Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

arkadaslar bugün benim transferimin 10 uncu günü ve adet kanamam basladi iki embriyo transfer edilmisti 6nisan test günüm ama adeta yikildim test sonucunu bile bile test yapmaya gitmek bile istemiyorum bir yandanda bazi arkadaslarin adet kanamasi olmasina ragmen hamile kaldiklarini okudum sizce umut varmi test yaptirmalimiyim cook korkuyorum lütfen bana yardimci olun cok kötüyüm aglamaktan helak oldum. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze versin rabbim.

arkadaslar bugün benim transferimin 10 uncu günü ve adet kanamam basladi iki embriyo transfer edilmisti 6nisan test günüm ama adeta yikildim test sonucunu bile bile test yapmaya gitmek bile istemiyorum bir yandanda bazi arkadaslarin adet kanamasi olmasina ragmen hamile kaldiklarini okudum sizce umut varmi test yaptirmalimiyim cook korkuyorum lütfen bana yardimci olun cok kötüyüm aglamaktan helak oldum. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze versin rabbim.

cnmmm elbette test yapmalısın yıkılmak yok.Zorlu bır yolculuga cıktık.Ucunda olum yok.Cok sukur halımıze dimi?Ne yani olmazsa isin ucunu birakacak misin?Sonuna kdr ugrasacagiz.Aglama kalk toparlan ve git bi test al.Ustune gorme denılen olayı da yasıyor olabilirsin.Allahım hakkında hayırlısını versin...

cnmmm elbette test yapmalısın yıkılmak yok.Zorlu bır yolculuga cıktık.Ucunda olum yok.Cok sukur halımıze dimi?Ne yani olmazsa isin ucunu birakacak misin?Sonuna kdr ugrasacagiz.Aglama kalk toparlan ve git bi test al.Ustune gorme denılen olayı da yasıyor olabilirsin.Allahım hakkında hayırlısını versin...

haklisin canim ama 3 asilama 3 negatif asilama ve en sonunda mikroenjeksiyon dr bize sansiniz %70lerde falan dedi kendimi okadar kaptirmisimki olacagina yikildim esimede beli etmemeye calisiyorum ama anliyor. üste görmede sanirim kanama adet kanamasi gibi olmuyormus hem kanamam adet kanamasi gibi hemde cok agrili carsamba günü klinige gidecegim. artik napalim dedigin gibi cabalamaya devam. Cok tessekkurler ayrica sanada cevap yazdigin icin

bence hemen kan testi yaptır.evet kanaması olupta gebe kalan çok var sakın ilaçları bırakma ve doktoruna kanaman geldiğini söyle belki hamilesin en azından dokror ilaç verir kanamanı durdurması için testi yaptır çıkar.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir

bence hemen kan testi yaptır.evet kanaması olupta gebe kalan çok var sakın ilaçları bırakma ve doktoruna kanaman geldiğini söyle belki hamilesin en azından dokror ilaç verir kanamanı durdurması için testi yaptır çıkar.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir

Sagol canim tavsiyelerin icin ama isvicredeyim ve klinikteki drlar bana kanama olsa bile teste gel demislerdi pazartesi ararim bir sorarim yapmam gereken bir sey varmi diye hayirlisi artik napalim beklemekten baska care yok cok tessekkurler tavsiyeleriniz icin.

ne guzel yazmıssın sevımlı.....

haklisin canim ama 3 asilama 3 negatif asilama ve en sonunda mikroenjeksiyon dr bize sansiniz %70lerde falan dedi kendimi okadar kaptirmisimki olacagina yikildim esimede beli etmemeye calisiyorum ama anliyor. üste görmede sanirim kanama adet kanamasi gibi olmuyormus hem kanamam adet kanamasi gibi hemde cok agrili carsamba günü klinige gidecegim. artik napalim dedigin gibi cabalamaya devam. Cok tessekkurler ayrica sanada cevap yazdigin icin

Rica ederim ne demek...allah buyuktur cnm.Klinige git bakalım ne diyecekler cnm.Dualarim seninle cnm....

