Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

kıslar cvp verirseniz çok mutlu olcammmm
ben ilaçsız tüp bebek yaptırdım bugun 10 günüm ilk denemem bugun çamaşarıma kokulu sıvı aktıgını fark ettim ama su gibi ıslaklık hissetim ne oldu acaba tuhaf bi durummu çok korkuyorum bişeymi oldu acabaaaaa:KK58:

merhaba arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum tüp bebekte ikiz olma şansı nedir? hani son zamanlarda çoğul gebeliği önlemek istiyolardı ya.

hayırlısı olsun cnm,benimde cuma günü transferim oldu 16 şubatta test yaptıracağım...allah dualarımız kabul etsin..:KK49:[/QUO
inşallah ALLAH gönlüüze göre versin.ölcem merektan 13 üne kadar zaman geçmiyo sen hangi hastanede tedavi oldun.ben bahçelievler medicalde.ilk demneme benim çok heyecanlıyım walla çok merek ediyorum.....inşallah çabalarımız boşa gitmez

maalesef benim olmadı arkadaşlar.ALLAH kimseye bu hayal kırıklığını yaşatmasın.hakkımızda hayırlısı.her işte bi hayır vardır...nasip değilmiş demekki...ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin...

maalesef benim olmadı arkadaşlar.ALLAH kimseye bu hayal kırıklığını yaşatmasın.hakkımızda hayırlısı.her işte bi hayır vardır...nasip değilmiş demekki...ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin...

üzülme canım dediğin gibi bundadanvardır bir hayır allahın taktiri demekten başka bişi bulamıyorum...bende yarın yaptırıcam benim olmadı büyük ihtimalle :KK43:(((((( kısmet...

mitna bende pkoluyum esimde herhangi bir sorun yok tüp bebek tedavisi gördüm ilkinde olmadı dr ve hemsireler cok inanmıslardı olacak diye ama olmadı. Neyse ikincisine basladık benim canım iyice sıkkın tabi yine olmazsa diye ama transferden sonra icim ferahladı hatta annemde öyle dedi beraber gitmistik esim annem ben. Neyse benimki 5.gün embriyosuydu ve transfer gerceklestikten on gün sonra test yaptık pozitif cıktı. :KK49: suanda 3 aylık hamileyim. :KK49::KK49::KK49: inşallah sizde güzel haberler verirsiniz bize. İnanın bu durum başında olmayan anlayamaz. ben hamileyim ama hala bu topikleri geziyorum elimden geldigi kadar bilgi verip rahatlatmaya calısıyorum tecrübesi olmayan arkadasları. Anesteziye gelince cok güzel bir uyku düsün hafif tatlı bir uyku dalıyorsun hemen ve uyandıgında hersey bitmis oluyo :KK3: bende senin gibi cok korkmustum uyanamayacakmısım gibi gelmisti ama öylebisey yok tabi. Dedigim gibi cok cok hafif bir uyku ama hic acı cekmiyorsun inan dua edeceksin iyiki anestesi almısım diye. Benim bi akrabamda anestesi yapmamıslar ve cok acı cekmis onun gibi olmak istemezdim dogrusu. Ama transferden sonra lütfen 2-3 gün sırt üstü uzan tv izle sadece yemek yemek ve wc icin kalk olurmu? benim dr öyle söylemisti bide sıcak ortamlarda bulunma dedi hamam sauna gibi dedi ben evin sıcaklıgını bile serin yapmıstım üzerime pike almıyordum sıcak olmasın diye belki abartı gelebilir ama ilkinde negatif olunca ikincisinde daha dikkatli oluyo. Ben on gün rapor aldım yattım evde. Ama 3gün hic kalkmadım diger günler hafif evde dolandım o kadar. Hic korkma tüp bebek tedavisinin hicbir evresinde acı hissetmiyorsun. Ama yumurtaların toplandıktan sonra agrın olmasada var de ve bi agrı kesici igne yapsınlar. benden sana tavsiye en azından o günü rahat gecireceksin. Diger günlerde cok olmamak kaydıyla wcde biraz sancı cekebilirsin.Allah yardımcınız olsun arkadaslar...

