bnmde yarın yumurta toplama günüm ilk denememm 2 aşılamamm negatifti umarım bu kez hayal kırırklığı olmass allah sabır wersinn zor bi süreç beklemek de en kötüsü güsel sonuçlarla unuturus umarım bugünleri ))
hayırlı olsun,güzel haberler olsun inşallah.
mrblar bnm bu gün yumurtalarm toplandı güzel geçti umarımm böle dewam eder hayrlı sonuçlar almayı ümidediorum 6 yumurtam olmuş rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.
tüp bebekte başarılı olan arkadaşlarım size bir sorum olacak ilk ultrasonda doktor alttan mı yoksa karından mı baktı. alttan olması düşüğe sebeb olur diyorlar sizce bir sakıncası olabilir mi panik oldum pazartesi dr gideceğim[/Q
panik yapmaniza gerek yok benim ilk 10 hafta surekli vajinal ultrason yapildi cunku hersey cok daha net oluyor ve hersey daha iyi gozukuyor zaten oyle bir risk olsa drum asla bu riski goze almaz cok uzun ve keseleri rahatsiz edici bir muayene olmuyor mumkun oldugunca kisa ve hizli tabi bu arada drunuzun iyi bir hekim vede tecrubeli olmasi onemli.
Happywomen arkadaşım soruma cevap yazdığın için teşekkur ederim içim rahatladı ama küçük bir il de oturuyorum doktor seçeneğimiz kısıtlı asıl tüp bebek yapan doktorum farklı şehirde o olsaydı gözüm kapalı giderdim.
süperrrr 6 yumurta,transferin de olmuştur o zaman.sizin sorun ne?nerede tedavi oluyorsun?güzel haberlerini bekliyorum:)
slm ewt cnmm 20 martta transferim yapıldı şimdilik fena kabızlık dışında hiç bi sorunum yoog rabbim umarım çabalarımızı boşa çıkarmas hayırlı sonuçlar alırız hepimiz bnm hiç bi sorumun yok ama nasip işte olmadıı şimdie kadar bu ilk denememiz dualarınızı istiorum31 martta test günüm öpüorum grşz)) ( ben bursa tüp bebekte tedavi oluorum )
rica ederim canim drunla ilgili eger bir suphen varsa aslada bebeklerini riske atma birak karindan goruldugu kadarini gor zaten birkac hafta sonra herseyi karindanda net gorebilirsin kalp atisini duydunmu bilmiyorum ama en fazla 1hafta fark eder vajinal ultrasonla batin ultrason arasinda biliyorum herseyi biran once ogrenmek istiyor insan ama onlari riske atacak herseyden kendini koru derim biz14. haftaya giricez ben 3-4 gundur gezinmeye basladim tedbiri elden birakmamak, takdiride rabbime birakmamiz lazim allah isteyen herkesin yuzunu guldursun en kisa surede vede bizlerede saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin
rica ederim canim drunla ilgili eger bir suphen varsa aslada bebeklerini riske atma birak karindan goruldugu kadarini gor zaten birkac hafta sonra herseyi karindanda net gorebilirsin kalp atisini duydunmu bilmiyorum ama en fazla 1hafta fark eder vajinal ultrasonla batin ultrason arasinda biliyorum herseyi biran once ogrenmek istiyor insan ama onlari riske atacak herseyden kendini koru derim biz14. haftaya giricez ben 3-4 gundur gezinmeye basladim tedbiri elden birakmamak, takdiride rabbime birakmamiz lazim allah isteyen herkesin yuzunu guldursun en kisa surede vede bizlerede saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin
selamlar herkese,
Elimde son kullanma tarihi 2012-10 olan 2 hazır şırınga Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml VE son kullanma tarihi 2012-09 olan 4 kutu Cetrotide 0,25 mg vardır.kullanmak isteyen varsa ÜCRETSİZ olarak vermek istiyorum .İrtibat telefonum : 0 532 731 33 06 ismim ÜLKÜ......
teşekkür canım güzel dileklerin için allahım bu güzel duyguyu sana da yaşatsın en kısa zamanda inşallah , keşke daha önce denk gelseydin ben sana nazaran daha şanslıymışım selman laçini hep duydum araştırdım ve tavsiyeler üzerine direk kendisine gittim olsun ama canım inşallah sen de başarılı olursun en önemlisi bu gerisini hatırlamazsın bile sonra..
Ve bugun gittik bebişimi gördüm çok şükür rahatladık rabbim isteyen herkese nasip etsin