Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba kızlar bende size moral olsun diye şuan 20 aylık olan ogumla başarı hikayemi yazayım.bende endometriosiz vardı ameliyat oldum ardından 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım iki tane embriyo transfer edildi ve 20 aylık oglum tutunmayı başardı . Tüp bebekte ilk denememizde oldu.size söyleyecegim tek şey bu süreçte çok rahat olmanız. Kafanızı rahat tutmamız sizi demoralize edecek olay ve kişilerden mümkün oldugunca en uzagınıza gönderin.umarım hepiniz bebeklerinizle birlikte buraya başarı öykülerinizi yazmanız dilegimle

rabim senin yüzünü güldürdüğü gibi tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün gerçektende iyimoral oldu çünkü hep bi endişe içinde oluyo insan çok saol

Merhaba rakadaşlar.Bir şey araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Benim ağabeyimde canlı hücre bulunamadığı için tüp bebek denemsi yarıda kaldı.Ve 8 yıllık evli.Bu durumda olup da çocuk sahibi olan ya da yakını bu durumda çocuk sahibi olan var mı?Ne gibi çareler arayabiliriz?Lütfen yardımcı olun. :KK43:

11.gün gebelik değerim 21.3 13.gün ise 27.5 olduğu için tekrar iki gün sonra test istedi benim durumumda olup hamileliğini olumlu sonuçlandıran var mı????????

benim yaşım 31 ve kiloluda olduqum için doktorlar zor hamile kalırsın diyerek hep benim tedavimi ertelediler benimle uğraşmak dahi istemedilerr, para üstüne para harcadım sonuç yıkım.. çok psikolojik sorunlarım oldu, fakat sevtap hamdemir kılıç adında bir doktorla tanıştım allah razı olsun elinden gelen herşeyi yaptı ve şuan 7 aylık hamileyim herkeze tavsiye ederim..

arkadaşım.mrb.gözün aydın.allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inş.ben de sevtap hanımın hastasıyım.bir hafta sonra benim de inş transferim olacak.nolur dua et o tatlı hanım benim ve diğer hastaları için de güzel şeylere vesile olsun.

gittim canım muaynelerimizi olduk eşimle vitaminlerimizi kullanmaya başladık nisan da ALLAH izin verirse başlıyorum.ALLAHım inşallah sonuç iyi olur.Sen nasılsın ne yapıorsun?

canım ben doktora gidemiyorum bi türlü adet olamadım hala daha farlutal vermişti doktor onu kullandım hap biteli bugün 9. gün ama hala daha bişey yok :KK43:(( başlayamadım tedaviye yani