merhaba arkadaşlar,
Manisa'da yaşıyorum.PKO hastasıyım,eşimin de sperm sayısı düşük(14milyon) olduğundan dolayı aşılama falan denemeden tüp bebek tedavisine başladık.bir haftadan beri puregon iğne vuruyorum göbekten ilk üç gün 150ml uyguluyorduk.daha sonra yapılan hormon testinde estradiol(e2) hormonum 30 seviyelerden 729 olunca doktorum 125ml indirdi.ve iki günden beri de gece orgalutran diye bir iğne vuruyoruz.doktorum PKO hastası olduğum için yumurtalıkların çok fazla tepki verdiğini söyledi bu da işi zorlaştırıyormuş.günde en az 3,5 litre su içmemi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor özellikle yürüken ve tuvalette.bunların yumurtalıkların büyümesinden dolayı olduğunu söyledi doktorum.yarın yine kontrole gideceğim.ohss diye bir hastalık varmış özellikle Pko lu olan kadınlarda daha çok oluyormuş öyle bir şey yaşacağım diye çok korkuyorum doktoruma da güveniyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum.bir de yumurta toplama işlemindeki anesteziyi düşündükçe canım sıkılıyor daha önce hiç anestzi almadım.hafif bir anesteziymiş gerçi.sonuç pozitif olacaksa çekmeye değer ama insanın kafasında soru işaretleri oluyor.acaba benim gibi PKO hastası olupta tüp tedavisi yaptıran var mı forumda merak ediyorum deneyimleri paylaşmak açısından.Ben Celal Bayar Üniv.de Doc.Dr. Hasan Tayfun Özçakır'ın hastasıyım.çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.
Bebek özlemi çekipte bebeğine bir an önce kavuşmak isteyen herkesin dileği bir an önce gerçekleşir inşallah.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin...

kumtanem ve bebekdls bu jeli bende kullandım transfer sonrası yan etki olarak kahverenkli akıntıda yapacaktır korkmayın. Ben dizlerimi kırıp yarı oturur pozisyonda kullanıyordum. Sabah evden cıkmadan aksamda eve gelir gelmez yapıyordum. hamileliginde 3 ayına kadar kullanılıyor bilginiz olsun. biraz dısına tasmasıda normal.

merhaba kumtanem ben de kullandım o jelden açıkcası biraz zor kullanması içinde de biraz kalıyo ama yeteri kadar gidiyormuş merak etme kullanmadan önce sallamayı unutma, bide sırt üstü yatarak kullan ve de bana 10 dk kadar dolaşmam sölenmişti ilacı sıkar sıkmaz.Bide ben de ilacı kullandıktan tam 15 20 dk sonra acayip mide krampları oldu sende de oluyomu. Kolay gelsin.

kumtanem ve bebekdls bu jeli bende kullandım transfer sonrası yan etki olarak kahverenkli akıntıda yapacaktır korkmayın. Ben dizlerimi kırıp yarı oturur pozisyonda kullanıyordum. Sabah evden cıkmadan aksamda eve gelir gelmez yapıyordum. hamileliginde 3 ayına kadar kullanılıyor bilginiz olsun. biraz dısına tasmasıda normal.

selam şirinetuğba cevap yazdığın için teşekkürler bu bu ilacı kullanması bana zor geliyo açıkcası iğneler bile daha basit bence neyse artık sonunda çektiklerimize değer inş hepimizin

arkadaşlar folikasit kullananlar varmı ben tam 2 senedir sürekli kullanıyorum yani evlendikten 4 ay sonra başladım kullanmaya hemen bebek istediğimiz için nerden bilirdik bu kadar uğraşıcağımızı hemen olacak sanıyoduk :KK4:

inşaallah canım çok teşekkürler sen de inşaallah kucağına alırsın bebeğini ,allahım bunu size bağaşlasın.Biz de bu ayın sonun da 3.yü denicez inşaallah bu sefer olur

inşallah canım inşallah rabbim sizin de yüzünüzü güldürür 3. denemede sizede bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur...

evet canım aynen dediğin gibi her işte vardır bir hayır hiç üzülme inşallah bir daha ki denemende olur dualarım sizinle...

Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir bu siteye giriş yapmadım. Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın bu tedavide çok önemli bir durum.Bende evliliğimin 7. senesinde tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldum.Doktorum Ulun ULUĞ bey'e bir kez daha teşekkür etmek isterim buradan ben ilk denememde hamile kaldım 2 embriyo transfer ettiler ama üçüz gebelik meydanageldi ve gebeliğimi teke düşürmek durumunda kaldık.Doktorum böyle olması gerektiğini söyledi. Doktorunuza güvenmek çok önemli.Bende kan pıhtılaşması problemi var hamileliğimin sonuna kadar ve daha sonra kırkım çıkıncaya kadar kan sulandırıcı iğneler yaptım.Çok şükür dünya tatlısı bir kızım var şimdi.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Sizleri çok iyi anlıyorum.İnsanın Psikolojisi bozuluyor İlk senelerde çocuk düşünmemiştik ama daha sonra 5 sene boyunca her regli olduğumda saatlerce ağladığımı bilirim.Allah bu zor ve sabır gerektiren süreçte tüm arkadaşlara kolaylık versin Sizin için hep dua edeceğim.

Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir bu siteye giriş yapmadım. Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın bu tedavide çok önemli bir durum.Bende evliliğimin 7. senesinde tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldum.Doktorum Ulun ULUĞ bey'e bir kez daha teşekkür etmek isterim buradan ben ilk denememde hamile kaldım 2 embriyo transfer ettiler ama üçüz gebelik meydanageldi ve gebeliğimi teke düşürmek durumunda kaldık.Doktorum böyle olması gerektiğini söyledi. Doktorunuza güvenmek çok önemli.Bende kan pıhtılaşması problemi var hamileliğimin sonuna kadar ve daha sonra kırkım çıkıncaya kadar kan sulandırıcı iğneler yaptım.Çok şükür dünya tatlısı bir kızım var şimdi.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Sizleri çok iyi anlıyorum.İnsanın Psikolojisi bozuluyor İlk senelerde çocuk düşünmemiştik ama daha sonra 5 sene boyunca her regli olduğumda saatlerce ağladığımı bilirim.Allah bu zor ve sabır gerektiren süreçte tüm arkadaşlara kolaylık versin Sizin için hep dua edeceğim.

senin adına çok sevindim canım.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.benımde ılk denemdı ama olmadı.sen nerde tedavi olmustun

senin adına çok sevindim canım.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.benımde ılk denemdı ama olmadı.sen nerde tedavi olmustun

canım ben alman hastanesinde tedavi oldum ama bazı işlemler için bahçeci kliniğine yönlendirdiler ama şuanda doktorum alman hastanesinden ayrılmış kliniğe geri dönmüş bahçecinin ekibi bu konuda çok iyi bence öneririm.

canım ben alman hastanesinde tedavi oldum ama bazı işlemler için bahçeci kliniğine yönlendirdiler ama şuanda doktorum alman hastanesinden ayrılmış kliniğe geri dönmüş bahçecinin ekibi bu konuda çok iyi bence öneririm.

nerde hastane canım ben bılmıyorm.nekadar acaba fiyatlar

nerde hastane canım ben bılmıyorm.nekadar acaba fiyatlar

Hastane istanbul taksim sıraselviler sokakta.taksim ilkyardım hastanesinin karşısında kalıyor.Benim tedavi olduğum zamanda ilaçların bir bölümünü devlet karşılıyordu bunun için üniversite hastanesinden rapor almak gerekiyor canım şimdi nasıl bilmiyorum hastaneyi aramak lazım çok güzel biligi veriyorlar ama dediğim gibi oradaki doktorlar bahçecinin ekibinin doktorları idi şu anda onlar umut tüp bebek merkezi diye bahçecinin başka bir şubesindeler.

