

kocaman yüreğiniz için öncelikle teşekkürler..

1 haftaya kadar durumum belli olacak. eğer ozamana kadar elinizde halen olursa size dönüş yapmak isterim..

:)

merhaba tekrar okur musun burayı denk gelir mi bilmem. ama çook şükür oldu ve 21 haftalık hamileyim kısmet olursa delikanlım büyüyor yuvasında. sağlıkla allahım kucağıma alıp sağlık ve sevgiyle büyütmeyi nasip eder. işallah olmayanlara da nasip eder. eski yazılarıma baktımda çok uzak zamanlar değil daha 4 ay öncesi bunlar. kısmet işte ol demeden olmuyor demek ki...

benim tüp bebekte uzun geçmişim ve bir hikayem yok çok şükür ilk denememizde oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin ama anne adayı olmak bile çok farklıymış içinde birşeylerin varlığını bilmek birgün kucağına alma duygusu çok farklıymış .şimdi 5 haftalığız rabbim inş 9 ayı da güzel bir şekilde geçirmemizi sağlar isteyen herkese de nasip etsin

Ve bugun gittik bebişimi gördüm çok şükür rahatladık rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun Allah sağlıkla aldırsın kucağına bu arada eğer gününde doğarsa benim doğum günüm de aynı tarih yay olacak yandın annesi çok özgürlüğüne düşkün, inatçı olacak

merhaba hanımlar eşim azorpermli yeni ögrendi tüp bebek yaptırcaz..
sizlere bi kaç sorum olacak..
adetin ikinci günü çagırdı doktorum..
benim adetin ilk günü çok agrım olur.. 2-3 agrı kesici alırım sakıncası olurmu hiç kullanmıyayımmı..
igneler çokmu acıtıyor.. ben hayatta igneye bakamam kaldıki kendime vurayım ..tüp bebek merkezime gitsem vururlar heralde deilmi..
çok stres oldum benim ignelerim bitip çatlama ignesi oldugum zaman eşimi amlyta alacaklar inş sperm çıkar yoksa boşuna tedavi olmuş olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…