5,5 yıılık evliyim. Adet düzensizliği olduğu için çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyordum. Düşüncelerimde yanılmadım. Ekonomik koşullarımızın düzelmesini bekledik. Çok şükür düzeldi ve biz bebek yapmaya karar verdik. Anadolu Sağlık Merkezi' ne gittik. Bazı testler istediler. Hepsini yaptırdık. Sakarya' da anestezi altında rahim filmi çektirdim. Tüplerin yapışık olduğu rapor edildi. Sakarya' da diğer bir özel hastanede laporoskobi yapıldı ve kanallardan biri açıldı. Diğerinin alınması gerektiği söylendi. ancak ben ameliyattayken eşime sormuşlar ve o izin vermemiş. NOT: Kesinlikle ameliyat öncesi olasılıklar hakkında doktorunuzla görüşün. Sonra ameliyat raporu verildi. Rapora göre tüplerden biri hala kapalıydı. Anadolu Sağlık Merkezi' ndeki doktoru aradım. Neden bana danışmadan ameliyat oldun diyince oraya gitmemeye karar verdim. Bu siteden Ulun bey' in çok iyi bir doktor olduğunu okuyunca oraya yöneldik. 2010 yılı temmuz ayında ilk kez gittik. Yine tahliller verdi. Hepsini yaptırdık. Rahim filmini ise anestezi almak istemediğimdne çektirmek istemiyordum. Ancak Umut Tüp Bebek merkezindeki Neslihan Hanım Şişli Ekomar' ı tavsiye etti. Umut Tüp bebek randevuyu bizim adımıza aldı. Hem kalite hem de fiyat çok uygundu. Şişli Ekomar' da o çok korktuğum filmi gayet rahat bir şekilde çektirdim. Ancak çıkan rapor ile ameliyat raporu ile tamamen uyumsuzdu. Anlamıştım ki boşuna ameliyat olmuşum:) Ulun bey aşılama ile zaman ve para kaybetmektense tüp bebeği tavsiye etti. Zaten biz de aşılama istemiyorduk. O stresi çekemezdik. Sonra bizim kariyer hevesi ağır bastı ve 2 sene daha ertelemeye karar verdik. Ancak bir akşam otururken eşim birden "işler bitmez biz çocuğu yapalım" dedi. Tam da adetimin 1. günüydü. Hemen Umut Tüp Bebek merkezini arayıp reçeteyi istedik. Ve 2 gün sonra tedaviye başladık. İğneler,ilaçlar derken yumurtalar toplandı. 9 tane yumurtadan 6 sı istenilen büyüklükteydi. Ancak sadece 2 tanesi kaliteliydi. Çok şükürki o iki tane sağlıklı şekilde bölündü. Transfer yapıldı. İlk 3 gün sırt üstü yatarak dinlendim. Ancak hep yatmadım. Kalkıp dolaştım. Üç gün sonra 2 gün daha dinleneyim dedim. Temizlik hariç her işimi (yemek, bulaşık, çamaşır) kendim yaptım. Uzun bir bekleyişin ardından bugün test yaptırdım. Sonuç pozitif çıktı:))) Allah herkese nasip etsin ve hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Doktorumu aradım. Sonucu söyledim. Hayırlı olsun dedi. 10 gün daha iğne ve ilaç kullanıp ultrason için yanına gitmemi istedi. İnşallah kese boş değildir. Her aşama ayrı bir stres. İnsan tam olarak sevinemiyor bile. Ben eses sevincimi ultrasondan sonra yaşayacağım inşallah. Sizlere tavsiyem -elinizde değil biliyorum ama- çok tasalanmayın. Kendinize bir uğraş bulun. Ve dua edip olacağına inanın. Olmazsa da herşeyde bir hayır vardır diye düşünün. Hayatın merkeznine kendinizi koyun. Sizi üzen kişileri ve olayları etrafınızdan uzak tutun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

7 yıllık evli orta kilolu bir bayanım arkadaşlar ve bu ikinci tüp bebek deneyişimiz. ilkinden sonuç alamamıştık özel bir tüp bebek merkezine gitiştik o zaman. farklı bir yöntem uygulayacaklarını söylediler bu seferki doktorlar, bakalım ne olacak. çok heycanlıyım açıkçası

Merhaba hanımlar. Ben ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım. Mikroenjeksiyonla arasındaki farklar nelerdir? Ayrıca kalıcı tehlikeleri var mı? Bilgilenmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

antalyadaysan dokuma tüp bebek merkezi kemal özgür çok iyi arkadaşlar

teşekkür ederim bu aralar eşimin işleri dolayısıyla istanbulda yaşıyoruz. burada da ünlü bazı doktorları önerenler oldu karar verme aşamasındayım açıkçası. özel bir tüp bebek merkezine gideceğiz heralde bahçelievler medicana olabilir şimdiye kadar duyduklarım arasından