buda bir hikaye ama başarı mı başarısızlık mı orası henüz belli değil. Ben 34 yaşındayım eşim 30 yaşında. 1,5 yıllık denemeden sonra merkeze müracaat ettik. Teşhis olarak eşimde sperm anomalisi çıktı. Sayı ve hareketlilik olarak çok düşük değillerdi. çok yüksek de değillerdi. düşüğe yakın değerdeydiler ama şekil olarak bozuktular. yani sprem baş, boyun ve kuyruk olmak üzere 3 bölümden oluşuyormuş. spermler, bu 3 bölümde bozukluklar gösterirse buna anomali deniyormuş. biz de baş bölümünde anomali çıktı. şekilsel olarak düzgün olan spermler % 2 idi. bu durumda aşılama da olabilir dediler ama hem yaşımı düşündüm hemde sayıların düşüklüğü nedeni ile direk micro enjeksiyon istedim. kan testleri, semen analizi, rahim filmi, yumurtalıklara bakma vs gibi tetkiklerden sonra adetin 2. günü göbekten vurulan iğnelere başladık. her gün 2 iğne vuruldum. 3. gün bunlara 3. bir iğne daha eklendi buda diğer iğnelerin yan etkilerini ortadan kaldırmaya yönelik bir iğne imiş. ayrıca vitamin hapı ve bebe asprini de verildi. birde rahime konulan tablet şeklinde bir ilaç. bu iğne ve ilaçları kendi kendimize yapabiliyoruz. eşimiz yapabiliyor. buraya kadar olan aşamalarda hiçbir ağrı sancı yok. iğneler çok küçük ve hiç hissetmiyorsunuz. iki günde bir merkeze gidip, kan verdim ve değerlerine göre, vurulan iğnenin dozunu bildiriyorlardı. bu şekilde yumurtalar istenilen büyüklüğe geldikten sonra çatlatma iğnesi dedikleri iğne reçete edildi ve bu iğneyi akşam saat 10 da vurulmam istendi. ertesi günü bir şey yapılmayacağını sadece gecesinde lağman yapmam istendi. çatlatma iğnesinden sonraki ikinci gün merkeze gidip, yumurta toplama için masaya yattım. aç karnına gitmek gerekiyordu.anestezi de de hafif bir uyku hali var. yine bir acı ve sancı yok. uyanınca 3 tane yumurtamın olduğunu öğrendim. 10 şubatta idi. aynı gün eşimden de sperm alındı. 12 şubatta transfer yapılacağını bir gün sonra arayıp söylediler. 12 şubatta açlık tokluk farketmeyip, önemli olan idrara sıkışık olarak gitmemi istediler. orda da bir ilaç verdiler ve sıkışmamı istediler. dayadık suyu. iç Allah, iç. iyice sıkıştım. iyice sancılar başladı. bu ana kadar hiç acım yoktu. çok ilginç ilkkez sancılar çektim çok sıkışmıştım.. en kolay transfer aşamasıdır ama çok sıkışmak da baya bi zahmetliymiş. o anda nerdeyse bırakıp, vazgeçtim diyecektim. neyse sıktım dişimi. transferde anestesi yok. bir tüpün için de getirdiler yavruyu. doktor sanıyorum uygun yere bıraktı. hadi hayırlısı dedik. 1 saat kadar yattım. sonra 5'er gün arayla 3 tane farklı iğne verdiler birde vajinal jel verdiler. vitamin hapına ve cyl -prognova diye bir ilaca devam ettim. 25 şubatta test yapıcaz dendi. merkezden çıktım. eşim aşağıda bekliyordu : sana bir sürprizim var dedim. Yuttu sordu : Nedir , dedi... Hamileyim !! :KK66: dedim.. Güldük.. Neyse konuşarak devam ettik. ne yaptılar diye sordu. Bizim yapamadığımızı dedim. Yİne güldük.:KK53:.. bekleme süresi olan 13 gün geçmek bilmiyor. türlü türlü sancılar, hisler, tespit çalışmalarıyla geçti. kaldı 2 gün. cumaya belli olucak. sonuçta yaşananlar bunlar canlarım. sonuç negatif veya pozitif bu tamamen şansa kalmış bişey. bu konu da hiçbirşey net değil. sürekli yatan var tutmamış. hiç yatmayan var tutmuş. binbir türlü hikaye var. o yüzden sonuç kısmına takılmayalım. tıbben yapılan işlemlerde yaşananlar da fiziki bir acı yok.. ekonomik olarak bakarsak, iğneler, tetkikler, fiyatlar biraz cep yakıyor. tüm bunların neticesinde kesin olacak diye garanti vermemeleri yıpratıcı, doktorlarında dediği gibi tüm bunları yapıp bekliyoruz.. Hadi hayırlısı..

merhaba arkadaşlar benimde 2. denememiz şükürler olsun RABBİME POZİTİF SONUÇ ALDIM.pazartesi günü kese için ve kalp atışı için gelmemi istedi doktorum .inşallah duyarız bir aksilik yaşamayız.RABBİM HERKESE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP OLUR İNŞALLAH zaman geçmek bilmiyor.kasıklarım belim ağrıyor.hep uyuyorum.hepinize başarılar
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam arkadsler ben antalyadan benım kanal fılmı sonucunda kanalların tıkalı dedıler ve tup bebek ıcın arstırmalara basladım sımdı akdnz unv.de laporoskopı ve hıstereskopi dedıler rapor ıcın once denemeeler sart mıs ne yapsam bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun anlatın arkadslar.....

X