Merhaba ben 31 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.iki kez aşılama denedim. İl denemde 2 tane olgun yumurtam olmuştu ama tutmadı. 2 denemde 3 tane olgun yumurtam oldu ve tuttu. Ancak dış gebelik nedeniyle maalesef olmadı. laparoskopi ile ameliyat oldum. Meğersem sağ tüpüm labirent gibiymiş ve bebek ordan geçememiş. Sağ tüpüm hasarlı olduğundan alındı. Doktor ameliyat sırasında sol tüpümde de yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Aynı problemin tekrar yaşanma olasalığının yaşanmamısı olasığından daha düşük olduğunu söyledi. Ancak eşimle riske girmemek için tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktor uzun protokolü uygulamanın daha uygun olacağını söyledi . 10 ekimde tüp bebek tedavisine lucrin iğne ile başladım. Reglimin 3. Günü gonol f ve menegon iğneleri eklendi. 3 gün sonra yani 22 ekimde kontole gittiğimde 10 tane yumurtam oluşmuştu.iğnelere devam ediyorum yarın yani 25 ekimde tekrar kontrole gidicem. Yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bi stres yaşamıyor değilim . Bu süreçte en zorlandığım nokta stres faktörü. İğneler hormanlar fln çok zorlamadı beni. Ama nasıl olacak ne olacak stresi yiyip bitiriyor. Sizlerin se bu konuda yaşadığınız tecrübeleriniz varsa paylaşmak isterim. Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum...