Slm arkadaslar öncelıkle soylemeylıyım cok güzel bı topic olmus benım bı basarı hıkayem yok sadce sızlerden moral alabılmek ıcın gırdım topıgınıze... Bende ıkı deneme yapım ıkısıde negatıf.... Dondurulmuslarımla üçüncüyü deneyecegım.... O kadar mutsuzumkı neden tutunmuyolar ... Doktor bı problem yok sende dediii hayat bebek olmadan anlamsız... Boş... Rabbım ısteyen herkesınkucagını doldursun... I günler...
merhaba canımm senınle aynı durumdayız.ama moralımızı bozmayalım dıme canım.allahım herseyın hayırlısını versın ınsallah bızde anne olalım.bende senın gıbı 2 tup bebek yaptırdım negatıfle sonuclandı.
sımdıde dondurulmuslarla 3. denemı yapıcam basladım tedavıye bant fln verdıler yapıstırmaya basladım bantları hayırlısı ıns. bu sefer olur dıyorum.sen ne zaman baslıyorsun.pozıtıf olalım kı pozitif olsun cnm.senı cok ıyı anlıyorum bendede sorun yok ve neden tutmuyor dıyorum doktora neden neden demıstım hemde ama tabı cvp aynı yuzde bılmem kac sans var bızımde elımızde olmayan durumlar var dıyor haklı cunku hersey allahtan.