kizlar inanamiyorum hala ama kendi ignemi kendim vurdum az once bugun ıgnenın 2.gunu Allahim emeklerimi bosa cikarma nolur.benle beraber tum isteyenlere nasip et.Nolur benim gibi ignenin 2.gununu yasayanlar yazsin....Lutfen..

kizlar inanamiyorum hala ama kendi ignemi kendim vurdum az once bugun ıgnenın 2.gunu Allahim emeklerimi bosa cikarma nolur.benle beraber tum isteyenlere nasip et.Nolur benim gibi ignenin 2.gununu yasayanlar yazsin....Lutfen..

kimse yok mu kızlar ya...

canımmm sakın ümitsizliğe kapılma 10.günde adet gelmez aslında,bu kanama yerleşme kanaması bence!
benimde ilk denememde 8.gün başladı sonra 9.ve 10.günlerde resmen adet oldum sandım öyle böyle değildi hatta ben tutmadı diye neler neler yaptım üzüntüden kan vermeye 2 saat yol yürüdüm kan verdikten sonra da yol yürüdüm o da nerdeyse 2 saat etti mi sana 4 saat sonç almaya tekrar döndük kağıdı elime aldım sıfırı arıyorum ama bulamıyorum eşime diyorum ben sıfırı göremiyorum sen görüyormusun o da ben 88 görüyorum sıfır değil yani pozitiftiiiii üzülme ınş ikizlerine gebesindir:KK49::KK49:

meraba kızlar
bugun transferimin 7. günü
biliyorum test yapsam çıkmayacak, çıkmaz dimi :26:
ya zor tutuyorum bazen kendimi
zaman yaklaştıkçada adet olcam zaten hiç test yapmayım diyorum bazende
yaşım 22 il denemem ve tek embriyo koyuyorlar biliyorsunuz
inşallah tutmuştur ya:KK59:
ben daha kaç gün bekleyim
dr çarşamba yap dedi ama en yakın ne zman yapsam çıkar acaba:26:

canımmm sakın ümitsizliğe kapılma 10.günde adet gelmez aslında,bu kanama yerleşme kanaması bence!
benimde ilk denememde 8.gün başladı sonra 9.ve 10.günlerde resmen adet oldum sandım öyle böyle değildi hatta ben tutmadı diye neler neler yaptım üzüntüden kan vermeye 2 saat yol yürüdüm kan verdikten sonra da yol yürüdüm o da nerdeyse 2 saat etti mi sana 4 saat sonç almaya tekrar döndük kağıdı elime aldım sıfırı arıyorum ama bulamıyorum eşime diyorum ben sıfırı göremiyorum sen görüyormusun o da ben 88 görüyorum sıfır değil yani pozitiftiiiii üzülme ınş ikizlerine gebesindir:KK49::KK49:

ankara tuylerım dıken dıken oldu cnm ya...hay masallah darısı bize...ben de sıgarayı bırakmaya ugrasıyorum guya dunku paket bıtınce daha almıycaktım suan tek dal kaldı napcam bılmıyorum :KK43:((

meraba kızlar
bugun transferimin 7. günü
biliyorum test yapsam çıkmayacak, çıkmaz dimi :26:
ya zor tutuyorum bazen kendimi
zaman yaklaştıkçada adet olcam zaten hiç test yapmayım diyorum bazende
yaşım 22 il denemem ve tek embriyo koyuyorlar biliyorsunuz
inşallah tutmuştur ya:KK59:
ben daha kaç gün bekleyim
dr çarşamba yap dedi ama en yakın ne zman yapsam çıkar acaba:26:

cnm yapma 12. gun diyolar azcık daha sabret ınan bebegın tutunduguna.insallah senınledir tatlım...Benım de ıgnenın 2. gunu...Zaman gecse bı an once transfer olsa ya ...