5,5 yıılık evliyim. Adet düzensizliği olduğu için çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyordum. Düşüncelerimde yanılmadım. Ekonomik koşullarımızın düzelmesini bekledik. Çok şükür düzeldi ve biz bebek yapmaya karar verdik. Anadolu Sağlık Merkezi' ne gittik. Bazı testler istediler. Hepsini yaptırdık. Sakarya' da anestezi altında rahim filmi çektirdim. Tüplerin yapışık olduğu rapor edildi. Sakarya' da diğer bir özel hastanede laporoskobi yapıldı ve kanallardan biri açıldı. Diğerinin alınması gerektiği söylendi. ancak ben ameliyattayken eşime sormuşlar ve o izin vermemiş. NOT: Kesinlikle ameliyat öncesi olasılıklar hakkında doktorunuzla görüşün. Sonra ameliyat raporu verildi. Rapora göre tüplerden biri hala kapalıydı. Anadolu Sağlık Merkezi' ndeki doktoru aradım. Neden bana danışmadan ameliyat oldun diyince oraya gitmemeye karar verdim. Bu siteden Ulun bey' in çok iyi bir doktor olduğunu okuyunca oraya yöneldik. 2010 yılı temmuz ayında ilk kez gittik. Yine tahliller verdi. Hepsini yaptırdık. Rahim filmini ise anestezi almak istemediğimdne çektirmek istemiyordum. Ancak Umut Tüp Bebek merkezindeki Neslihan Hanım Şişli Ekomar' ı tavsiye etti. Umut Tüp bebek randevuyu bizim adımıza aldı. Hem kalite hem de fiyat çok uygundu. Şişli Ekomar' da o çok korktuğum filmi gayet rahat bir şekilde çektirdim. Ancak çıkan rapor ile ameliyat raporu ile tamamen uyumsuzdu. Anlamıştım ki boşuna ameliyat olmuşum:) Ulun bey aşılama ile zaman ve para kaybetmektense tüp bebeği tavsiye etti. Zaten biz de aşılama istemiyorduk. O stresi çekemezdik. Sonra bizim kariyer hevesi ağır bastı ve 2 sene daha ertelemeye karar verdik. Ancak bir akşam otururken eşim birden "işler bitmez biz çocuğu yapalım" dedi. Tam da adetimin 1. günüydü. Hemen Umut Tüp Bebek merkezini arayıp reçeteyi istedik. Ve 2 gün sonra tedaviye başladık. İğneler,ilaçlar derken yumurtalar toplandı. 9 tane yumurtadan 6 sı istenilen büyüklükteydi. Ancak sadece 2 tanesi kaliteliydi. Çok şükürki o iki tane sağlıklı şekilde bölündü. Transfer yapıldı. İlk 3 gün sırt üstü yatarak dinlendim. Ancak hep yatmadım. Kalkıp dolaştım. Üç gün sonra 2 gün daha dinleneyim dedim. Temizlik hariç her işimi (yemek, bulaşık, çamaşır) kendim yaptım. Uzun bir bekleyişin ardından bugün test yaptırdım. Sonuç pozitif çıktı:))) Allah herkese nasip etsin ve hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Doktorumu aradım. Sonucu söyledim. Hayırlı olsun dedi. 10 gün daha iğne ve ilaç kullanıp ultrason için yanına gitmemi istedi. İnşallah kese boş değildir. Her aşama ayrı bir stres. İnsan tam olarak sevinemiyor bile. Ben eses sevincimi ultrasondan sonra yaşayacağım inşallah. Sizlere tavsiyem -elinizde değil biliyorum ama- çok tasalanmayın. Kendinize bir uğraş bulun. Ve dua edip olacağına inanın. Olmazsa da herşeyde bir hayır vardır diye düşünün. Hayatın merkeznine kendinizi koyun. Sizi üzen kişileri ve olayları etrafınızdan uzak tutun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim senin adına çok sevindim hayırlısı olsun. ALLAH kucagına almayıda nasip eder inşallhhhhhhhh

Merhaba hanımlar. Ben ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım. Mikroenjeksiyonla arasındaki farklar nelerdir? Ayrıca kalıcı tehlikeleri var mı? Bilgilenmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tedavi yöntemleri kişiiden kişiye değiştiği için doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla mikroenjeksiyon tüp bebekten daha garantili. Çünkü spermi doğrudan yumurtaya zerk ediyorlar. Tüp bebekte ise spermin kendiliğinden yumurtayı döllemesi bekleniyor. Zaten artık tüm merkezler mikroenjeksiyon yapıyor. Kalıcı tehlikesi konusu tartışmalı. Kimilerine göre kullanılan ilaçlar kansorojen etki yapıyor. Kimilerine göre ise böyle birşey yok. Ayrıca size tavsiyem gittiğiniz merkezde embriyo dondurma var mı öğrenmeniz. Eğer fazla kilolarınız varsa kurtulmanız ve kendinize güzel uğraşlar bulmanızdır. eğer olumsuz etkilenmeye çok açıksanız burada yazılan hikayeleri d eokumayın bence. Çünkü herkeisn sorunu farklı. Psikolojinizi sağlam tutmanız lazım. Allah yardımcınız olsun. Sizin için dua edeceğim.

Kızlar günaydıııın hamile olduğumu öğrendim adet olmayı beklerken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim inanılmaz mutluyum rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.......

X