Tüp bebek de tutmazsa...

Hayırlı geceler kızlar
Olumsuz 3 tüp bebek denemem var. Önümüzdeki ay dondurulmuşlar ile tekrar deneyeceğiz. Doktorum bu sefer gebelik aşısı yaparız dedi. Gebelik aşısı yaptıran ya da bilgisi olan var mı?

Olumsuzların sebebi neyd8. Kaç haftalıkken düşük oldu

Hiç gebelik oluşmadı. Hamile kalmama engel bir sorunumuz da yok.
5. gün kaliteli embriyo transferi oldu. Ama tutmuyor işte Bu seferki transfer de gebelik aşısı yaparız dedi doktorum. İnşallah işe yarar amabu aşı ile tutma olasılı ne kadar fikrim yok, yaptıran varsa bilgi verirse çok sevinirim.

Yaptıran arkadaşlar vardı yazarlarsa güncel tutalim

Bu aşıyı doktor önermeden kendimiz isteyebiliyormuyuz

Insallah canim seneyede biz kutlariz napalim. Gec olsun güc olmasin. Eger sonuc alirsan bu ay bizimlede paylasirmisin canim ya. Bende adetimle baslamak istiyorum bakalm

Geçmiş olsun canım bende 5 yıllık evliyim hiç ama hiç hamile kalmadım. korunmadım da sorun yok deniyor ama bence tetkik falan uğraşmak istemiyorlar ben kendim testlerimi yaptırıyorum genetik -pıhtılaşma - bağışıklık bunlara bakmadan sorun yok diyen doktorum var ben yine de yaptıracağım 5 yıldır hamile kalamamanın elbet bir sebebi var .24 mayısta Regl olursam dondurulmuş ikinci tüp bebek tedavisi için başlayacağız gebelik serumu bende istiyorum bu konuda doktora baskı yapacağım

Günaydın arkadaşlar takip ettiğim bir sayfa paylaştı ben de sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• D81BEAEC-231A-44BB-B5E8-6DAB72DB70C6.jpeg
    486,4 KB · Görüntüleme: 46

Canım hayırlısı olsun kucağına almayı nasip.etsin allah bende selman beye gitmeyi düşünüyorum bu ay eşimin sperm sayısı ve hızında sorun var siz niçin gitmiştiniz ve gerçekten iyi mi hem olumlu hem olumsuz şeyler okuyorum burada dua et bizlere de darısı bizim basiniza

Teşekkür ederim, inşallah seninde sonucun hayırlı olur.
Yapılacak tüm testleri eşim ve ben yaptık, Tüpler , genetikler de dahil gerçekten hiç bir sorun yok. Rahim kalınlaşması da iyi oluyor fakat tutumuyor zamanını bekliyor sanırım. Doktorlar da her transfer de umut dolu oluyor sonu hüsran

Amin sagol. Benim sornum tuplerde ben Selman hocadan cok memnun kaldim sukurler olsun yumurta rezervim iyi rahimde sorun yoktu esimde sorun yok. Herkesin tedavi olma nedeni farkli tabii ve kisiye ozel tedavi . Sizin sperm sayi ve hizli ilgili demek bu duruma ozel yontemler vardir hayirlisi olur insallah

Günaydın arkadaşlar takip ettiğim bir sayfa paylaştı ben de sizinle paylaşmak istedim
Cok cok cok duygulandim okurken canim.. hatta esime de okudum. Kim yazdiysa gercekten halden anlayan biriymis helal olsun biz bunca seyi yasiyoruz malesef.. insallah rabbim sabrimizin sonunu guzel mukafatlandirir.

Kendin yapamıyorsun sanırım Rahime transfer sırasında enjekte ediliyor araştırdığım kadarıyla
YOK öyle değil doktorunuz iğne vuralım demişya size mesela bende ikinci tedavime baslıcam aşıyı doktorun önermesi mi gerekiyor yoksa biz istesek bize de vuruluyor mu

Doktor söyledi canım bu transferde gebelik aşısı var onu da yaparız sana dedi. Her yolu deniyoruz işte.
diyorum ki mesela ben tedaviye baslıcam ya allah izin verirse kendi doktoruma söylesem aşıyı bana da yapar mı kişinin isteğine bağlı yapıyorlar mı

Her gün e bebek aksesuarı ile uyanmak...
2 kez tüp bebek tedavisi negatifi almış birinin her gün bebek kıyafeti.. aksesuarı... beşiği ile gün e başlaması ne kadar acı veriyor keşke bunu bilebilse ailem.. hicmi merhamet duyulmaz bu kadar mı sıfır empati yoksunu benim ailem.. ben napayım yüreğim yanıyor sesim çıkmıyor... hepsi o kadar mutlu ki kimsenin umrunda bile değilim...
Neden neden insan bu kadar mı bencil olur..
Yıllardır ne kadar acı çekiyorum biliyorlar bu kadar mı gözüme sokulur... ben ne yapayım arkadaşlar söyler misiniz caresizim...
Acı duyuyorsan canlısın.. başkasının acısını duyuyorsan INSANSIN...

Bence biraz abartiyorsunuz, daha önce yazdıklarınızı okumustum. Kardeşinizin hamileligine,sırf sizin çocuğunuz olmuyor diye sevinmesinler mi? Sonuçta siz de ne kadar çok istiyorsunuz çocuk , olsa havalara uçmaz mısınız? Başkasının acısını anlamaktan bahsediyorsunuz ama ne yapsınlar bütün gün sizinle oturup ağlasinlar mi, benim de arkadaşım tedavi gördü 3 düşük yaptı ama şimdi 2. Yiğeni olacak diye çok mutlu. Nerdeyse kardeşinizin size inat hamile kaldığını düşüneceksiniz. Hem o sizin yigeniniz , sizin canınız, kanınız varlığına üzülür hale gelmişsiniz yazık . Biraz kendini toparlayin , bence yardım almanız lazim

Bence suan siz Abarttıniz kac kere anlattı bunu. O hic resim atmasın demiyo ki her gun atıp abartmasin diyo ki bu çok normal atmasın her gün neden atıyo ki gözüne soka soka yaşamasın sadece o mu hamile bu hayatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…