:nazar:Kızlar merhaba :) sizlere yazmak istedim çünkü burda iyi şeyleri okumaya ihtiyacımız oluyor. İzmirde yaşıyorum.Ve Tüp bebekle hamile kaldım allahıma bünlerce kez şükür.İlk denememiz. Allaha inanınn.ve toplamadan sonra kesinlikle hiç bi zamn kötü , olumsuz düşünceler aklınıza getirmeyin.En önemli olay transferden sonra.Olumlu bakabilmek. Transferden sonra, İşten izin alıp 1 hafta evde yattım dinlendim. Sürekli yatmadım. Oturdum gezindim.kendime kahvaltılar hazırladım.sadece dikkat ettim. Ve bebeğinizin orda oldugunu sizi duyabildiğini düşünerek onunla konuşun.Konuşun ki istediğinizi hissetsin.Ve anneciğinee sımmsıkıı tutnsun. Allah o kadar büyük ki.. isteyen herkese bu duyguyu taddırsın. Hepiniz için dua ediiyorumm.Allahım hepimize nasip etsin sağsalim kucaklarımıza alallım bebişlerimizi :nazar: :KK49:

ne güzel Allah tamamına erdirsin:emir_bebek:
bende ara ara konusuyorum sonada diyorum delimiyim ben ama konusma ihtiyacı hissediyorum
bebeğim beni duyarda belki sıkı sıkı tutunur die
inşallah benimledir
benimde ilk denemem :emir_bebek::nazar:

Ay canim insalah benimde senin gibidir senin adina cok sevindim allah kucagina almak nasip etsin. peki senin agrin oldumu? Benim hem agrim var adet sancisi gibi karnimin alt kismi cok agriyo hemde kanamam var sendede oldumu?Cok sagolun ya biraz icim rahatladi.

cnm yapma 12. gun diyolar azcık daha sabret ınan bebegın tutunduguna.insallah senınledir tatlım...Benım de ıgnenın 2. gunu...Zaman gecse bı an once transfer olsa ya ...

inşallah canım
iğneleri kendin vuruyorsun dimi
ben o evreyi geçirdim çok şükür biraz zor oldu ama hep kendim yaptım sen kendinmi yapıyorsun?
inşallah kaliteli yumurtaların olur
4 tane dondurulmuşum var benim seninde kalır inş. onlarda bi umut oluyo insana
toplama gününden itibaren 15 tane progestan iğnesi verdi dr.
2 tane kaldı ama yanlarım mosmor oldu
sanada verebilir şimdiden hazırlıklı ol
ben her vurunduğumda ağlıyorum şişti beze oluştu kalçamda:KK59:
inşallah tüm bu acılara değer :emir_bebek::nazar:

tedavin ilk mi? nerde yaptırıyorsun:26:

Bravo vallah ben hepsini esime vurdurdum benimkiler karindan vuruldu bide burda sistemi degisiktir ne gunde 3tane ignem vardi canim ignelerin sonunda karnimda yer kalmamisti hertarafi morardi. Insallah kaliteli birsürü yumurtan ve kaliteli bir sürüde embriyon olur.

ne güzel Allah tamamına erdirsin:emir_bebek:
bende ara ara konusuyorum sonada diyorum delimiyim ben ama konusma ihtiyacı hissediyorum
bebeğim beni duyarda belki sıkı sıkı tutunur die
inşallah benimledir
benimde ilk denemem :emir_bebek::nazar:

Allah hepimimizin yardımcısı olsun ınsallah...

kızlar yanlış anlaşılma olmasın benim ilk denemem tuttu ama pıhtılaşma sorunumdan dolayı kaybettim:KK14:
şimdi 3.denemedeyim ve 2.gün transferin 2 tane nur topu gibi meleğimm içimde benimle
umarım böyledir yani umudum bu yönde
hepimiz hamileyimmmm diye yazarız buraya:KK49:

kızlar yanlış anlaşılma olmasın benim ilk denemem tuttu ama pıhtılaşma sorunumdan dolayı kaybettim:KK14:
şimdi 3.denemedeyim ve 2.gün transferin 2 tane nur topu gibi meleğimm içimde benimle
umarım böyledir yani umudum bu yönde
hepimiz hamileyimmmm diye yazarız buraya:KK49:

Hayirlisi olsun canim insallah seninledirler sana sImsIkI tutunmuslardir bende negatif yada pozitif sonucunu görmeden ümidimi yitirmicem beklicem.

X