- 15 Aralık 2011
- 16
- 0
mrblar bnm bu gün yumurtalarm toplandı güzel geçti umarımm böle dewam eder hayrlı sonuçlar almayı ümidediorum 6 yumurtam olmuş rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.
Bugun test gunumdu ve sonuc 23,59. Sevindim ama yine de icim buruk, oran cok dusuk cikmadi m i? acaba kimyasal mi? Hamile arkadaslar sizlerin kac cikmisti?
Bugun test gunumdu ve sonuc 23,59. Sevindim ama yine de icim buruk, oran cok dusuk cikmadi m i? acaba kimyasal mi? Hamile arkadaslar sizlerin kac cikmisti?
Merhaba arkadaslar ,
Ben 3,5 senelik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum.1 senedir cocuk sahibi olmayi istiyoruz ama su ana kadar olmadi.Doktora gittik ve konulan tani sperm yetersizligi nedeniyle tup bebek tedavisi olmamimiz gerektigi soylendi.Su an tam olarak ne oldugunu acikca anlayamadim fazla bir bilgim yok bu konuda karnimdan hormon igneleri olmam gerekiyormus fazlasiyla yumurta elde etmek icin ve daha sonra dis ortamda dollenme saglanip rahime geri konulacagi soylendi.Sitede okudugum kadariyla yan etkileri cok olan bir tedavi sekli kafam cok karisti bu konuda beni aydinlatabilecek birileri olursa sevinirim.
14serap38 tesekkur ederim cevapladigin icin insallah allahim hepimizin gonlune gore verir dileklerini kabul eder.
Bu arada hamile kaldiktan sonra da igne vurulmaya devam ediliyormu , tedavi basladiktan sonra bir rahatsizliga sebebiyet olan durum oldumu bildirirsen sevinirim.
Merhaba arkadaslar ,
Ben 3,5 senelik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum.1 senedir cocuk sahibi olmayi istiyoruz ama su ana kadar olmadi.Doktora gittik ve konulan tani sperm yetersizligi nedeniyle tup bebek tedavisi olmamimiz gerektigi soylendi.Su an tam olarak ne oldugunu acikca anlayamadim fazla bir bilgim yok bu konuda karnimdan hormon igneleri olmam gerekiyormus fazlasiyla yumurta elde etmek icin ve daha sonra dis ortamda dollenme saglanip rahime geri konulacagi soylendi.Sitede okudugum kadariyla yan etkileri cok olan bir tedavi sekli kafam cok karisti bu konuda beni aydinlatabilecek birileri olursa sevinirim.
merhana ben bu topikte pek bisi yazmadim ama takip ediyorum.
Asu87 cok cok tebrik ederim.
hayirli ugurlu olsun. saglikla kucagina al saglikla büyüt...
hepimize nasip olsun alllah cok aratmasın. hayırlara vesile olsun.
Ve bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk...
Ve bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk...
14serap38 tesekkur ederim cevapladigin icin insallah allahim hepimizin gonlune gore verir dileklerini kabul eder.
Bu arada hamile kaldiktan sonra da igne vurulmaya devam ediliyormu , tedavi basladiktan sonra bir rahatsizliga sebebiyet olan durum oldumu bildirirsen sevinirim.
canım, çok güzel bişiy bu , ben bile heyecan yaptım burdan
darısı başımıza artık
rabbim isteyen herkese nasip etsin çok farklı bir duyguymuş...
rabbim isteyen herkese nasip etsin çok farklı bir duyguymuş...
Serap hocam
Allah kucağınıza da almayı nasip etsin kaçıncı gebelik haftasında kalp atışlarını duydunuz?
1 hafta önce ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım çok şükür her şey yolunda ama benim bir takım endişelerim var ben daha önce normal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama kalpleri hiç duyulmamıştı ve 2 aylıkken kürtajla alındılar. Şimdi internetten okuduklarıma göre kalp atışının duyulmama nedeni kanın pıhtılaşma sorunu imiş daha önceki doktorum genetik test falan yaptırmadı ilk bebektir tutmamıştır normaldir dedi iyi de ya bende böyle bir sorun varsa şimdi ben yine hamileyim ve çok korkuyorum acaba bu sefer kalp atışları olucak mı olmayacak mı diye Kendimi hamile olarak bile göremiyorum bu korku yüzünden. Eşime diyorum ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ben hamileyim diyebilirim çarşamba günü tekrar kan vercem 6. haftaya girmiş olucam ultrasondan çok korkuyorum